Ezt a hirdetést archiválták.

A szigetszentmártoni üdülősoron közvetlen vízparti kertes ház saját, engedélyezett stéggel eladó.

Szigetszentmárton Üdülősor
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12249211
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 45
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bővebb információ és megtekintés: Kitzinger Jánosné [------]

 

A szigetszentmártoni üdülősoron közvetlen vízparti kertes ház saját, engedélyezett stéggel eladó.

Az ingatlan 320 m2-es saját telken helyezkedik el (50 x 6,4 méter), a lakóépület 45 m2, a bejárat és a vízpart felől kapcsolódik hozzá 1-1 fedett terasz, melyek összesen 42 m2-esek. Parkolás egy autónak 25 m2-es garázsban, illetve további 2 autó számára telken belül lehetséges.

Az ingatlan közművekkel (villany, víz, csatorna) ellátott. A meleg vizet villanybojler biztosítja. Gáz igény szerint beköthető, az utcában rendelkezésre áll. A fűtés jelenleg fa tüzelésű cserépkályhával megoldott.

A ház a 70-es években téglából épült, 25 cm-es födém szigeteléssel, szépen karbantartott, a folyamatos felújításnak köszönhetően cserére kerültek a villanyvezetékek, a víz- és csatornahálózat, a tetőszerkezet, és 10 cm-es külső szigeteléssel is ellátták. A konyha és a fürdőszoba új burkolatot, mosogatógépet és beépített bútorokat kapott, illetve új szaniterek kerültek beépítésre. A szoba svéd tölgyfapadlóval burkolt. Belső nyílászárók fából készültek, míg a külsők műanyag nyílászárók. Az ajtókon és ablakokon szúnyoghálók és a konyhai ablakokon redőny található. A ház riasztórendszerét előkészítették.
A ház cseréppel, míg a teraszok polikarbonáttal fedettek.

A bejárat felőli terasz oldalait körbe ponyvával el lehet fedni. Ehhez a teraszhoz tartozik egy grillkonyha épített kemencével, bogrács és grillező lehetőséggel, mosogatóval, pultfelülettel és tárolószekrényekkel.

A kert gondozott, gyümölcsfák, szőlő és folyton érő málna található, a locsoláshoz fúrt kút biztosítja a vizet.
Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető, élvezze a horgászatot, vízi sportokat és a gondtalan pihenést egész évben!

Elhelyezkedés
Szigetszentmárton

Üdülősor

 
Elhelyezkedés
Szigetszentmárton

Üdülősor