Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 140 nm-es Felújított Családi ház Szigliget

168 000 000 Ft
Szigliget
1 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9277195
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 140
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A VARÁZSLATOS SZIGLIGETEN PARTKÖZELI, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT GYÖNYÖRŰ CSALÁDI HÁZ ELADÓ
Szigliget egy igazi mesetelepülés, ahol mindenkit magával ragad a végtelen nyugalom. Délről a Balaton, északról pedig a tanúhegyek ölelik körbe. A vár alatt kanyargó utcáival, a hatalmas gesztenye, mandula és diófákkal, a nádtetős házakkal, a domboldalba kapaszkodó szőlőkkel, az ember azt érzi, itt megállt az idő.
90-es években épült, 140 nm alapterületű, 2+ 2 szobás, duplakomfortos, 3 szintes téglaépítésű családi házat kínálunk eladásra Szigliget csendes kis utcájában, remek elhelyezkedéssel, közel a Balatonhoz. Strand bejárat és buszmegálló 350 m, élelmiszerbolt 1 km, a vár 2,5 km távolságra elérhető.
A házon 2021-ben teljeskörű külső-belső esztétikai és műszaki felújítást végeztek :
A homlokzat korszerű szigetelést kapott. A három ! rétegű nyílászárók beépítésével a ház fűtés költsége rendkívül gazdaságos. Mindenhol motorral működtetett redőnyök (rejtett redőnytokkal) és szúnyoghálók lettek beépítve. A tető cserépfedése is cserélve lett.
A tágas fedett terasz meghatározó eleme a háznak. Nyáresti grillpartik tökéletes színhelye lehet.
Igényes, ízléses, letisztult hangulatot nyújtó burkolatok, szaniterek, konyhabútor felhasználásával szép belső terek lettek kialakítva. A konyha minőségi gépesítést kapott, amelyet (a házban található összes beépített szekrénnyel együtt) a vételár tartalmaz.
A ház minden helyisége ablakos, a „szuterén” helyiségek is teljes természetes fényt kapnak. Kiváló lehetőséget biztosítanak akár egy szaunás wellnes szoba, vagy játszó helyiség kialakítására.
Fűtése gázcirkó, a hőleadás radiátorokkal történik. A nappaliban egy kandalló is elhelyezésre került.
A telek 1302 nm, szépen parkosított, rendezett. Gyönyörű növényekkel telepített. A hatalmas feketefenyők adják meg a kert keretét, az alatta nyíló levendulák pedig csodás balatoni hangulatot nyújtanak. A kertben egy tároló házikó is található.
Tulajdoni lapon : belterület, „kivett lakóház, udvar” megnevezésű, tehermentes ingatlan.
Remek minőség, szép környezetben.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_251

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szigliget


Hasonló hirdetések

  • eladó panorámás 140 m2-es családi ház
    Szigliget, Ederc utca 3.
    Szigligeten – Balaton gyöngyszeme – eladó egy teljesen felújított összkomfortos lakóingatlan, amely 140 m2-es alapterületű, három szintes épület, 1302 m2-es telekkel. Az ingatlan vízhez közeli utcában helyezkedik el, gyönyörű panorámával. Az alagsorb...
    • Eladó ház, Lakás - Szigliget
    1 napja, 1 órája
    139 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Szigliget
    Szigliget, Réhelyi út
    Balatoni örökpanorámás ingatlan eladó Szigligeten A 2697 nm-es telken két ház kapott helyet. A főépület ( 340 nm) 2005- ben épült minőségi anyagokból. Három szintből áll, a pinceszinten garázs, wc és egy nagyon hangulatos borospince található. A föld...
    • Eladó ház, Lakás - Szigliget
    1 napja, 11 órája
    370 000 000 Ft
  • Kifinomult ízléssel megépített, autentikus parasztház Szigligeten!
    Szigliget
    Eladó Szigligeten egy 105 nm-es, tornácos, jellegzetesen Balaton felvidéki stílusú, 2008-2010 között teljes körűen felújított, „beleszeretős” parasztház, csendes, nyugodt utcában, tetszetős, egyedi hangulatú kerttel.Jellemzői:- Építési mód: tégla.- Ö...
    • Eladó ház, Lakás - Szigliget
    2 napja, 12 órája
    135 000 000 Ft
  • Eladó - Családi ház - Központ
    Szigliget, Központ
    ELADÓ CSALÁDIHÁZ -SZIGLIGET! Alapterület - 100 m² Telekterület - 862 m² Balaton - Szigliget! KIVÁLLÓ LOKÁCIÓ! CSEND, NYUGALOM, BÉKE! BALATON, STRAND 3 PERC AUTÓVAL! Helyiségek: Földszint: - Amerikai konyha - Kamra - Nappali - Fürdőszoba - Szauna - Há...
    • Eladó ház, Lakás - Szigliget
    4 napja, 9 órája
    134 900 000 Ft
  • Szigliget. Ez a település éltet, gyönyörködtet, otthont ad
    Szigliget
    Csodálatos panorámával régi eredeti fagerendás présház ELADÓ Szigligeten. Ez a település éltet, gyönyörködtet, otthont ad!CASANETWORK BALATONFÜREDI Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2366 számú, kiváló adottságú hangulatos, elvehetetlen panorámás terül...
    • Eladó ház, Lakás - Szigliget
    1 hete, 6 napja
    95 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szigliget