Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Belvárosi, szuper csendes, parkra néző lakás eladó a Király utcában.

17 490 000 Ft
Szombathely Király utca 14.
6 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3813479
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 79
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Király utca 14. 4.em. 26-os, 79nm-es társasházi lakásra vonatkozó legfontosabb adatok és képek:



A társasház a belváros szívében található, gépjárművel is könnyedén megközelíthető. Két bejárata van, egyrészt a Király utca felől, másrészt a Malom utca felől.

Az épület kb. 25 éve nagyszabású átépítésen esett át, mely során megmaradtak a gránitkeménységű, vastag falak, de a belmagasságok modern méretűre csökkentek, a tetőt is újjáépítették, új tetőszigetelést, Bramac tetőt kapott. A lépcsőház széles, kényelmes, polgári jellege megmaradt.



A földszinten, a zárt lépcsőházban egy kerékpártároló, és egy külön zárt tároló van babakocsiknak és bicikliknek. 

Kaputelefon rendszer van mindkét bejáratnál. Ha a Malom utcai bejárat felől érkezünk, egy belső parkolóba jutunk, amit inkább parknak neveznék. Ősi, nagyméretű platánfájával, sok szép díszcserjéjével, és kisebb fáival, térkövezett útjaival, rendezett, karbantartott zöld övezeti hangulat jellemzi. Az ablakokból kitekintve ez a látvány tárul elénk, és a saját autónkat is folyamatosan szemmel tarthatjuk. A szobákban nagyméretű, jó minőségű hagyományos fa ablakok, a konyha-étkezőben Velux tetőablak van. A lakás keleti fekvésű, azaz kánikulában sem túl meleg, viszont reggelente a felkelő nap sugarait élvezhetjük. 



A társasházi ingatlanok mindegyikéhez külön "pincerész" tartozik, ehhez a lakáshoz egy kb. 4x5m-es betörésbiztos acélajtóval, belső világítással, szellőzéssel Király utca felől ablakkal ellátott helyiség. Ennek bejárata a park felől egy külön bejáratú zárt ajtón keresztül, néhány lépcsőn lefelé haladva közelíthető meg. Ez gyakorlatilag egy kb. 20nm-es, a közterületről nyíló önálló helyiség. 



A lakásba tartva bármelyik bejáraton a kényelmes lépcsőkön felérve a lépcsőházi folyosón át a lakásba belépve egy egybefüggő, valódi fából készült zsalus egyedi beépített szekrény melegsége fogad bennünket, mely teljes belmagasságot, még az ajtók feletti részt is magában foglalja, egyúttal olyan nagyméretű tárolási lehetőséget biztosít, hogy így a szobákban funkcionálisan egyeltalán nem kell szekrény. A szobák berendezését ily módon saját ízlésünk alapján kötöttségek nélkül alakíthatjuk.

Belépés után balra fordulva a konyha-étkezőbe jutunk, mely egy sokcélú, tágas közösségi tér, elkülönül a lakás többi részétől, a családi étkezéseken túl baráti összejövetelek helyszíne is lehet.

Jobbra a meglehetősen nagyméretű kamra, tároló található, a bejárat az avatatlan szemek elől elrejtve zsalus szekrénynek tűnik az egységes dizájn miatt.

Minden belső ajtó homokfúvott üvegbetéttel készült, kazettás kivitelben.

A szobák burkolata hézagmentes, tömör, valódi tölgyfa, mely 25mm vastag. (Nem 8mm-es, mint a legtöbb ma kapható szalagparketta, melyek ráadásul nem is csiszolhatók, és sokszor semmi közük nincs a fához!)

Nincsenek kicserélve a jól záródó valódi fa ablakok műanyagra, de penészedés sincs. A fűtési költség mégis töredéke a "Távhő"-s lakásokhoz képest. 

A lakásban 3 db öntöttvas belsejű konvektorok van, a fürdőben gázmelegítő. 



A társasházat a SZOVA ZRT. kezeli. 

A közös költség 10.827.-Ft, melyből a felújításra félretett összeg havi 3950.-Ft. A társasház jelenleg több, mint 9.000.000.-Ft-nyi összeggel rendelkezik ez ügyben, a közel jövőben lépcsőház korszerűsítés, homlokzat felújítás van tervezve. 

Tulajdonosként kedvezményes lakossági parkolóbérletet válthatunk. A belső parkolóban szinte mindig van hely.

A lakás belvárosi elhelyezkedése ellenére olyan csendes, mintha a kertvárosban lenne.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Konetsny Attila

  • 0630661-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szombathely

Király utca 14.


Hasonló hirdetések

  • Korszerű 2 szobás újépítésű lakás kertvárosban!
    Szombathely
    Szombathely oladi városrészén, nyugodt, csendes, zöldövezeti környezetben új építésű lakások zártudvari parkolóval lefoglalhatók‼ A lakások nappali + 1-2 db hálószobás elrendezésig, 34,49 - 63,44 nm-ig, 1. és 2. emeleti lakások erkéllyel, a 3. emelet...
    • Eladó ház, Lakás - Szombathely
    45 perce
    43 490 000 Ft
  • Modern ÚJÉPÍTÉSŰ lakások lefoglalhatók‼
    Szombathely
    Szombathely oladi városrészén, nyugodt, csendes, zöldövezeti környezetben új építésű lakások zártudvari parkolóval lefoglalhatók‼ A lakások nappali + 1-2 db hálószobás elrendezésig, 34,49 - 63,44 nm-ig, 1. és 2. emeleti lakások erkéllyel, a 3. emelet...
    • Eladó ház, Lakás - Szombathely
    45 perce
    40 700 000 Ft
  • 165 m2-es 2 szintes 4sz. családi ház Szombathely
    Szombathely
    Vas vármegyében, Szombathelyen 165 m2-es családi ház eladó. A tégla falazatú, cseréptetős jó állapotú ingatlan a város Gyöngyösszőlősi részén helyezkedik el egy 708 m2-es telken K.-Ny. tájolással. A kettőszintes, dupla komfortos, tetőtér beépítésű há...
    • Eladó ház, Lakás - Szombathely
    5 órája, 29 perce
    69 900 000 Ft
  • 56 m2-es 1+2fsz. 3.e. lakás Szombathely Stromfeld Ltp.
    Szombathely
    Vas vármegyében, Szombathelyen 56 m2-es qutinor építésű lakás eladó. A felújított harmadik emeleti, egy plusz kettő félszobás ingatlan a Stromfeld Ltp. egyik négyszintes társasházában helyezkedik el É.-D. tájolással. Elrendezése a következő: közleked...
    • Eladó ház, Lakás - Szombathely
    5 órája, 29 perce
    41 000 000 Ft
  • 62 m2-es 1+2sz. 2.e. lakás Szombathely Stromfeld Ltp.
    Szombathely
    Vas vármegyében, Szombathelyen 62 m2-es qutinor építésű lakás eladó. A felújítandó második emeleti, egy plusz kettő félszobás ingatlan a Stromfeld Ltp. egyik négyszintes társasházában helyezkedik el É.-D. tájolással. Elrendezése a következő: előszoba...
    • Eladó ház, Lakás - Szombathely
    5 órája, 29 perce
    32 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Konetsny Attila

  • 0630661-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szombathely

Király utca 14.