Eladó ház, Tahitótfalu

89 000 000 Ft
Tahitótfalu
1 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12044079
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 107
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG TAHITÓTFALUBAN!

Tahitótfaluban, a központhoz közel, a Duna parti sétányon eladó egy közvetlen vízparti, 107m2-es, két generáció számára is alkalmas, jelenleg 2 külön lakásra osztott, de nagyon könnyen újra egybe nyitható, az 1980-as években időtállóan, jól megépített családi ház, 3 darab nagy méretű oldalsó terasszal, TÁGAS TETŐTERASSZAL, melyekről a Duna és a hegyek irányába is elvehetetlen PANORÁMA nyílik. Az ingatlanhoz 2400m2-es partszakasz kizárólagos használata, és két privát stég is tartozik.

Az ingatlan belső két szintes kialakítású. Vízparti elhelyezkedése okán a ház pilléreken áll, a pillérek mellé épülve, a földszinten kazánház, műhely, tároló funkciójú helyiségek találhatóak. E fölött kapott helyet a két szintes lakótér.
A lakótér alsó szintjén egy tágas, egy légterű, amerikai konyhás nappaliszoba, egy hálószoba, egy fürdőszoba+wc, egy kamra, továbbá szinteltolással egy további hálógaléria helyiségek kaptak helyet. A felső szint önálló garzonlakásként funkcionál jelenleg, egy szoba, egy konyha és egy fürdőszoba+wc helyiségek alkotják.
A lakószintek belülről is átjárhatóak, de külső lépcsőn egymástól függetlenül is elérhetőek, használhatóak, mint ahogyan az jelenleg is történik.

Az alsó lakószint a Duna irányába néző, tágas, fedett, a folyóra panorámás terasszal rendelkezik, míg a felső szintről mind a Duna, mind a hegyek irányába nyílik egy-egy panorámás terasz. Az innen megközelíthető, 20m2-es tetőterasz mindkét oldal kilátását ötvözi, tehát mind a DUNA, MIND A HEGYEK FELÉ PANORÁMÁS KILÁTÁST nyújt.

Az épület az 1980-as években épült, vasbeton tartószerkezettel, tégla kitöltő falazattal. Jól megépített, kifejezetten masszív, statikailag kifogástalan állapotnak örvend. Bármilyen átalakítás könnyen elvégezhető rajta, formája, homlokzata okán könnyen a mai divat szerinti minimál formára és dizájnra átalakítható. Az épületet teljes falfrontot elfoglaló, nagy ablakfelületek, ebből kifolyólag reggeltől estig kiváló fényviszony jellemzik.

Az ingatlan belső műszaki állapota jó, esztétikailag igény szerinti felújítás után költözhető. Nem régen sor került a lenti fürdőszoba teljes körű felújítására. A külső homlokzat szintén tiszta, rendezett.

Az épület fűtését vegyes tüzelésű kazán, és vízteres kandalló biztosítják, továbbá elektromos központi fűtés is rendelkezésre áll. Gáz igény szerint beköthető az utcából, ennek előfeltételei már adottak, nagyobb utánajárást nem igényel.

A kert 539m2-es, rendezett, körbekerített, a házon kívül tárolóhelyiség, és egy kerti pavilon is helyet kapott rajta. Gépkocsibeállás több autó számára is megoldott, fedett beálló is rendelkezésre áll.

A kapun kilépve, a pár méterre a ház tulajdonosa 2400m2-es Duna parti partszakasz kizárólagos használatával rendelkezik, melynek lehetősége az új tulajdonost is megilleti. A terület ápolt, gondozott, a két PRIVÁT STÉG is itt található, melyek csónakok, kisebb hajó kikötésére is kiválóan alkalmasak.

Az ingatlant kifejezetten ajánlom a nyugalomra, a természet közelségére vágyóknak, és a vízi sportok művelőinek, szerelmeseinek. Kajakkal, kenuval, csónakkal, sárkányhajóval, motorcsónakkal is kiköthetünk, így a pihenést, edzést, napi szinten utazás nélkül is megoldhatjuk. A Duna parti terület összejövetelek, edzések megtartására is kiválóan alkalmas, a járókelők forgalmától elzárt.
Az ingatlant lakhatásra, nyaralási célra, de akár szálláshely céljára is kifejezetten ajánlom!

A nyugodt, közvetlen vízparti környezethez ugyanakkor remek ellátottság párosul. Pár perces sétatávolságra elérhető a település központja (a híd környéke), ahol kisebb és nagyobb üzletek, óvoda, iskola, orvosi ellátás, szórakozási, kikapcsolódási lehetőségek mind elérhetőek. Tömegközlekedéssel közvetlen összeköttetés adott Szentendrével és Budapesttel, míg a háztól autóval 1 perc alatt a 11-es úthoz érkezhetünk, így megközelíthetősége is könnyű.

Az ingatlan irányára: 89 M Ft

Kapcsolat a hirdetővel
  • Virág Olga

  • +367062-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tahitótfalu


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Tahitótfalu
    Tahitótfalu
    DUNAKANYARBAN LÉVŐ CSALÁDI LUXUS BIRTOK ÚSZÓMEDENCÉVEL VAGY MAGÁNKLINIKA, ESZTÉTIKAI CENTRUM, REHABILITÁCIÓS KÖZPONT PRÉMIUM ÜGYFELEK RÉSZÉRE? DÖNTSE EL ÖN, HOGYAN FOLYTATNÁ.... Pest megyében, Tahitótfalu belterületén, csendes lakóövezetben eladó 371...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    1 napja, 4 órája
    276 000 000 Ft
  • Eladó ház, Tahitótfalu
    Tahitótfalu, Villasor
    Örök panorámás, saroktelken fekvő nappali + 3 hálószobás, családi ház, 2023-ban frissen felújítva, energetikailag modernizálva – igazi ritkaság! A ház egy szépen, kertész által parkosított 713 nm-es összközműves, öntöző rendszerrel ellátott sarok tel...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    2 napja, 1 órája
    94 999 000 Ft
  • Eladó ház, Tahitótfalu
    Tahitótfalu
    Egyedülálló kialakítás! Ez az ingatlan igazi ritkaság! Eladó Tahitótfalu egyik legszebb részén, a Móricz Zsigmond utcában, saroktelken, nyugodt, csendes, panorámás helyen, kúria jellegű, kis átalakítással a mai igényeket is kielégítő, minőségi alapan...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    1 napja, 9 órája
    215 000 000 Ft
  • Eladó ház, Tahitótfalu
    Tahitótfalu
    Csodálatos, környezet, kertvárosi hangulat, és csend! Tahi legszebb részén ős fás környezetben eladó egy kis kuckó. Az ingatlanhoz tartozik egy bemutató videó is! Tahi Budapesttől mindösszesen 25 km-re található. Megközelítése a 11-es főúton Szentend...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    1 napja, 9 órája
    39 900 000 Ft
  • Eladó ház, Tahitótfalu
    Tahitótfalu
    Tahitótfalu csendes, hegy felöli oldalán eladó egy 140nm-es, szigetelt családi ház! A házunk egy 700 nm-es összközműves telken terül el, mely pont elegendő távolságra helyezkedik el a 11-es főúttól, hogy csend legyen, de közben könnyen megközelíthető...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    1 napja, 9 órája
    79 800 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Virág Olga

  • +367062-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tahitótfalu