Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Tágas, világos, REZSIBARÁT családi ház eladó... - Tahitótfalu

120 000 000 Ft
Tahitótfalu
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9958610
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 260
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tahitótfalun a csodás Szentendrei szigeten kínálok eladásra egy tágas terekkel rendelkező, REZSIBARÁT KORSZERŰ családi házat , mely a központtól karnyújtásnyira de még is csöndes, nyugodt környezetben található

A ház 70 évvel ezelőtt épült, klasszikus tornácos paraszt ház, mely mára már teljesen új köntösbe bújt, ügyelve a stílus jegyek megőrzésére. 2012 ben bővítésre került és 2022 ben a tetőtér beépítése is befejeződött. A tulajdonosok ügyeltek arra, hogy csak is KORSZERŰ, magas minőségű anyagok kerüljenek beépítésre.
A ház 260 m2 en nyújt kellemes életteret az itt lakoknak, 2 nappali és 7 hálószoba található benne.
A házba egy 40 m2 es fedett teraszról léphetünk, a földszinten található: előtér, szoba, kádas fürdőszoba, 3 szoba, vendég wc, nappali- étkező- konyha egy légtérben, spejz és egy befejezetlen fürdőszoba.
Az emeletre kényelmes, gipsz beton lépcső vezet ahol egy tágas nappalit, 3 hálószobát ( az egyikhez francia erkély is tartozik) , befejezetlen fürdőszobát, és wc t találhatunk.
A fedett teraszra és a hangulatos tornácra két helyen is kimehetünk. A ház alatt 25 m2 es pince húzódik.

Műszaki tartalom:
A HÁZ STATIKAI SZAKVÉLEMÉNNYEL RENDELKEZIK!
Az eredeti épület főfalai kőből, a hozzáépített rész 38 as porotherm és 30 as leier téglából épült. A földszinti válaszfalak 10 cm es leier téglából az emeleti válaszfalak pedig alumínium, könnyűszerkezetes technológiával, hangszigeteléssel ellátva épültek. A külső falazat egységesen10 cm es dryvit szigetelést kapott.
A tető szigetelése 20 cm es, nyitott cellás szórt purhabbal történt. A külselje Terrán beton cseréppel fedett.
Műanyag több rétegű ablakok kerültek beépítésre, melyek szúnyog hálóval, rolóval felszereltek. A nagy ablakokon, asztalos keze által készült spaletták találhatók.
A vizes helységek járólappal a szobák laminált parkettával burkoltak.
A fűtés NAPELEMMEL lett kialakítva ( 9 kw, 28 darab ), infrapaneles hőleadókkal. A napelem évi 9000 kilowattot termel így az ingatlan áram és fűtés számlája nullára jön ki. Ezen felül csak a víz díjat és a szemét szállítást kell fizetni.
Az alternatív fűtést egy szilárd tüzelésű kazán biztosítja, radiátorokkal.
A meleg víz ellátás okos bojlerrel kialakított.
3 X 20 Amper került bekötésre.
A riasztó rendszer kiépített, de még nincs bekötve.
Az 1106 m2 es kertben, számos melléképület kapott helyet többek között nyári konyha, innen nyílik a kazán ház, zárt fedett tároló, fedett tároló és gazdasági épületek, amelyek állat tartásra alkalmasak. Ez a terület kerítéssel van leválasztva a kert többi részétől ahol konyhakert, és számos gyümölcsfa is található ( cseresznye ,alma, ,szilva, ribizli, málna bokrok és szőlő.)
A felszíni kocsibeállás két autó számára , térkővel burkolt területen megoldható. A kertkapu, gyönyörű kovácsoltvas, elektromos rendszerrel ellátva. Kamerás kapu telefon.
Az ingatlan teljes közműves, a gáz a telken belül megtalálható de a házba nem lett bevezetve. A kert locsolása ásott kútról történik.

Az ingatlan tulajdoni lap szerint, belterület, kivett lakóház udvar megnevezéssel. A térkép szelvényen a fő és melléképületek feltüntetve, így hitel felvételre alkalmas.
A ház hangulatos rusztikus jegyekkel át szőtt, de még is letisztult hangulatot ébreszt. Napfényes, világos és tágas terek jellemzik a szobák jól rendezhetőek. Az ingatlan kiváló választás lehet több gyermekes család számára, minden fontos intézmény rövid sétával elérhető.(iskola, óvoda, gyógyszertár, posta, boltok, orvosi rendelők)Valamint a tömeg közlekedés is.
De az ingatlan szintén alkalmas két generációnak is, hiszen kisebb ráfordítással két tágas lakrész kialakítható..
Bővebb információért hívjon bizalommal a hét minden napján

Hivatkozási szám: STARTLAK-7546312

Kapcsolat a hirdetővel
  • Új Horizont Ingatlan

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tahitótfalu


Hasonló hirdetések

  • Eladó házrész, Tahitótfalu
    Tahitótfalu, Tamási Áron utca
    FÖLDSZINTES! KERTKAPCSOLAT! Kitűnő minőségben kivitelezett, tökéletes elhelyezkedésű ingatlan! Tahitótfalu kedvelt részén, forgalomtól mentes, csendes utcában eladó egy újszerű, nettó 50nm lakóterű, kertkapcsolatos(kb.: 80-100nm), földszintes, szoba ...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    4 órája, 9 perce
    46 000 000 Ft
  • Eladó 195 m2 családi ház Tahitótfalu Tahi oldalon
    Tahitótfalu, Tahi, Kisfaludy u.
    Eladó tulajdonos által, két generáció befogadására is alkalmas, örök panorámával rendelkező, aszfaltozott úton megközelíthető családi ház, Tahi hegyoldalában pár perc sétára a központtól. A ház gyönyörű, teraszos kialakítású mediterrán kerttel rendel...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    1 hete, 1 napja
    116 500 000 Ft
  • Eladó ház, Tahitótfalu
    Tahitótfalu
    DUNAKANYARBAN LÉVŐ CSALÁDI LUXUS BIRTOK ÚSZÓMEDENCÉVEL VAGY MAGÁNKLINIKA, ESZTÉTIKAI CENTRUM, REHABILITÁCIÓS KÖZPONT PRÉMIUM ÜGYFELEK RÉSZÉRE? DÖNTSE EL ÖN, HOGYAN FOLYTATNÁ.... Pest megyében, Tahitótfalu belterületén, csendes lakóövezetben eladó 371...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    1 napja, 12 órája
    276 000 000 Ft
  • Tahitótfaluban, pár percre a falu központtól 2 szintes ikerházfél várja új tulajdonosát !
    Tahitótfalu, Tótfalu
    Tahitótfaluban, kiváló helyen, a faluközpont közelében helyezkedik el ez a 137nm-es, 2 generációs, 2 szintes ikerházfél, 277nm-es saját telekkel és garázzsal. A ház jó műszaki és statikai állapotban van. Alapjaiban az 50-es években épült, (50cm-es va...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    1 napja, 14 órája
    74 000 000 Ft
  • Eladó ház, Tahitótfalu
    Tahitótfalu
    Egyedülálló kialakítás! Ez az ingatlan igazi ritkaság! Eladó Tahitótfalu egyik legszebb részén, a Móricz Zsigmond utcában, saroktelken, nyugodt, csendes, panorámás helyen, kúria jellegű, kis átalakítással a mai igényeket is kielégítő, minőségi alapan...
    • Eladó ház, Lakás - Tahitótfalu
    1 napja, 15 órája
    215 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Új Horizont Ingatlan

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tahitótfalu