Tápiószele, központ, eladó, befektetésre, családi vagy társasháznak alkalmas ingatlan.

36 000 000 Ft
Tápiószele
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9852539
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 150
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:

Az 1303 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, füvesített. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. A lakóépület teherhordó szerkezete beton alapra épített hőszigetelt tégla falazat, fa födémmel, alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel. Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel ellátva.

Fűtése a főépületben, lakásonként egyéni mérőórával ellátott gázcirkós központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel kiegészítő fűtése és az apartman házban mint fő fűtés, egy-egy kémény által biztosított meleg víz ellátása gázcirkóról megoldott. Lakóegységenként önálló elektromos áram ellátása: 1x32A, tehet összesen 3x32A.

Az ingatlan belterének jellemzése:

Az összesen 150 m2 alapterületű lakóépület együttes, három önálló bejáratú egységből áll, mely lakóegységek közül kettő 60 m2 alapterületű és a főépületben található, míg az udvar végében önálló épületként létrehozott lakóház 30 m2 alapterületű, mely apartman házban egy légterű nappali szoba, konyha és étkező található fürdőszobával.

A fő épületben található lakások tükörképei egymásnak, mely lakások tervezésénél a fő hangsúlyt a nappali, konyha és étkező egy légterű együttese kapta, mely élettér közvetlen terasz kapcsolattal rendelkezik. A nappali tartózkodást biztosító tágas helyiségeken túl, kettő önálló bejáratú hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba teszi teljessé a komfortot.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz igénybe vehető, mely finanszírozás keretében akár 80% hitelezés is elérhető. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.

Az ingatlan környezetének jellemzése:

Tápiószele Pest megye keleti részén a Tápió régióban helyezkedik el és a Nagykátai kistérség egyik kedvelt települése. A közel 6000 lelket számláló várost, közúton a 311-es számú főúton érhetjük el. Tömegközlekedése autóbusz és vasúti forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Szolnok, Budapest rövid időn belül és menetrendszerű járatokkal elérhető.

A településen bölcsőde, óvoda, általános iskola működik, kisvárosi szinten aktív a kulturális élet, két nagyvállalat jelenlétével állandó a munkalehetőség. Látnivalói közül kiemelkedik a Blaskovich múzeum és a Makovecz Imre által tervezett művelődési ház és általános iskola.

Hivatkozási szám: 2022111001

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tápióvölgye Ingatlaniroda

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tápiószele


Hasonló hirdetések

  • 90 négyzetméteres 3 szintes családi ház eladó!!!
    Tápiószele, Múzeum út 15/a
    Nagycsaládosok figyelem!! Eladó Bp-től 60km-re Tápiószelén,1991-ben épült,felújítandó 3 szintes családi ház,200 négyszögöles telken. A földszinten: konyha,étkező,spejz,garázs,kazánház,középső szinten: 2 hálószoba,fürdőszoba,WC,a tetőtérben:2 szoba,fü...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    15 órája, 35 perce
    30 000 000 Ft
  • Többgenerációs családi ház Tápiószelén
    Tápiószele
    Pest vármegye, Tápiószelén többgenerációs családi ház eladó. - 206 m2 hasznos alapterület - 719 m2 nagyságú telek - tégla falazat - fűtés gáz-cirkoval, radiátoros hőleadással. - terasz Az ingatlan földszintjén két terasz, egy közlekedő, két szoba, ko...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    1 napja, 18 órája
    35 000 000 Ft
  • 10 perc sétára eladó három szobás kiváló elosztású
    Tápiószele
    Tápiószelén a rendőrség közelében, a vasútállomástól 10 perc sétára eladó három szobás kiváló elosztású családi ház! Az ingatlan beton alapra épült, vegyes falazatú, cserépfedésű stabil, nem vizes, az otthon melegéről gázkonvektor gondoskodik. A házb...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    1 napja, 18 órája
    21 900 000 Ft
  • Eladó 206 m2-es családi ház Tápiószele, családi házas
    Tápiószele, családi házas
    Budapesttől 70 km-re, Pest vármegye, Tápiószele városában több szintes, összesen 206 nm-es, több generációs azonnal költözhető családi ház eladó. A tégla falazatú ingatlan egy 720 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan földszintjén két terasz, egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    3 napja, 13 órája
    35 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Tápiószele
    Tápiószele, Nagy Lajos körút
    Budapesttől 1 órára, 70 km-re, Pest vármegyében, Tápiószelén 80 nm-es családi ház eladó. A vegyes falazatú ingatlan egy 1174 nm-es telken helyezkedik el. A házban egy előszoba/konyha, egy közlekedő, három szoba, nappali/étkező, kamra és egy fürdőszob...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    3 napja, 14 órája
    13 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tápióvölgye Ingatlaniroda

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tápiószele