Ezt a hirdetést archiválták.

Tápiószele, központ, eladó családi ház, vállalkozásnak is alkalmas üzlethelyiséggel!, Központ

Tápiószele Központ
1 hete

Hasonló hirdetések

  • 90 négyzetméteres 3 szintes családi ház eladó!!!
    Tápiószele, Múzeum út 15/a
    Nagycsaládosok figyelem!! Eladó Bp-től 60km-re Tápiószelén,1991-ben épült,felújítandó 3 szintes családi ház,200 négyszögöles telken. A földszinten: konyha,étkező,spejz,garázs,kazánház,középső szinten: 2 hálószoba,fürdőszoba,WC,a tetőtérben:2 szoba,fü...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    13 órája, 42 perce
    30 000 000 Ft
  • Többgenerációs családi ház Tápiószelén
    Tápiószele
    Pest vármegye, Tápiószelén többgenerációs családi ház eladó. - 206 m2 hasznos alapterület - 719 m2 nagyságú telek - tégla falazat - fűtés gáz-cirkoval, radiátoros hőleadással. - terasz Az ingatlan földszintjén két terasz, egy közlekedő, két szoba, ko...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    1 napja, 16 órája
    35 000 000 Ft
  • 10 perc sétára eladó három szobás kiváló elosztású
    Tápiószele
    Tápiószelén a rendőrség közelében, a vasútállomástól 10 perc sétára eladó három szobás kiváló elosztású családi ház! Az ingatlan beton alapra épült, vegyes falazatú, cserépfedésű stabil, nem vizes, az otthon melegéről gázkonvektor gondoskodik. A házb...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    1 napja, 16 órája
    21 900 000 Ft
  • Eladó 206 m2-es családi ház Tápiószele, családi házas
    Tápiószele, családi házas
    Budapesttől 70 km-re, Pest vármegye, Tápiószele városában több szintes, összesen 206 nm-es, több generációs azonnal költözhető családi ház eladó. A tégla falazatú ingatlan egy 720 nm-es telken helyezkedik el. Az ingatlan földszintjén két terasz, egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    3 napja, 11 órája
    35 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Tápiószele
    Tápiószele, Nagy Lajos körút
    Budapesttől 1 órára, 70 km-re, Pest vármegyében, Tápiószelén 80 nm-es családi ház eladó. A vegyes falazatú ingatlan egy 1174 nm-es telken helyezkedik el. A házban egy előszoba/konyha, egy közlekedő, három szoba, nappali/étkező, kamra és egy fürdőszob...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószele
    3 napja, 12 órája
    13 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7830717
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 167
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:
A 899 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, parkosított. A felépítmények csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, kétszeres vízszigetelésű lapos tetővel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok, redőnyökkel ellátva.
Fűtése gáz és vegyes tüzelésű kazánokra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; kiegészítő fűtése egyes helyiségekben gázkonvektorokról biztosított; meleg víz ellátása gázbojlerról megoldott. Elektromos áram ellátása: 3x16A és 1x16A vezérelt külön mérőórával.
Az ingatlan belterének jellemzése:
Az összesen 167 m2 hasznos alapterület, kettő szinten terül el, melyből 79 m2 földszinti élettér és üzlethelyiség, majd további 88 m2 emeleti lakótér. A földszinti, közvetlen utca fronti üzlethelyiség, kettő bejárattal rendelkezik, 15-15 m2 alapterülettel akár külön, akár egy térként is használható, de ezen helyiségek igény esetén lakótér funkciót is kaphatnak, így összesen öt hálószobára bővítve az életteret.
Az üzlethelyiség mögött húzódó lakótér, az üzletből és közvetlen az udvar felől is elérhető, így az északi homlokzaton létrehozott, féltetővel fedett, saját udvarra és a szomszédos templomkertre panorámás terasz, az utcai forgatagtól elszigetelt, csendes pihenést szolgáló kültéri helyiség. A teraszról belépve egy vegyes funkciót betöltő helyiségbe lépünk, mely előszoba, közlekedő és belső lépcsőház is egyben.
A földszinten az üzlethelyiségen túl kialakításra került a konyha és étkező, vizesblokk, valamint az udvarról önálló bejáratokon át elérhető, egy autó parkolását biztosító garázs, kazánház és műhely. Az emeleten három nagy alapterületű szoba érhető el, mely szobák a déli és nyugati tájolásuk miatt természetes fénnyel kiválóan megvilágítottak. A szobák komfortját biztosítja az emeleti fürdőszoba és wc.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 30% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan megvásárlását követően, egy állami támogatás keretében, felújítás vagy energetikai fejlesztés hajtható végre az ingatlanon, mely támogatás, a legalább egy gyermeket nevelő családok számára 3 millió Forint vissza nem térítendő beruházási keretet biztosít egyszerű igényléssel. 
Az ingatlan környezetének jellemzése:
Tápiószele Pest megye keleti részén a Tápió régióban helyezkedik el és a Nagykátai kistérség egyik kedvelt települése. A közel 6000 lelket számláló várost, közúton a 311-es számú főúton érhetjük el. Tömegközlekedése autóbusz és vasúti forgalomra támaszkodik, így Cegléd, Szolnok, Budapest rövid időn belül és menetrendszerű járatokkal elérhető.
A településen bölcsőde, óvoda, általános iskola működik, kisvárosi szinten aktív a kulturális élet, két nagyvállalat jelenlétével állandó a munkalehetőség. Látnivalói közül kiemelkedik a Blaskovich múzeum és a Makovecz Imre által tervezett művelődési ház és általános iskola.

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Tápiószele

Központ

 
Elhelyezkedés
Tápiószele

Központ