Romantikus környezetben

14 000 000 Ft
Tápiószentmárton
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11227014
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 36
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tápiosztentmárton üdülőterületén, az erdő szélén, csendes és romantikus környezetben található egy megvételre kínált 36 négyzetméteres kis nyaraló. A hozzá tartozó 716 négyzetméteres telken számos gyönyörű fa, például akác, bodza és cseresznyefa található.

A faház jól elrendezett, ízlésesen berendezett, és rendelkezik egy amerikai konyhás nappalival, külön hálószobával és fürdőszobával, így ideális választás lehet akár 4 személy számára is nyaralásra, vagy akár állandó lakhelynek is. Az ingatlanhoz tartozik egy tágas, 15 négyzetméteres fedett terasz kerti grillel, ahol kellemes nyáresti sütögetéseket lehet tartani. A ház bútorozottan, teljes felszereléssel várja új tulajdonosát: edények, konyhabútor, gáztűzhely, ágyak, étkező asztal, szekrény, és egy kisebb hűtő.

A ház tetőtere beépíthető, így lehetőség van két további szoba és fürdőszoba kialakítására.

Az ingatlan Budapesttől mindössze egy órányi autóútra található, és könnyen megközelíthető a 4-es autópályáról. Emellett számos látnivaló is elérhető a közelben, például a Strand és Termálfürdő, az Attila domb és a Kincsem Lovaspark.

Ez a kis faház ideális választás lehet azoknak, akik nyugodt és természetközeli környezetben szeretnék eltölteni szabadidejüket.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Ingyenes hitelügyintézés a Credipass segítségével mely nemzetközileg is ismert, garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, energetikai tanúsítvány készítés, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.


Kövesse be értékesítői facebook oldalamat, ahol hasznos tippeket olvashat.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063629319547

Abonyi Andrea; tel: +36/30 322 4742; e-mail: abonyi.andrea@dh.hu

Referencia szám: HZ020797

Kapcsolat a hirdetővel
  • Abonyi Andrea

  • +363032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tápiószentmárton


Hasonló hirdetések

  • Tápiószentmárton üdülőterületén eladó 36 m2-es kis nyaraló!
    Tápiószentmárton
    Tápiószentmárton üdülőterületén eladó 36 m2-es kis nyaraló! Az erdő szélén, csendes és romantikus környezetben található faház egy 716 m2-es telken helyezkedik el. Ahol számos gyönyörű fa, például akác, bodza és cseresznyefa található. Jól kialakítot...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószentmárton
    1 napja, 4 órája
    14 000 000 Ft
  • Eladó 36 m2-es családi ház Tápiószentmárton, Tulipán utca
    Tápiószentmárton, Tulipán utca
    Tápiosztentmárton üdülőterületén, az erdő szélén, csendes és romantikus környezetben található egy megvételre kínált 36 négyzetméteres kis nyaraló. A hozzá tartozó 716 négyzetméteres telken számos gyönyörű fa, például akác, bodza és cseresznyefa talá...
    • Eladó ház, Lakás - Tápiószentmárton
    3 napja, 9 órája
    14 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Abonyi Andrea

  • +363032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tápiószentmárton