Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Tatabánya, Bánhida

Tatabánya Bánhida
2 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Tatabánya Bánhidán eladó sorház, Bánhida
    Tatabánya, Bánhida
    Bánhida (Öreg-bánhida) egyig legközkedveltebb részén 2010-ben modern stílusú sorházként épített társasházi lakás, kert kapcsolattal, egybeépített garázzsal 2 db erkéllyel plusz- 18 nm üzlethelyiséggel, külön vizes helyiséggel kiépítve. Bármely vállal...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 éve, 7 hónapja
    78 600 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6730800
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 49
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Komárom-Esztergom megye Tatabánya Bánidai lakótelep 2 szobás lakás felújított VIDÁM lakás eladó!
Nézze meg a videót: [------]
A napfényes 49nm-es ingatlan Bánhidai lakótelepen található, panel szerkezetű 4 emeletes épület legfelső emeletén. Nappali erkélyajtóval felszerelt, de kilépni már nem lehet. Nappalin kívül szoba, konyha, fürdő, wc, előtér található a lakásban. Lakóhelyiségek szőnyegpadló burkolatúak, konyha és közlekedő járólap burkolatú. Az otthon melegét távhő biztosítja, de 2019-ben felszerelésre került egy hűtő-fűtőklíma.
Nappali erkélyajtó és ablakok közelmúltban lettek cserélve, a belső szobaajtókkal együtt. Bejárati ajtó üveges, így az előszoba is világos, az alagsorban külön tároló is áll az új tulajdonos rendelkezésére. A szomszédok kedvesek, barátságosak, tiszta rendezett és zárt lépcsőházban nincs lift. A társasháznak jól fizető lakói vannak.
Közelben a város szíve, ahol minden megtalálható, buszmegálló, kórház, orvosi rendelő, iskola, rengeteg üzlet és játszótér. A parkoláshoz mindig elég hely áll rendelkezésre.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez és CSOK-hoz kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ingyenes ügyintézésünknek köszönhetően, gyorsan és teljeskörűen intézzük ügyeit.
CSOK igénylése esetén a vagyonszerzési illetéktől az állam eltekint, ezzel is számos lehetőséget biztosítva az ingatlan saját igényű berendezéséhez, vagy esetleges felújításhoz. Januártól igénylehető OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS is igényelhető a feltételek fennállása esetén.
Bővebb információért keressen telefonon, messengeren vagy viberen.

Referencia szám: M[------]-SL

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Tatabánya

Bánhida

 
Elhelyezkedés
Tatabánya

Bánhida