Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

ELADÓ lakóház Tatabányán!

59 990 000 Ft
Tatabánya Turuloldal
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10901348
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 80
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ELADÓ lakóház Tatabányán a Turul oldalon, hasonló ingatlanok környezetében helyezkedik el, könnyen megközelíthető, rendezett, biztonságos környéken. Buszmegállótól való távolsága kb 600 méter. A városközpont 1,5 km távolságon belül van.
Az épület szabadonálló, a telek téglalap alakú, a házhoz tartozó területe kb 600 nm, sík, teljesen körbekerített. A kert további 1400 nm, lejtős, szintén körbekerített vaddisznó biztos kerítéssel. Az utcafronton 2 külön nyíló garázs határolja a házat az utcától.
Az ELADÓ lakóház jó állapotú, 1971-ben téglából épült, hagyományos szerkezetű, egyszintes, beépíthető tetőtérrel. A bejáraton az előszobából egy étkezőbe jutunk, innen nyílnak a szobák, egy konyha, és egy fürdőszoba. Az egyik szobából egy hátsó kijáraton a fedett teraszon keresztül közelíthető meg a hátsó udvar, mely nyugodt élettérként funkcionálhat, kiváló lehetőséget nyújt családi, baráti összejövetelekre, kikapcsolódásra. A ház folytatásában a terasz mellett van a kazánház. Az udvar rendezett, cserjékkel beültetett. A kertben gyümölcsfák, több fajta szőlő található.
Az ELADÓ lakóház 2007-től folyamatosan felújításokon esett át. A felújítás a nyílászárók cseréjével kezdődött, melyek hőszigetelt műanyag ablakok, redőnnyel felszereltek. Ezt követte a fűtés rendszer korszerűsítése. A korszerűsítés során kicserélték a radiátorokat és egy 40 kw-os carborobot kazánt üzemeltek be. A melegvíz ellátását villanybojler szolgáltatja. A carborobot kazán mellett egy vegyestüzelésű kazán is üzemel.
A felújítás folytatódott a tetővel, a tetőléceket kicserélték, a tetőt új cseréppel fedték be. A szobákban lévő meleg burkolatokat laminált padlóra cserélték.

A nyár folyamán 2 db klímát szereltek fel, melyet az átmeneti időszakban fűtésre, a nyári melegekben hűtésre használhatunk.
A ház ipari árammal ellátott. Éjszakai áram is rendelkezésre áll, a villanyvezetékek rézre lettek cserélve.
Az ELADÓ lakóház egy jó elrendezésű, kényelmes otthon benyomását kelti, melyben minden a helyén van, dél-nyugati fekvésének köszönhetően napfényes, világos terek teszik otthonossá. Kialakításából, előnyös elosztásából adódóan biztosítja az itt lakók kényelmét.
Több autó parkolására is van lehetőség, a két garázs utcafronti, ebből egyik aknával rendelkezik. A két garázs előtti terület térkövezett, ahol szintén elfér 2 autó.
A tulajdonosok Tatabányán számukra megfelelő 2-3 szobás lakást értékegyeztetéssel beszámítanak a vételárba.
Előzetes egyeztetés alapján kizárólag velem tekintheti meg az ELADÓ házat!

Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!

Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lukácsi Illa

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tatabánya

Turuloldal


Hasonló hirdetések

  • Eladó panellakás Tatabányán, Sárberki lakótelepen
    Tatabánya
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR eladásra kínálja Tatabányán, Sárberki lakótelepen található lakást. A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR által hirdetett lakás jellemzői: - a lakás alapterülete 49 négyzetméter - felújítandó - fa nyílászárók - a fűtés és a meleg víz ...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 16 órája
    22 900 000 Ft
  • Tatabánya kertvárosi részén, 1 szintes, 5 szobás , 2005-ben épült családi ház, nagy méretű garázzsal
    Tatabánya
    HANGULATOS KERTVÁROSI KÖRNYEZET EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ 5 SZOBA 2 KAPUS, NAGY GARÁZS 30 NM-ES FEDETT TERASZ IPARI ÁRAM HÜTŐ-FŰTŐ KLÍMA VADONATÚJ GÁZCIRKÓ KANDALLÓ KONYHABÚTOR A VÉTELÁRBAN, ELEKTRONIKÁVAL KITŰNŐ INFRASTRUKTÚRA Tatabánya újonnan beépíte...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 17 órája
    129 900 000 Ft
  • Eladó 45 m2-es családi ház Tatabánya, Felsőgalla
    Tatabánya, Felsőgalla
    Eladó 45 m2 nagyságú tégla építésű családi ház Tatabányán, Felsőgallán! Az ingatlan erősen felújítandó/bontandó állapotban van. Első körben építkezni vágyók figyelmébe ajánlanám. Jelenleg a telek felosztásra vár, ezt követően alakítják ki a külön bej...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 18 órája
    15 900 000 Ft
  • Eladó ház, Tatabánya
    Tatabánya
    Eladó 250nm-es Családi ház, Tatabánya kertes frekventált részén, 1236 nm-es telken !A lakótér padlófűtéssel ellátott, mely gáz és villanykazán ellátottsággal rendelkezik, melegvizet villanybojler biztosítja.Akár több generáció együttélésére is alkalm...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 18 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó 63 m2-es téglalakás Tatabánya
    Tatabánya
    >>> Ritka fogás Tatabánya - Újvárosban vízórás, lift...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 19 órája
    28 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lukácsi Illa

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tatabánya

Turuloldal