Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Társasházi lakás, Tatabánya, Újváros, Kós Károly utca, 43nm, 45550000 Ft

Tatabánya Újváros Kós Károly utca
1 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó panellakás Tatabányán, Sárberki lakótelepen
    Tatabánya
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR eladásra kínálja Tatabányán, Sárberki lakótelepen található lakást. A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR által hirdetett lakás jellemzői: - a lakás alapterülete 49 négyzetméter - felújítandó - fa nyílászárók - a fűtés és a meleg víz ...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 18 órája
    22 900 000 Ft
  • Eladó 55 m2-es panellakás Tatabánya, Gál István ltp.
    Tatabánya, Gál István ltp.
    - Csak Nálam - /A lakásról VIDEÓBEJÁRÁS készült, -Kérje üzenetben!/ Tatabánya központi részén, a Gál István lakótelepen került eladósorba egy 55m2-es, remek elosztású negyedik emeleti lakás. A társasház melyben helyet kapott LIFTES, tiszta, rendezett...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja
    27 900 000 Ft
  • Eladó ház, Tatabánya
    Tatabánya
    Eladó 250nm-es Családi ház, Tatabánya kertes frekventált részén, 1236 nm-es telken !A lakótér padlófűtéssel ellátott, mely gáz és villanykazán ellátottsággal rendelkezik, melegvizet villanybojler biztosítja.Akár több generáció együttélésére is alkalm...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 21 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó 52 m2-es téglalakás Tatabánya, újváros
    Tatabánya, újváros
    Komárom-Esztergom megye Tatabánya központjában 1.emeleti, 52nm-es, kilépős erkélyes lakás ELADÓ! TEHER MENTES és egy tulajdonos birtokában van, akár 30 nap alatt birtokba is vehető! YouTube ingatlant bemutató videó megtekinthető a linken, vagy a csat...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 21 órája
    26 300 000 Ft
  • Eladó 150 m2-es családi ház Tatabánya
    Tatabánya
    Tatabánya csendes részén, gyönyörű panorámával rendelkező, 3 + 4 fél szobás, kétgenerációs családi ház eladó.Alsó szint helyiségei: 2 +1 fél szoba, előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, mellékhelyiség, fedett terasz.Felső szint helyiségei: 1 + 3 fél s...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    2 napja
    47 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11667992
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 43
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínáljuk ezt a Turul-emlékműre és a Szelim-barlangra panorámás új építésű, modern stílusú, erkélyes garzonlakást Tatabánya szívében, a 66 lakásos, kifinomult lapostetős Queen City Lakópark negyedik emeletén.
A lakópark építése utolsó fázisában járunk, hamarosan átadásra kerülnek a lakások szerencsés első tulajdonosaiknak!
A 66 lakásos társasház két lépcsőházból áll melyek akadálymentesítéséről 1-1db Schindler lift gondoskodik. A lépcsőházi ajtón történő bejutást kaputelefonrendszer teszi lehetővé.
Ez a 43nm-es amerikai-konyhás nappalis + hálószobás elosztású lakás a legnépszerűbb lakástípus az épületben elhelyezkedését illetően, ezért az elsők között kelt el még tervezőasztalról, ám most felszabadult, így lehet még Ön is szerencsés első lakója!
Az ingatlan különlegessége a gyönyörű hegyvidéki panoráma, melyet a 14nm-es, keleti fekvésű erkélyről élvezhet. Minden reggel újra élvezheti a napfelkelték varázsát és a természet szépségét tágas erkélyéről!
Az épület műszaki tartalma kiemelkedő!
Rezsiköltsége várhatóan rendkívül alacsony lesz, az épület 16cm-es szigetelésének, 3rétegű, hőszigetelő üvegezésű nyílászáróinak és energiatakarékos fűtésrendszerének köszönhetően.
Az otthon melegét távhő rendszerére csatlakoztatott padlófűtés biztosítja, melyek egyedi hőszabályzóval és hőmennyiségmérővel felszereltek, kiegészítve törölközőszárítós radiátorokkal a fürdőben.
A lakás vételára a kulcsrakész műszaki tartalomra vonatkozik, mely magában foglalja a prémium minőségű, stílusos, alaposan átgondolt külső-belső hideg- és meleg burkolatokat, szanitereket, nyílászárókat és dugajaljzatokat, villanykapcsolókat, valamint a fehérre festett falat.
A klíma falon belüli előkészítése kialakított, igény szerint bontás nélkül felszerelhető!
A redőny előkészítése is megtörtént.
A 66 db lakáson kívűl 66 db. teremgarázs autóbeálló került kialalkításra az épületben, melyekből egy nagyon szerencsés elhelyezkedésű beálló opcionálisan megvásárolható a lakáshoz. Ennek vételára: 5M Ft.
Ha szeretné megtapasztalni a modern városi életet és a természet szépségét egy helyen, ez az ingatlan Önre vár!
További információkért keressen bizalommal a hét bármely napján!
Klára- Feel-Ing

erkély, amerikai konyha, lift, összkomfortos, saját parkoló, jó beosztású, világos, jó közlekedésű,

Elhelyezkedés
Tatabánya

Újváros
Kós Károly utca

 
Elhelyezkedés
Tatabánya

Újváros
Kós Károly utca