Ezt a hirdetést archiválták.

Tatabányán a Queen City lakóparkban 2 szobás lakás eladó!

Tatabánya Újváros
3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó panellakás Tatabányán, Sárberki lakótelepen
    Tatabánya
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR eladásra kínálja Tatabányán, Sárberki lakótelepen található lakást. A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR által hirdetett lakás jellemzői: - a lakás alapterülete 49 négyzetméter - felújítandó - fa nyílászárók - a fűtés és a meleg víz ...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 14 órája
    22 900 000 Ft
  • Tatabánya kertvárosi részén, 1 szintes, 5 szobás , 2005-ben épült családi ház, nagy méretű garázzsal
    Tatabánya
    HANGULATOS KERTVÁROSI KÖRNYEZET EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ 5 SZOBA 2 KAPUS, NAGY GARÁZS 30 NM-ES FEDETT TERASZ IPARI ÁRAM HÜTŐ-FŰTŐ KLÍMA VADONATÚJ GÁZCIRKÓ KANDALLÓ KONYHABÚTOR A VÉTELÁRBAN, ELEKTRONIKÁVAL KITŰNŐ INFRASTRUKTÚRA Tatabánya újonnan beépíte...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 15 órája
    129 900 000 Ft
  • Eladó 45 m2-es családi ház Tatabánya, Felsőgalla
    Tatabánya, Felsőgalla
    Eladó 45 m2 nagyságú tégla építésű családi ház Tatabányán, Felsőgallán! Az ingatlan erősen felújítandó/bontandó állapotban van. Első körben építkezni vágyók figyelmébe ajánlanám. Jelenleg a telek felosztásra vár, ezt követően alakítják ki a külön bej...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 16 órája
    15 900 000 Ft
  • Eladó ház, Tatabánya
    Tatabánya
    Eladó 250nm-es Családi ház, Tatabánya kertes frekventált részén, 1236 nm-es telken !A lakótér padlófűtéssel ellátott, mely gáz és villanykazán ellátottsággal rendelkezik, melegvizet villanybojler biztosítja.Akár több generáció együttélésére is alkalm...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 17 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó 63 m2-es téglalakás Tatabánya
    Tatabánya
    >>> Ritka fogás Tatabánya - Újvárosban vízórás, lift...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 17 órája
    28 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11513797
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 44
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tatabányán Újvárosban minőségi újépítésű lakások eladóak, ahol az egy szobástól a 4 szobásig választhatnak igényük szerint!

 

Ez a két szobás ingatlan 44 nm amihez hozzá tartozik egy 33,17 nm-es erkély is.

A lakás a negyedik emeleten található és mivel az épületben lift van így a feljutás kényelmes. A lakásban amerikai  konyha  található. A fürdőszoba egyben van a mellékhelyiséggel.

 

A telken összesen 66 db gépkocsi számára biztosított a parkolóhely, parkolási lehetőség Tatabánya kártyával rendelkezőknek a közterületen ingyenes. 

Az épületről:

2500 nm alapterületen kerül megépítésre a 66 lakást és 66 mélygarázs beállót magába foglaló modern, 4 szintes épület.
Környezete rendezett, udvarral, kerttel egészül ki. A kert a társasház közös használatába kerül, kivéve a földszinten lévő kertkapcsolatos lakások, melyek kizárólagos használati jogát az adott lakások tulajdonosai vásárolhatják meg. Az ezekhez tartozó lakásokat kerítés zárja el a közterülettől.

 

Az épület tartószerkezete 30 cm vastag vázkerámiatéglából készült. Az épület síkfödémjei Eurocode szabványrendszer szerint statikailag méretezett 20 cm vastag monolit vasbeton szerkezetű födémek.

A lakáselválasztó falak, illetve a lakás és a közlekedőt elválasztó falak 25 cm vastag hanggátló vázkerámia téglából kerültek megépítésre. A lakáson belüli válaszfalak 10 cm vastag vázkerámia téglából készültek.
A külső téglafalakra 16 cm vastag expandált polisztirol hab (EPS) szigetelés került. A szigetelés dryvit rendszerben készül, mely biztosítja a felület esztétikus kivitelezését, homogenitását.
A lépcsőházban (kivéve mélygarázs) és a folyosókon jó minőségű, PEI 4-es kopásállóságú kerámia burkolat kerül elhelyezésre.
A beépített nyílászárók korszerű, minden modern követelménynek megfelelő, magas minőségű műanyag szerkezetek.

A lakásbejárati ajtók RC3 biztonsági előírásnak megfelelőek, 14 ponton záródó, központi biztonsági zárral ellátott nyílászárók, léghanggátlásuk 47 dB.

Az ablakok és az erkélyajtók 82 mm vastag 6 légkamrás profilból, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, kívül-belül fehér színben készülnek, amelyek tökéletes hő- és hangszigetelést biztosítanak.
Erkélyekre fagyálló, csúszásmentes burkolat kerül.
Az elektromos hálózat padlóban és falban szerelt védőcsövekben húzott vezetékkel készül, megfelelő biztonsági földeléssel. Minden lakáshoz egyszer 32A-es villamos hálózat készül. A lakáson belül kiépítsre kerülnek a vezetékek a kaputelefon, a kábeltévé, és az internet hálózathoz.
A kivitelező a beépített anyagokat illetően szigorú feltételeket szabott, kizárólag elismert márkák termékei és kiegészítői kerülhetnek beépítésre, legyen szó szaniterekről, csaptelepről, csempéről, hideg vagy meleg burkolatokról, kollekcióból választhatóan.
A lakások fűtése padlófűtéssel megoldott, mely a fürdőkben törölközőszárítós radiátorokkal egészül ki, melyek termosztatikus szeleppel szabályozhatóak. A fűtés- és melegvíz-ellátásról hőközpont gondoskodik, mely a földszinten lévő gépészeti helységben található. A lakások egyedi hőmennyiségméréssel kerülnek kialakításra, és lakásonként mindenki saját igénye szerint szabályozhatja a kívánt hőmérséklet elérését. A melegvíz és a hidegvíz fogyasztás lakásonként saját mérővel lesz ellátva.

A lépcsőház kaputelefonnal felszerelt. Az épületen belüli akadálymentes közlekedést a lépcsőházba elhelyezett korszerű Schindler lift teszi lehetővé.

Bármilyen korosztálynak ajánlom ezt a minőségi lakást, amibe beköltözve már csak boldog pillanatokat kell szerezni!

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

 

Elhelyezkedés
Tatabánya

Újváros

 
Elhelyezkedés
Tatabánya

Újváros