Tatabányán magas színvonalú családi ház Eladó!

108 500 000 Ft
Tatabánya Kertváros
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12380290
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 164
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tatabánya csendes utcájában ELADÓ egy két szintes, igényesen kivitelezett családi ház. Az ingatlan hasznos alapterülete 164 nm, a hozzá tartozó telek 720 nm-es.

Az ELADÓ családi ház építésére 1970-ben került sor. A ház teljes mértékben téglából épült. 2008-ban teljeskörű felújításon esett át, melynek keretében a víz-, és villanyvezetékek kicserélésre kerültek. Minden helyiségben új műanyag nyílászáró lett beépítve, amelyek redőnnyel, és egyes helyiségekben szúnyoghálóval is felszereltek.

A fűtést gáz-, valamint vegyes tüzelésű kazán, a meleg vizet villanybojler biztosítja.

Az udvarra elektromos kapun keresztül jutunk be, amely távirányítással működik. A térkövezett kocsibejáróval szemben egy tágas garázs található, mely hőszigetelt és automata garázskapuval rendelkezik.

Az ELADÓ családi ház biztonságáról kiépített riasztó rendszer gondoskodik, amely nemcsak a házra, hanem az egész telekre, és külső épületekre is felügyel. 

 

Az ingatlanba belépve egy előszobába jutunk, mely adottságai révén nagyon jól funkcionál. Ebben a helyiségben külön kialakításra került egy mellékhelyiség, amely teljesen elszeparált a többi résztől.

Az előszobából az étkezőbe jutunk, mely hatalmas, így bőven elfér egy nagyobb család is. A ház központi helye a nappali, ahol helyet kapott egy csodaszép kandalló, amely végtelen nyugalmat áraszt a téli napokon.

Az ebédlő másik oldalán helyezkedik el a konyha, ami letisztult, klasszikus külsőt kapott. A konyhában kialakításra került egy spájz is, ahol bőven tudjuk tárolni, ami a főzéshez-sütéshez szükséges.

A konyha mellett található egy nagy méretű fürdőszoba, amely egyben van a mellékhelyiséggel. A fürdőszoba járólappal és csempével fedett, egy minőségi tusolókabin került beépítésre.

A fürdőszoba mellett található egy teljes értékű szoba, mely színeiben és stílusában az eleganciát tükrözi.

 

Az emeletre az ebédlőből jutunk fel, egy minőségi, fából készült lépcsőn, mely kovácsoltvas korláttal van felszerelve. Az emeleten egy tágas konyha-nappali található. A nappaliból nyílik egy félköríves erkély, ahonnan fantasztikus panorámás kilátás tárul elénk.

Az emeleten két külön nyíló szoba található, mindkettő otthonos, jól berendezhető.

Ezen a szinten is kialakításra került egy fürdőszoba, mely egyben van a mellékhelyiséggel. A fürdőszoba mellett található egy gardrób szoba, ami minden nő álma, hisz így minden holmi a helyére kerül.

A tetőtérben két darab hűtő klíma található.

A beépített bútorok a vételár részét képezik, az összes többi bútor alku tárgyát képezi.

 

Az ELADÓ családi házhoz tartozik egy könnyű szerkezetes épület, amelynek két külön bejárata van. Az egyik helyiséget a tulajdonos varró szobának használja, a másikat pedig szerszámtárolónak. Ezen kívül még két tároló áll rendelkezésre, egy 20 nm-es és egy 10 nm-es.

Az épület külső részen található egy kis fedett terasz, ahol reggeli kávénkat, vagy teánkat kellemesen el tudjuk fogyasztani.

A kert felső részen egy nagyobb terasz kapott helyet, mellyel szemben egy nagy kinti konyha van kemencével.

Az egész kert rendezett, csodás növénnyekel beültetett.

 

Az ingatlan szépségéről és minőségéről több oldalt is lehetne írni, igy bátran merem ajánlani, hogy akinek hasonló az igénye, az álmai otthonát leli benne. Aki meg nézi, egyből beleszeret és boldogan élvezheti szerető családja körében.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csercsa Elvira

  • +36 50-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tatabánya

Kertváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Tatabánya
    Tatabánya, Cseri utca
    Tatabányán csendes, nyugodt környezetben, a Cseri utcában lakás eladó! Az eladó lakás jellemzői:- 2. emeleti elhelyezkedés- 51 m2 alapterület- 2 külön nyíló szoba- ablakok részben cserélve- saját ízlés szerint felújítandó- rendezett lépcsőház- kiváló...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 7 órája
    22 990 000 Ft
  • Eladó lakás, Tatabánya
    Tatabánya, Mártírok útja
    Tatabánya frekventált részén eladó lakás! Tatabánya népszerű részén a Csónakázó tó közelében 4. emeleti, 53 nm-es, két szobás, lakható/felújítandó állapotú lakást kínálok megvásárlásra. Fűtését távhő biztosítja, egyedimérővel. Közös költség 12.750 Ft...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 7 órája
    25 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Tatabánya
    Tatabánya
    Tatabánya frekventált részén eladó lakás! Tatabánya frekventált részén a Csónakázó tó közelében 4. emeleti, 53 nm-es, két szobás, lakható/felújítandó állapotú lakást kínálok megvásárlásra. Fűtését távhő biztosítja, egyedi mérővel. Közös költség 12.75...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 7 órája
    25 900 000 Ft
  • Eladó ház, Tatabánya
    Tatabánya
    Eladó 250nm-es Családi ház, Tatabánya kertes frekventált részén, 1236 nm-es telken !A lakótér padlófűtéssel ellátott, mely gáz és villanykazán ellátottsággal rendelkezik, melegvizet villanybojler biztosítja.Akár több generáció együttélésére is alkalm...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 8 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó Panellakás, Tatabánya, Sárberek, Sárbereki lakótelep, 62nm, 34990000 Ft
    Tatabánya, Sárberek, Sárbereki lakótelep
    Tatabánya közkedvelt részén, a Sárberekben kínálunk eladásra egy 1. emeleti, 62 m2-es, 3 szoba plusz hallos, kiváló elrendezésű panellakást, mely fiataloknak, szépkorúaknak és befektetőknek egyaránt remek lehetőség! A közelben bölcsőde, óvoda, iskola...
    • Eladó ház, Lakás - Tatabánya
    1 napja, 11 órája
    34 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csercsa Elvira

  • +36 50-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tatabánya

Kertváros