Ezt a hirdetést archiválták.

Befektetésre és kezdő lakásként ajánlom ezt az amerikai konyhás nappali +2 hálós lakást Telki közpon

Telki
1 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Telki - Hosszúhát
    Telki, Nárcisz utca
    Telki központi csendes utcájában 350 nm-es többgenerációs családi ház eladó.Az ingatlan : - 1995-ben épült időtálló, prémium minőségű anyagokkal, burkolatokkal- Ph 38-as tégla hőszigetelő vakolattal, monolit födém cserép fedéssel- A ház tervezésekor ...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    1 napja, 16 órája
    279 000 000 Ft
  • Eladó ház, Telki
    Telki
    Telki központi csendes utcájában 350 nm-es többgenerációs családi ház eladó. Az ingatlan : - 1995-ben épült időtálló, prémium minőségű anyagokkal, burkolatokkal - Ph 38-as tégla hőszigetelő vakolattal, monolit födém cserép fedéssel - A ház tervezések...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    1 napja, 17 órája
    279 000 000 Ft
  • Eladó ház, Telki
    Telki
    Generációs együttélésre, rekreációs központ létesítésére de akár magán óvoda számára vagy beauty szalon kialakítására is tökéletes választás lehet ez az ingatlan! Kivitelezők figyelmébe is ajánlom, hiszen társasházként a meglévő 4 albetéttel, kis áta...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    1 napja, 17 órája
    299 000 000 Ft
  • Eladó ház, Telki
    Telki
    Budapest közvetlen szomszédságában, Telkiben kínálunk eladásra egy 250 négyzetméteres akár két generációssá is alakítható családi házat.A Dél-Délnyugati fekvésű házat egy 1200 négyzetméteres telek öleli körül, itt prémium minőségű úszómedence, napozó...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    2 napja, 16 órája
    144 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Telki
    Telki
    Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget! A Telki Residence lakóparkban, 4 lakásos társasházban eladó egy nappali+ 3 szobás, 92 m2-es, jó elosztású, napfényes öröklakás hatalmas teraszokkal, saját garázzsal. A praktikus elrendezésnek és a modern t...
    • Eladó ház, Lakás - Telki
    4 napja, 13 órája
    109 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12221580
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 52
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Befektetésre és kezdő lakásként ajánlom ezt az amerikai konyhás nappali +2 hálós lakást Telki központjában!

Telki központjában, a Korház fasoron eladó egy 52 nm-es, amerikai konyhás nappali + 2 hálós, dupla erkélyes, cirkó fűtésű, jó állapotú lakást zártudvarban teremgarázs beállóval, játszótérrel és sütögetési lehetőséggel.

A ház 2010-ben épült, tégla falazatú,5 cm-es külső szigeteléssel, igényes, egyedi kialakítású zárt lépcsőházzal.

A lakás a 2., egyben legfelső emeleten helyezkedik el, ahol még egy lakás van. A tetőtér egyáltalán nem érzékelhető, mindössze a 2 hálóban van egy csapott fel, így nagyon jól bútorozható.

A biztonsági ajtón belépve egy tágas közlekedőbe érkezünk, ahonnan nyílik a kádas fürdőszoba és a külön mellékhelyiség, mindkettő ablakkal rendelkezik.

A közlekedőn tovább haladva az amerikai konyhás nappali érkezünk, melynek egyedi a hangulatát a tégla berakásos pult adja. Innen nyílik a 2 hálószoba. Méretéhez képest nagyon jó elrendezésű, kényelmesen élhető terek kerültek kialakításra, ÉK- DK-i tájolásának köszönhetően pedig szép világos a lakás.

Nagy előnye, hogy 2 normál méretű erkéllyel rendelkezik, az egyik mindkét hálószobával közvetlenül kapcsolatos, a másik pedig a nappaliból érhető el és igazán pompás kilátást biztosít. Itt élvezhetjük a reggeli a kávét a madárcsicsergésben vagy este egy finom bor mellett a naplemente gyönyörű színeit.

A másik nagy előny, hogy a házhoz tartozik egy lekerített zárt udvar, ahol gyerek játszórész, kerti sütögető került kialakításra, de akár napozásra is alkalmas lehet a kert füves része. Ezenkívül tartozik még hozzá egy beálló hely a teremgarázsban, mely az utcáról elektromos kapun keresztül térkövezett úton közelíthető meg.

Műszaki:

A lakás jó állapotú, tisztasági festés után azonnal költözhető, kiadható. A fűtésről egy 2 éves cirkó gázkazán gondoskodik lapradiátoros hőleadással, a fűtés átalány 8-9.000 Ft körül van, a nyári meleg hónapokban pedig a nappaliban felszerelt inverteres klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. Közösköltség 16.000 Ft, mely a szokásos költségeken felül felújítási alapot és a szemétszállítás költségét is magában foglalja. A nyílászárók dupla hőálló üveggel ellátott műanyag keretesek. A szobák, nappali, közlekedő laminált padlóval, a többi helyiség pedig járólappal burkoltak.

Telki:

A lakás Telki központjában van, 1-2 perc alatt gyalogosan elérhető: Posta, Gyógyszertár, CBA príma, óvoda, iskola, Rustic kitchen és számos további szolgáltatás.

Telki Budapesttől nyugatra, a főváros határától nagyjából 10 kilométerre fekszik. A község Buda felől Budakeszin keresztül, vagy Biatorbágy és Páty érintésével közelíthető meg a legkönnyebben.

Buda belvárosából, a Széna térről (a 789, 793, 794, 795-ös) busszal kb. 30-45, autóval kb. 20 perc alatt lehet eljutni Telkibe, míg Észak-Budáról, a Kelenföldi pályaudvartól (a 778-as járattal) kb. 45 perces buszúttal érhető el a település.

 

Jelenlegi tulajdonosa is befektetési céllal vásárolta 11 éve az ingatlant, azóta folyamatosan ki volt adva, bérlő váltásnál sem állt üresen egy hetet sem.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, mert ez a lakás nem lesz a piacon sokáig! Előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető.

 

Elhelyezkedés
Telki

 
Elhelyezkedés
Telki