Lakás áráért családi házat! Ha modern és kényelmes otthont keres, ahova csak költözni kell!

35 000 000 Ft
Teskánd
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12297355
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 81
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Lakás áráért családi házat! Ha modern és kényelmes otthont keres, ahova csak költözni kell!

Az ingatlan tökéletes választás lehet azoknak, akik lakás áráért keresnek egy modern és kényelmes otthont. A teljes körű felújítás és a modern felszerelés lehetővé teszi, hogy az új tulajdonosok azonnal élvezhessék az otthon kényelmét, anélkül hogy további beruházásokat kellene végrehajtaniuk. Ez egy remek lehetőség, hogy egy kényelmes és stílusos otthont találjanak megfizethető áron.

Zalaegerszegtől pár percre , egy 251m2-es területen Teskándon található, ez a teljes körűen felújított, modernizált családiház.

Az ingatlan átfogó felújításon esett át, ami számos fontos részletet érintett. Az új víz-, gáz- és villanyvezetékek, valamint a fűtési és csatornarendszer teljes cseréje biztosítja az otthon hosszú távú megbízhatóságát. Az új tető és a homlokzati hőszigetelés (10cm) szintén javítja az energiahatékonyságot és a komfortot. Az új nyílászárók hőszigetelt üvegekkel tovább csökkentik az energiaveszteséget, míg a mennyezet felé történő szigetelés (15cm) a belső hőmérséklet stabilizálását segíti elő. Ez mind nagyszerű hozzáadott érték az ingatlan számára. Az alumínium redőnyök kiválóan hozzájárulnak az otthon energiahatékonyságához és komfortjához, különösen a nyári melegben. Az 5,4 kW inverteres klíma pedig hatékonyan és kényelmesen szabályozza a belső hőmérsékletet, így kellemes környezetet teremtve az otthonban még a legmelegebb napokon is. Ezáltal az ingatlan energiafelhasználása hatékonyabbá válik, és kényelmesebb életteret biztosít az ott lakóknak.

A bruttó 81 m²-es lakó épület központi része a több, mint 30 m²-es nappali, ahol a látványkandalló még tovább növeli az otthon hangulatát és kényelmét. A televízió és internet szolgáltatás is már bekötve van az ingatlanba. A konyha gépesítve van, azaz hűtőt-mosogatógépet, sütőt és főzőlapot tartalmaz a konyhabútor, melynek a munkalapja, különleges csontos tölgyből kivitelezett. Az épület riasztóval, tűz- és CO jelzővel ellátott. Minden helyiségben energiatakarékos világítótestek, minőségi burkolatok, új beltéri ajtók találhatóak.

A teljes modern bútorzat, melyet a vételár tartalmaz, tovább fokozza az ingatlan vonzerejét és kényelmét. Azaz az új tulajdonosnak csak be kell költöznie, és azonnal élvezheti a modern és kényelmes környezetet anélkül, hogy bútorokat kellene beszereznie. Illetve ez nagyszerű lehetőség azoknak is, akik gyorsan és könnyedén szeretnének új otthont találni.

Ideális lehet fiatal pároknak, akik egy modern és felújított otthont keresnek, de ugyanúgy vonzó lehet befektetők számára is, akik a kényelmes és jól felszerelt ingatlanokban látnak lehetőséget a jövedelmező befektetésre vagy kiadásra. Hitelre igen, de CSOK-ra viszont nem alkalmas az ingatlan.

Teskánd Zalaegerszegtől 5 km-re fekvő nyugodt, csendes település. A kis falu az elmúlt években komoly infrastrukturális fejlődést tudhat maga mögött, amelynek köszönhetően ma már bölcsőde, óvoda, tanuszoda valamint általános iskola teszi komfortossá az itt élő családok életét. Akiket munkahelyük Zalaegerszeghez köt, azoknak mindössze 6 perc autózás, vagy 12 percnyi buszos utazás szükséges a városközpont eléréséhez.

Nagyon jó ár értek arány, tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!

Az ingatlanban otthon!
Myhome
További információért hívjon és/ vagy írjon bizalommal!
Berki Mónika
+36 20 461 9075
berkimonika@myhomeimmo.hu
Myhome Immo Kft.
8900 Zalaegerszeg Eötvös utca 4.
"A jó ingatlanértékesítő nem ingatlant ad el, hanem otthont teremt."
Myhome Ingatlaniroda

Kapcsolat a hirdetővel
  • Berki Mónika

  • +362046-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Teskánd


Hasonló hirdetések

  • TESKÁNDI HÁZAK - 95,5m2, nappali + 4, saját udvar, térkövezett gépkocsibeálló
    Teskánd, Petőfi Sándor utca
    Hőszivattyús, új építésű, modern házak Teskándon leköthetők! Az ingatlanok már 10% foglalótól elérhetőek! Átadás: 2024 II. ősz CSOK PLUSZ - 2024. január 1-től már kizárólag a VÁLLALT gyermekre igényelhető a CSOK Plusz Kamattámogatott hitel! Válogasso...
    • Eladó ház, Lakás - Teskánd
    1 napja, 21 órája
    58 000 000 Ft
  • Eladó 100 m2-es családi ház Teskánd, Teskánd
    Teskánd, Teskánd
    Eladó családi ház Teskándon Eladásra kínálok egy 100 m2, családi házat Zalaegerszeg agglomerációjában a sokak által kedvelt Teskánd településen. Az ingatlan egy tipikus nagy méretű " Kádár kocka", ami csak arra vár, hogy a megkezdett felújítás után e...
    • Eladó ház, Lakás - Teskánd
    2 napja, 4 órája
    28 500 000 Ft
  • Eladó 82 m2-es családi ház Teskánd, Teskánd
    Teskánd, Teskánd
    ELKEZDŐDÖTT A IV.ÜTEM MÁSODIK FELÉNEK ÉPÍTÉSE! ALACSONY REZSIKÖLTSÉGŰ ÚJÉPÍTÉSŰ HÁZAK TESKÁNDON ❗❗❗ KORSZERŰ ÚJÉPÍTÉSŰ HÁZAK TESKÁNDON❗❗❗ Megvásárlásra kínálok kertkapcsolatos, 4 szoba+ nappalis, új építésű, ingatlanokat, Zalaegerszegtől mindössze 3 ...
    • Eladó ház, Lakás - Teskánd
    2 napja, 4 órája
    58 500 000 Ft
  • TESKÁNDI HÁZAK - 94,4m2, nappali + 5, saját udvar, térkövezett gépkocsibeálló
    Teskánd
    A tavalyi áron még foglalhatók hőszivattyús, új építésű, modern házak Teskándon! Átadás: 2024 ősz Az ingatlanok már 10% foglalótól elérhetőek! ▶82,08 nm-es családi ház amerikai konyha, étkező+nappali+4+1 hálószoba, 6,52 nm terasz – 56.500.000 Ft +1.5...
    • Eladó ház, Lakás - Teskánd
    1 hete, 2 napja
    56 500 000 Ft
  • Tökéletes befektetést vagy az új otthonát ajánlom figyelmébe!
    Teskánd
    Tökéletes befektetést vagy az új otthonát ajánlom figyelmébe! Az Aquamarin lakóparkban, 10 lakásos, jó állapotú, szigetelt társasházban, földszinti, tágas terekkel rendelkező, azonnal birtokba vehető modern lakás eladó! A 97m2-es ingatlan amerikai (g...
    • Eladó ház, Lakás - Teskánd
    4 hete, 1 napja
    51 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Berki Mónika

  • +362046-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Teskánd