Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 150 nm-es Felújítandó Családi ház Tihany

309 000 000 Ft
Tihany
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9296421
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 150
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
TIHANY KÖZPONTI RÉSZÉN TÁJJELLEGŰ CSALÁDI HÁZ ÜZLETHELYISÉGGEL EGYÜTT ELADÓ
A tihanyi terméskőből épült kétszintes, nádtetős épület 150 nm-es, 7 szobás, duplakomfortos. Utcafronti ablakaiból a Belső-tóra szép panoráma nyílik.
Központi elhelyezkedését remekül kihasználva az utcafront felé eső telekrészen egy nagy alapterületű fa felépítmény hosszú ideje ajándékboltként működik. (a jelenlegi bérlő januárig rendelkezik szerződéssel, de tovább is szívesen maradna) Ez a melléképület természetesen bontható is, így egy szép előkert is kialakítható a helyén. Vagy funkcióváltással más vállalkozás is indítható.
A ház tágas terekkel rendelkezik, a két szint akár külön lakásként is működtethető, így két generáció kényelmes együttélését is biztosítani tudja, de kiadásra is remek választás.
A központi elhelyezkedés ellenére – mivel a ház a telek hátsó/középső részén áll -, a környezet csendes, békés.
Állapotát tekintve a ház mindenképp felújításra szorul, de csodaszép autentikus otthon alakítható belőle.
Fűtését jelenleg két fafűtéses kályha biztosítja.
Az 1059 nm-es telek rendezett, az udvaron több autó parkolása biztosított. A szintén nádfedeles félig nyitott melléképületek hangulatos közösségi terekké alakíthatóak.
Közművek: víz. villany, csatorna bevezetve, gáz a telken belül elérhető.
Elhelyezkedése: Apátság 450 m, éttermek, üzletek 100 m-en belül elérhetőek. Buszmegálló 50 m, a gödrösi strand 1,4 km távolságra található.
Tulajdoni lapon: „kivett lakóház, udvar” megnevezésű ingatlan.
Gyors birtokbaadás lehetséges.
A ház Lf7m falusias lakóterület építési övezetben áll, melyben az elhelyezhető épület többek között lakó, kereskedelmi, szolgáltató, szálláshely jellegű, kulturális rendeltetést is tartalmazhat.
Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése, látványos táji és természeti adottságokban bővelkedő község a Balatonba nyúló Tihanyi-félszigeten. A természeti értékek védelmének elismeréseként, hazánkban harmadikként a Tihanyi-félsziget is elnyerte az Európa Diplomát.


Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_257

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tihany


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Tihany
    Tihany
    TIHANY központi részén üzleti és lakhatási céloknak is tökéletesen megfelelő, tájjelegű épület hatalmas üzlethelyiséggel eladó. A 130 nm-es, kőből és téglából épült kétszintes ingatlan az 1960-as években épült, a hozzá tartozó telek 1059 nm. Az alsó ...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    1 napja
    295 000 000 Ft
  • Eladó családi ház Tihanyban, a Belső-tó közelében
    Tihany
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a felújítandó tihanyi családi házat. Az ingatlan főbb jellemzői: - A ház tihanyi terméskőből épült, 1971-ben. - Az egyszintes családi ház 1584 m2-es, összközműves telken áll, fűtése gáz cir...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    1 napja
    189 000 000 Ft
  • Eladó panorámás tihanyi családi ház
    Tihany
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a panorámás tihanyi családi házat. Az ingatlan főbb jellemzői: - Az épületet 1972-ben kezdték építeni, az emelet 1975-ben készült el, ekkor került kialakításra a tetőtér is, mely alkalmas t...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    1 napja
    410 000 000 Ft
  • Eladó ház, Tihany
    Tihany
    A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, vonzereje ellenállhatatlan, az elmúlt években a Balaton felvidéki terület fejlődése a régió népszerűségének nagy mértékű növekedését hozta, Tihany mindennek egyik legkedveltebb része, hiszen ennek a csodás körn...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    2 napja, 5 órája
    949 000 000 Ft
  • Eladó 47 m2-es téglalakás Tihany
    Tihany
    MEGKEZDŐDÖTT A II. ÜTEM ÉRTÉKESÍTÉSE!12 DB LAKÁS ÉPÜL, EBBŐL MÁR MOST 4 DB FOGLALT! HA SZERETNE EGY TIHANYI VÍZPARTI PANORÁMÁS INGATLANT, AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGEK EGYIKE!Egy igazi csodálatos, vízpart melletti, Balatoni panorámás (mindegyik lakás) beruhá...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    3 napja, 6 órája
    99 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tihany