Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 282 nm-es Felújítandó Családi ház Tihany

300 000 000 Ft
Tihany
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9466727
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 282
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
TIHANYBAN BELSŐ-TÓRA PANORÁMÁS, BELTERÜLETI CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Tihany csendes, a nagy turistaforgalomtól mentes utcájában kínáljuk eladásra ezt a 80-as években épült, felújítandó állapotú, 282 nm (+ erkélyek és pince ) alapterületű, 3 szintes házat.

A ház alsó szintje tihanyi kőből épült, a felsőbb szintek B30 téglából. Jelenlegi kialakítása két külön bejáratú lakás, de belső elosztása alkalmassá teszi akár három nagy méretű lakrész létrehozását is. Minden szinten rendelkezik erkéllyel. A felső két erkélyről varázslatos örökpanoráma nyílik a Belső-tóra és a környező hegyekre.

Az alsó két emelet hasznos alapterülete szintenként 96 nm, 3 szobás összkomfortos kialakításúak. A felső szint 90 nm-es és két szoba összkomfortos. Itt a szobák galériázottak. Egy kb. 20 nm-es pince is található az épület alatt.

A ház cserépfedésű, ablakai 3 évvel ezelőtt korszerű, kétrétegű műanyagokra lettek cserélve.
Fűtését gázcirkó biztosítja. A hőleadás radiátorokkal történik.

A telek 529 nm-es, enyhén lejtő. Két utcából is megközelíthető. Két autó parkolását biztosítja a kert végében elhelyezett fedett beálló. A kertben termő gyümölcsfák állnak.

Az ingatlan összközműves (a két lakrész külön villanyórával rendelkezik).

Elhelyezkedése : a falu központja, Apátság, éttermek, üzletek 900 m, Somosi szabadstrand 2 km, Gödrösi strand 2,4 km távolságra elérhető.

A ház adottságai, fekvése kiválóan alkalmassá teszik szálláshely kialakítására, de több generáció kényelmes állandó együttélését is biztosítani tudja, illetve nyaralóként is ideális.

A ház tulajdoni lapon belterület, „kivett lakóház, udvar” megnevezésű.

Tihany Lf4 építési övezetében áll, a rendezési terv erre vonatkozó szabályozása érvényes rá, ha új tulajdonosa komolyabb átépítést tervezne. Falusias lakóterületen elhelyezhető épület: lakó; mező- és erdőgazdaság, valamint a terület rendeltetésszerű használatát nem zavaró gazdasági; kereskedelmi, szolgáltató; szálláshely jellegű; igazgatási, iroda; hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális; kulturális, közösségi szórakoztató; rendeltetést is tartalmazhat. A telken legfeljebb egy épület helyezhető el, melléképület nem létesíthető. Maximum két önálló rendeltetési egységet tartalmazhat. A legnagyobb megengedhető beépítettsége 20%, a legnagyobb homlokzatmagasság legfeljebb 6,0 m lehet.

Tihany Magyarország egyik legszebb fekvésű települése, látványos táji és természeti adottságokban bővelkedő község a Balatonba nyúló Tihanyi-félszigeten. A természeti értékek védelmének elismeréseként, hazánkban harmadikként a Tihanyi-félsziget is elnyerte az Európa Diplomát.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_275

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tihany


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Tihany
    Tihany
    A Balaton Közép-Európa legnagyobb tava, vonzereje ellenállhatatlan, az elmúlt években a Balaton felvidéki terület fejlődése a régió népszerűségének nagy mértékű növekedését hozta, Tihany mindennek egyik legkedveltebb része, hiszen ennek a csodás körn...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    2 napja, 4 órája
    949 000 000 Ft
  • Eladó családi ház Tihanyban, a Belső-tó közelében
    Tihany
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a felújítandó tihanyi családi házat. Az ingatlan főbb jellemzői: - A ház tihanyi terméskőből épült, 1971-ben. - Az egyszintes családi ház 1584 m2-es, összközműves telken áll, fűtése gáz cir...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    2 napja, 5 órája
    189 000 000 Ft
  • Eladó panorámás tihanyi családi ház
    Tihany
    A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a panorámás tihanyi családi házat. Az ingatlan főbb jellemzői: - Az épületet 1972-ben kezdték építeni, az emelet 1975-ben készült el, ekkor került kialakításra a tetőtér is, mely alkalmas t...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    2 napja, 5 órája
    410 000 000 Ft
  • Eladó ház, Tihany
    Tihany
    TIHANY központi részén üzleti és lakhatási céloknak is tökéletesen megfelelő, tájjelegű épület hatalmas üzlethelyiséggel eladó. A 130 nm-es, kőből és téglából épült kétszintes ingatlan az 1960-as években épült, a hozzá tartozó telek 1059 nm. Az alsó ...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    2 napja, 7 órája
    295 000 000 Ft
  • Eladó 47 m2-es téglalakás Tihany
    Tihany
    MEGKEZDŐDÖTT A II. ÜTEM ÉRTÉKESÍTÉSE!12 DB LAKÁS ÉPÜL, EBBŐL MÁR MOST 4 DB FOGLALT! HA SZERETNE EGY TIHANYI VÍZPARTI PANORÁMÁS INGATLANT, AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGEK EGYIKE!Egy igazi csodálatos, vízpart melletti, Balatoni panorámás (mindegyik lakás) beruhá...
    • Eladó ház, Lakás - Tihany
    3 napja, 5 órája
    99 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tihany