Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Ház, Tiszaderzs

9 500 000 Ft
Tiszaderzs
5 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11519894
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 77
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Tisza-tavi TISZADERZSEN ELADÓ egy 2+1 szobás, 77,89 m2 hasznos alapterületű, kiváló szerkezetű, komfortos CSALÁDI HÁZ (kockaház), melléképülettel, pincével, a Tisza-tótól 3,5 km-re, jó környéken, csendes utcában, 1214 m2-es telekkel!!! Az épület 1973-ban épült, alapja beton, falazata vályog (alatta vízszigetelés), homlokzata fehérre kőporozott, fanyílászárók, tetőn cserépfedés. Udvara körbekerített, rajta néhány fa, szőlő, ásott kút.
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher, és igénymentes)!!!
Az ingatlant leginkább a Tisza-tó, a vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek ajánljuk, apartmannak, vagy hétvégi háznak is kialakítható, de korszerűsítéssel kényelmes otthon lehet bármely korosztálynak!!!
Az ingatlan CSOK-ra is megvásárolható! A településen a CSOK mellett a Falusi CSOK is igénybe vehető, a ház arra alkalmas, akár 3 gyermekre is, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Helyiségek: 2 szoba, 1 félszoba, fürdő, konyha-étkező, kamra, előtér, közlekedő, melléképület, pince.
Fűtés típusa: kályha, cserépkályha.
Közművek: víz és villany házon belül, gáz utcában (csatorna nincs a településen).
Telekterület: 1214 m2.
A közeli gáton kiépített kerékpárút található (Tisza-tó körüli kerékpárút). A faluban a távolsági buszközlekedés, és az alapellátás megoldott (iskola, óvoda, kisebb intézmények, üzletek, orvosi ellátás stb.).
Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag, szomszédos kisváros: Abádszalók (8 km-re), ahol kiépített népszerű szabad-vízi strand található, melyet rövidesen felújítanak, tovább fejlesztenek, de van strandfürdő is, illetve lehetőség van vízi sportolásra, minőségi kikapcsolódásra (Jet- ski bérlés, csónakázás), nyári rendezvényekben is gazdag a település, de Abádszalókon autóbuszpályaudvar, vasútállomás, strandfürdő, szabad-vízi strand, orvosi rendelő, Penny áruház, apartmanok, vendégházak, panziók, éttermek, egyéb szolgáltatások és üzletek, iskolák, óvodák, bölcsőde, benzinkút stb. is megtalálhatók.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a +36 30 299 74 16 telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 9,5 millió Ft
Referenciaszám: M261227

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tiszaderzs


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 77 m2-es családi ház Tiszaderzs, Központhoz közel
    Tiszaderzs, Központhoz közel
    A Tisza-tavi TISZADERZSEN ELADÓ egy 2+1 szobás, 77,89 m2 hasznos alapterületű, kiváló szerkezetű, komfortos CSALÁDI HÁZ ("kockaház"), melléképülettel, pincével, a Tisza-tótól 3,5 km-re, jó környéken, csendes utcában, 1214 m2-es telekkel!!! Az épület ...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaderzs
    5 hónapja, 2 hete
    9 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Tiszaderzsen ház eladó (idn230615)
    Tiszaderzs
    Jó befektetésnek kínálkozik ez, a Tiszaderzs egyik csendes utcájában eladó ház, amely egy jól karbantartott telken található. Magyarország pihenő nemzetként kínálja magát, a megélhetési költségek nem magasak, az általános közbiztonság jó, ideális a n...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaderzs
    8 hónapja, 1 hete
    9 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Tiszaderzsen felújított családi ház eladó (idn230721)
    Tiszaderzs
    Eladásra kínáljuk ezt a Tiszaderzsen épült családi házat, mely egy jól karbantartott telken található.  Magyarország pihenő nemzetként kínálja fel magát, a megélhetési költségek nem magasak, és az általános biztonság jó. Ideális nyugdíjasok számára. ...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaderzs
    8 hónapja, 4 hete
    22 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tiszaderzs