Eladó Ház, Tiszafüred-Kócsújfalun

6 900 000 Ft
Tiszafüred
1 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10522230
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 61
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜRED-KÓCSÚJFALUN, A HORTOBÁGY KAPUJÁBAN!!! A Tiszafüredhez tartozó, a központi belterülettől 18 km-re található Kócsújfalu településrészen ELADÓ egy jelenleg élelmiszerüzletként működő, de családi házként is használható, jó állapotú, kívül-belül folyamatosan karbantartott, 69,42 m2 hasznos alapterületű, komfortos, klimatizált ÉPÜLET, 600 m2-es telekkel!!! Az épület hosszú évek óta vállalkozásnak ad otthont, építésének éve kb. 1970, falazata tégla, homlokzata kőporozott, födém vasbeton (amely tető is egyben, mivel lapostetős épület), ablakok egy része duplaüveges műanyag, bejárati ajtó is műanyag, néhány ablak fából, padlón nagyrészt kerámiaburkolat. Jelentősebb felújítás 2014-ben történt, ekkor a homlokzati ajtót és 3 ablakot cseréltek műanyagra, új burkolat került több helyiségbe. A főhelyiségben klíma (néhány éves), teljes épületben riasztórendszer! Közvetlenül a ház mögött van egy fedett terasz, amely kocsibeállónak is alkalmas (volt egy arra nyíló ajtó is a raktárból, amely bármikor visszaállítható). Az épület előtt, telken belül és a közterületen is van lehetőség ingyenes parkolásra, udvara rendezett, parkosított, de nincs körbekerítve.
Előnye, hogy bejáratott élelmiszerüzletként működik - az adott településrészen belül - frekventált helyen, de egyéb üzleti, szolgáltató, egészségügyi, szálláshely stb. célra is alkalmas lehet, ezért elsősorban befektetőknek ajánljuk, azonban családi házként valóban minden további nélkül használható (a lakhatás feltételekinek megfelel a ház, egyedül főzőhely nincs benne, könnyedén át is minősíthető lakóházzá, jelenleg üzlet, udvar megnevezéssel van nyilvántartva a földhivatalnál). Az ingatlan környezete is rendezett, közelében most épült új kápolna, a fejlődő településrészen a Hortobágy révén az idegenforgalom is jelen van, működő apartman is van a közelben. Az üzemeltető-tulajdonos nyugdíjba vonulás miatt hagyja abba a vállalkozást.
A teljes berendezés a vételár részét képezi!!!
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes), egy tulajdonosa van!!!
Szükség esetén az ingatlan banki finanszírozását (esetleg CSOK) előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Helyiségek: 1. üzlettér (nappalinak megfelelő), 2. üzlethelyiség, raktár, iroda (melyek félszobának megfelelők), WC, zuhanyzó, öltöző (kamrának, tárolónak alkalmas), de könnyedén bárhogyan átalakítható.
Telek területe: 600 m2.
Közművek: víz van, villany van, gáz utcában, szennyvíz nincs a településrészen.
Fűtés: fűtő-hűtő klíma.
Melegvíz: átfolyós elektromos vízmelegítő.
Közelben: 33-as főút (300 m), Kaparó csárda.
Tiszafüred és Poroszló között 2020-ban készült el a kerékpárút, ezáltal teljesen körbe lehet kerékpározni a Tisza-tavat, a kerékpárút e telek előtti gátszakasszal is össze van kötve tovább Tiszacsege irányába. A távolsági busz és vonatközlekedés kiváló a településen (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, 33-as, 34-es főút, M3-as autópálya Tiszafüredtől 30 km-re. Kócsújfaluról helyi és helyközi járat megoldott. Tiszafüred tisza-tavi kisváros, a Tisza-tó fővárosa, idegenforgalmi és térségi központ a Hortobágy kapujában, igen széleskörű infrastrukturális ellátottsággal: bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda, rövidesen megújuló termálstrand, kiváló szabadvizi strand, kerékpáros centrum, kitűnő éttermek, szolgáltatások, Kócsújfaluhoz közeli nagyobb város Debrecen.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a +36 30 299 74 16 telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 6,9 millió Ft.
Referenciaszám: M234477

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tiszafüred


Hasonló hirdetések

  • Eladó 61 m2-es családi ház Tiszafüred, Kócsújfalu
    Tiszafüred, Kócsújfalu
    REMEK BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG TISZAFÜRED-KÓCSÚJFALUN, A HORTOBÁGY KAPUJÁBAN!!! A Tiszafüredhez tartozó, a központi belterülettől 18 km-re található Kócsújfalu településrészen ELADÓ egy jelenleg élelmiszerüzletként működő, de családi házként is használh...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszafüred
    1 hónapja, 2 hete
    6 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tiszafüred