Ezt a hirdetést archiválták.

Ízléses családi ház, parkosított kert, medence!

Tiszaújváros
7 éve

Hasonló hirdetések

  • Eladó 53 nm-es lakás, Tiszaújváros Juhar köz
    Tiszaújváros
    Eladó Tiszaújvárosban a Juhar közben egy 53 m2-es 2 szobás társasházi téglalakás. A lakás ablakai és az erkélyajtó hőszigetelt műanyag kivitelű nyílászáróra cserélték le az elmúlt években. A két szoba ablaka redőnnyel felszerelt. A szobák parkettával...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    1 napja
    20 200 000 Ft
  • Eladó Ház, Tiszaújváros
    Tiszaújváros
    Eladásra kínálunk Tiszaújváros kedvelt kertvárosi részén, csendes utcában egy 120 nm-es, 4 szobás + nagykonyhás, átlagos állapotú családi házat 850 nm-es telken. A szilikát falazatú, gázkonvektor fűtésű családi ház beltere méretéből és elosztásából a...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    1 napja, 4 órája
    31 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Tiszaújváros
    Tiszaújváros, Tisza utca
    Eladásra kínálunk Tiszaújváros kedvelt részén egy 40 nm-es, jó állapotú erkélyes nagygarzont, 3 emeletes tégla épület zárószintjén. A műanyag nyílászárós, távhő fűtésű, délnyugati tájolású ingatlan napfényes, világos. A tágas konyhával rendelkező ing...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    1 napja, 4 órája
    24 990 000 Ft
  • Eladó Lakás, Tiszaújváros
    Tiszaújváros, József Attila út
    Eladó Tiszaújváros belvárosában egy 51 nm-es, 2 szobás, jó állapotú panellakás. A lakás a kilencedik emeleten található rendezett lépcsőházban, kiváló lakó közösséggel valamint dupla lifttel. A fűtést és a meleg vizet távhő biztosítja. A lakás jó áll...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    1 napja, 4 órája
    21 490 000 Ft
  • Eladó Ház, Tiszaújváros
    Tiszaújváros, Bajcsy-Zsilinszky utca
    Tiszaújváros-Tiszaszederkény részén eladóvá vált egy felújítandó, nagy telekkel rendelkező családi ház. Két tágas szobájának köszönhetően fiatal gyermekes pároknak is alkalmas. Sétával pár percre található a buszmegálló, autóval szintén pár perc Tisz...
    • Eladó ház, Lakás - Tiszaújváros
    1 napja, 4 órája
    23 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3548121
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 1
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Tiszaújváros kertvárosának egyik legszebb utcájában található ez a professzionális anyagokból épült, ízléses családi ház, melynek két szintje akár egymástól függetlenül is élhető.
 
Telek mérete: 1066m2
Sávbeton alappal, speciális vízzáró szigeteléstechnikával készült a -1 szint lakórésze. Az idő igazolta, kiváló munkát végeztek a szakemberek. A 30-as Porothermből, 10cm-es Nikecell szigeteléssel épült falazatot ízléses színvilágú Dryvit réteggel színezték. A tetőszerkezete hagyományos, fa gerenda, cserép. A kültéri nyílászárók illeszkednek az ingatlan összképéhez, jó minőségű, fából készült, hőszigetelt ablakok, bejárati ajtóval. A két állásos, fűtött garázs automata, szekcionált kapuval van felszerelve.
 
A duplakomfortos ház belsőjének kialakításában is első helyre került a kényelem és a minőség, mely jól tükröződik a beltéri faajtók, festett fal színek, járólapok, csempék kiválasztásában. A fűtést gázkazán biztosítja, radiátorral és padlófűtéssel kombinálva. Fürdőkben zuhanyzó és fürdőkád is megtalálható.  
Az 85 m2-es alsó szinten kialakított lakrész kitűnő klímával rendelkezik télen-nyáron, külső és belső bejárattal egyaránt megközelíthető. Az alaprajzon látható helyiségek kényelmes életteret biztosítanak.
A 170 m2 alapterületű felső szint napfényes, világos konyha-étkező-nappalijából hatalmas, részben fedett, nyugati tájolású 33 m2-es teraszra léphetünk ki. A három szoba különböző méretű, ablakuk a virágos kertre néz.
 
A családi ház éke a parkosított, örökzöldekkel, virágokkal beültetett gondozott kert, melynek öntézését automatizálták. A közel 30 m3 nagyságú, feszített víztükrű medence a téliesített fedéssel, az automata gépészeti technológiával, napozó részével kivételes élményt nyújt az itt élő családnak. A kerti partik rendezéséhez elengedhetetlen szalonna sütő és filagória is megtalálható. A melléképületben tároló, konyha és mosdó helyiség van.
A járda rész térkővel burkolt. A kovácsolt vaskerítés falazata impregnált mészkőlappal fedett, automata kapuval felszerelt.
 
Ez az ingatlan a folyamatos karbantartásnak köszönhetően megőrzi értékét, megnyerő adottságai miatt kiváló otthona lehet Önnek és családjának.
Akár két generáció számára is megfelelő vagy céggel együtt megvásárolva befektetésként is jövedelmező.
 
Kérem, hívjon, ha felkeltettem érdeklődését! Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal! Vevőink részére szolgáltatásunk ingyenes!
Díjmentes hitel ügyintézéssel, lakáskasszával, fix, forint alapú kölcsön ajánlattal állunk ügyfeleink rendelkezésére! 

Elhelyezkedés
Tiszaújváros

 
Elhelyezkedés
Tiszaújváros