Eladó - Családi ház - Tóalmás

37 990 000 Ft
Tóalmás Tóalmás
2 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12035094
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 120
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIZÁRÓLAG A GDN INGATLANHÁLÓZAT KÍNÁLATÁBAN!

Megvételre kínálunk Tóalmáson egy 1477 nm-es , összközműves telken lévő 110 nm-es, 3 szobás családiházat.
Az ingatlan állapota korának megfelelő, az eredeti épület falazata hagyományos sárfalazat ami az 50-es években épült, az épületbővítése 1978-ban pedig gázszilikáttal lett kivitelezve. A ház egy tisztasági festéssel beköltözhető, igény szerint modernizációra szorul, akár két generáció számára is könnyedén kialakítható.
A gazdasági épület / műhely-ipari árammal egyéb tevékenységre is alkalmas. Az udvaron található egy 18 nm-es garázs, kerti sütögető valamint az új tulajdonosnak a 15 m mély ásott kútban lévő villanymotor javítása után remek lehetőség nyílik a kert öntözésére.

Az eredeti épületben találunk:
A tágas közlekedő-étkezőt, kádas fürdőt+Wc-vel, a közlekedőből két külön nyíló utcai nézetű szobát.
A bővített épületrész helyiségei:szoba,nagy méretű étkező,konya,zuhanyzós fürdő-Wc, valamint egy kamra.
A fedett terasz csak növeli az életteret. Az ingatlan fűtése a gázkazán mellet vegyeskazánnal történik, a melegvizet két villanybojler biztosítja– éjszakai árammal, a ház rendelkezik riasztórendszerrel is.
A telek házkörüli területe két részre tagolt, alkalmas hobbikertnek, sütögetésre-parkosításra amit a család minden tagja élvezhet egy fárasztó nap után. A maradék hátsó telekrész gondozott ,gyümölcsfásított, a gazdasági épület bekerített állattartásra alkalmas.

Tóalmás kiválóan ellátott a napi megélhetéshez szükséges vásárlási lehetőségekkel. Biztosított a háziorvosi, gyógyszertári, általános iskolai, óvodai, hitéleti lehetőség. A helyi gyógyfürdő is várja a reumatikus, ízületi gondokkal küzdő betegeket. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ős fás parkjával az Andrássy kastély és környéke.

A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Nagykáta, Jászberény, Hatvan is kb. 15-20 percen belül autóval elérhető.

Az ingatlant ajánlom nagycsaládosoknak, összekötözőknek, valamint egyéb vállalkozásra-gazdálkodásra.
Rugalmas megtekintésért hívjon bizalommal a hét minden napján!

DÍJMENTES hiteltanácsadás ügyfeleinknek!
Kamattámogatott hitelek, CSOK Plusz, valamint piaci hitel esetén partneri kedvezmények-egyedi kamatok igénylése irodánkon keresztül! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364012

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lőrinczy László

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tóalmás

Tóalmás


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Olcsó, de lakható és kétgenerációs!
    Tóalmás, Határ út 35
    Tóalmáson eladó egy jellegzetes falui ház, mely egy kis felújítással rövid időn belül költözhetővé tehető. Az összesen 90 nm-es ingatlan (a főépület kb. 60nm, a hozzáépített kis lakás kb. 30 nm.). Ideális megoldást nyújt két generáció számára. Egyéb ...
    • Eladó ház, Lakás - Tóalmás
    7 éve, 2 hónapja
    5 400 000 Ft
  • Régen frissült
    Tóalmás, Diofa d.
    Elado haz telekkel, erdovel. Futes fa, biobrikett. Vagy a masik lehetoseg ' hogy a telek masik fele az erdovel egyutt elado. Ez a telekresz pedig 600.000 ft ba kerulne....
    • Eladó ház, Lakás - Tóalmás
    7 éve, 10 hónapja
    3 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lőrinczy László

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tóalmás

Tóalmás