Ezt a hirdetést archiválták.

Tótszentmártonban eladó ez a felújított, 115 m2-es családi ház, 2000 m2 telekkel!

Tótszentmárton
3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Tótszentmárton
    Tótszentmárton
    Tótszentmárton egyik mellékutcájában vált eladóvá ez a kiváló elhelyezkedésű családi ház. Kellemes, fiatalos utcában, zöld környezetben lévő 110 m2 családi ház, rengeteg lehetőséggel keresi új tulajdonosát. Tótszentmárton község, a Letenyei járáshoz ...
    • Eladó ház, Lakás - Tótszentmárton
    2 hete, 1 napja
    26 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11263010
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 115
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Elege lett a keresésből? Elege lett abból, hogy csak a zajos nagyvárosokban talál megfelelőnek tűnő házat? Esetleg befektetés céljából keres ingatlant? Jó hírem van: megtalálta új, nyugodt, csendes, szívmelengető otthonát!

 

Új tulajdonosra vár ez a 2019-ben felújított, 115 m2-es, nyugati tájolású családi ház, amely 2000 m2-es telekkel rendelkezik.

 

A házba lépve a konyhába érkezünk, amelyből nyílik egy tároló helyiség, másik irányban pedig az étkezőbe jutunk.  A 3 hangulatos szobához és a nagy, különlegesen szép lambériás nappalihoz egy két oldalról megközelíthető fürdőszoba tartozik, amelyben wc, zuhanyzó és fürdőkád is megtalálható.

 

A felújításnak köszönhetően az ablakok műanyag ablakra lettek cserélve, amelyek redőnnyel és szúnyoghálóval is el vannak látva! A ház melegéről gázkonvektor, a meleg vízről villanybojler gondoskodik.

 

A házból kilépve egy kis hangulatos terasz található. Kertészkedéshez, állattartáshoz megfelelő nagyságú a kert, és az ingatlanhoz tartozó számos melléképület több célra is használható.

 

A településnek kellemes infrastruktúrája van, hiszen óvoda, iskola, közért, posta, orvosi ellátás is van. Amennyiben nagyobb bevásárlóközpontot szeretnénk elérni, azt megtehetjük autóbusszal valamint autóval is, hiszen a településtől nem messze halad el a 70-es főút és az M7-es autópálya, így gyorsan a közeli Nagykanizsára juthatunk. Ellenkező irányban, 10 km-t megtéve már Horvátországba, 15 km-re pedig Szlovéniába érünk.

 

Engem megfogott ez a nyugodt kis település, a Mura folyó közelsége, a fantasztikus túrázási lehetőségek, a házban rejlő hatalmas potenciál.

 

Amennyiben hozzám hasonlóan Önnek is megtetszett, ne habozzon, hívjon, hiszen erre az igazi gyöngyszemre hamar lecsapnak!

 

Hitelre történő vásárlás esetén figyelmébe ajánlom hitelügyintézőnket, aki 12 bank ajánlatából tud segíteni Önnek a megfelelő konstrukció kiválasztásában.

Elhelyezkedés
Tótszentmárton

 
Elhelyezkedés
Tótszentmárton