Eladó - Családi ház - Tótszerdahelyi hangulatos ház!

34 000 000 Ft
Tótszerdahely Tótszerdahelyi hangulatos ház!
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12239658
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 153
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó egy egyedi paraméterekkel rendelkező, nagyrészt felújított, 153 m2-es, 5 szobás családi ház Tótszerdahely településen.

Az ingatlan felújítása -egyes burkolatok cseréjét és a fürdőszobát kivéve - megtörtént: a tető komplett cseréje, a közművezetékek, a nyílászárók cseréje, a fűtéskorszerűsítés mind-mind megvalósult már.
A családi ház a jelenlegi külföldi tulajdonosoknak köszönhetően nagyon egyedi hangulatot áraszt, s méreténél fogva ideális akár egy nagy család számára is.

Fűtését elektromos fűtőpanelek és klímák biztosítják, de a mindig meleg lakásban a ,,H“ tarifának köszönhetően az áramfogyasztás rendkívül alacsony, 10 ezer ft alatt van havonta!
Az udvarban található a gázcsonk, mely a házba nem lett bevezetve - köszönhetően a minimális fűtésszámlának.

Az épület egy 1808 m2-es telken található, amelynek kiemelt előnye, hogy két utcát is összeköt. Jelenleg fóliasátorban és szabadtéren növénytermesztés folyik a területen.
A drónfelvételeken látható, hogy akár két részre is lehet bontani. Arányait tekintve kedvező a szélessége és a hossza, kényelmesen járható gépjárművel is, de bőven akad hely mindenféle szabadidős tevékenységre a család minden tagjának az udvaron.

A családi házba belépve egy tágas előtérben találjuk magunkat, ahonnan balra megközelíthető a ház elülső része. Itt található a nappali és 3 ideális méretű szoba is. Tovább haladva egy konyha lett kialakítva, ahonnan funkcióját tekintve további két egyforma szoba nyílik, illetve egy fürdőszoba és 2 kamra. Végül az előtérből nyílik egy toalett is.

Az ingatlan állapota nagyrészt felújított, beton aljazattal rendelkezik, téglából épült, a tető pedig lemez borítású. Az ablakok rolóval, szúnyoghálóval ellátottak, a három fázis szintén bevezetésre került az ingatlanba.

A házon kívül a telken még található egy tágas garázs és mellette fa tároló, illetve kialakításra került egy műhely is, ami korábban asztalos munkálatoknak adott helyet, de a jövőben akár külön lakrész, vagy iroda/üzlet is varázsolható belőle. Az ingatlanhoz egy 10 m2-es pince is tartozik, de állattartásra alkalmas épületek és további tárolók is vannak a területen.

Az ingatlanban minden műszaki berendezés, valamint a konyhabútor is garanciális!

A település folyamatosan fejlődik, ami szinte azonnal látszik egy gyors körbejárás után.
Találhatóak oktatási intézmények, orvosi rendelő, közösségi ház, élelmiszerbolt és minden ami a hétköznapok fenntartásához szükséges.
A környező települések között rendszeresen közlekednek távolsági buszjáratok, így könnyen megközelíthető Letenye, Nagykanizsa is a hét minden napján. Körülbelül 5 perc alatt elérhető az M7-es autópálya is, amely utat nyit a környező országok, Budapest és a Balaton felé is.


Megtekintési időpontért keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365944

Kapcsolat a hirdetővel
  • Juhász Judit

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tótszerdahely

Tótszerdahelyi hangulatos ház!


Hasonló hirdetések

  • Eladó 78 m2-es családi ház Tótszerdahely
    Tótszerdahely
    Tótszerdahelyen, a kb 1000 fős, Mura menti településen, csendes utcában egy megmentésre váró, komplett felújítandó, de lehetőségekkel teli, 79 nm-es családi ház telekárban eladó. Beton alapon, beton födémmel rendelkező téglaépület. A tetőt elbontottá...
    • Eladó ház, Lakás - Tótszerdahely
    1 hete, 1 napja
    3 500 000 Ft
  • Eladó ház Tótszerdahely
    Tótszerdahely
    Tótszerdahelyen, közel a horvát határhoz kínálom megvételre az alábbi 125 m2-es családi házat, a hozzá tartozó területtel. Tótszerdahely Nagykanizsától délnyugatra, a 7-es főúttól 5 km-re, közvetlenül a horvát határ mellett található. Letenye 5 km, N...
    • Eladó ház, Lakás - Tótszerdahely
    2 hete, 1 napja
    14 600 000 Ft
  • Régen frissült
    Tótszerdahely, Tótszerdahely
    !! Tótszerdahelyen jó állapotú, 6 szobás, duplakomfortos családi ház vállalkozásra alkalmas épülettel eladó !! A zalai település Nagykanizsától 20 km-re, a horvát határtól 7 km-re, az autópálya mellett található fejlődő kistelepülés, ahol általános i...
    • Eladó ház, Lakás - Tótszerdahely
    4 hónapja, 1 hete
    55 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Tótszerdahelyen családi ház
    Tótszerdahely
    Tótszerdahelyen kínálok megvételre egy családi házat! -2 szoba, konyha,előszoba,tároló -kerti csap, kút 1/1-es tehermentes ingatlan, azonnal költözhető Hivatkozási szám: STARTLAK-7246903...
    • Eladó ház, Lakás - Tótszerdahely
    1 éve, 5 hónapja
    3 300 000 Ft
  • Régen frissült
    Tótszerdahely
    Csendes utcában 4 szobás családi ház,amely felujításra szorul igények szerint.Iranyár:6 000000 ft.Az ár alkuķépes....
    • Eladó ház, Lakás - Tótszerdahely
    5 éve, 9 hónapja
    6 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Juhász Judit

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tótszerdahely

Tótszerdahelyi hangulatos ház!