Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 240 nm-es Felújított Családi ház Tótvázsony

228 000 000 Ft
Tótvázsony
1 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9070157
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 240
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
TÓTVÁZSONYBAN GYÖNYÖRŰ, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT AUTENTIKUS BIRTOK, TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT ELADÓ
A 4132 nm-es rendezett, parkosított telken álló, 100 éves két parasztház az elmúlt évben befejezett teljeskörű felújítás után nyerte el végső képét.
A teljes víz-, csatorna- és villanyhálózat, a tető cserélve lett, egyedi fa nyílászárók kerültek beépítésre, a hő-és vízszigetelés is megvalósult. A belső terekben is magas színvonalú esztétikai és műszaki felújítás történt. Jelenlegi tulajdonosai aprólékos keresgéléssel válogatták össze a berendezési tárgyait.
A két külön bejáratú összkomfortos lakrészt fedett terasz köti össze, mindkettőben 3-3 hálószoba található.
A két melléképület még választható funkciójú, akár egy másik önálló apartman, vagy wellnes részleg kialakítására is tökéletesen megfelelnek (víz, csatorna oda is bevezetésre került). Az egyikben található a szauna.
A fűtés gazdaságosan működő elektromos panelokkal biztosított, valamint egy svájci gyártmányú kandalló is elhelyezésre került. Mivel a két főépület külön helyrajzi számon nyilvántartott, két villanyóra is felhelyezhető, így a rezsicsökkentés duplán igénybe vehető.
A kertben található egy 200 nm-es kerti tó stéggel és vízforgatóval, de kültéri fürdődézsa, szauna, kültéri zuhany is a kikapcsolódást szolgálja.
A lovak számára kialakított karám és a tovább bérelhető szomszédos telken álló istálló a lovassport szerelmeseinek is kitűnő lehetőséget biztosít.
A terület 340 m tengerszint feletti magasan fekszik, a kertből csodálatos tájpanorámában és páratlan naplementékben gyönyörködhetünk Kab-hegy felé.
Jelenlegi tulajdonosai airbnb jellegű kiadással hasznosították a házat, nagyon kedvelt a külföldi vendégek körében is!
Hangulatát és magas minőségét tekintve egyedülálló ingatlan a környéken !
A képek önmagukért beszélnek.
Belterületi, több helyrajzi számon nyilvántartott, tehermentes ingatlan.
Minden igényt kielégítő remek lehetőség akár vendégházként, akár nyaralóként vagy állandó lakhatásra is. Gyors birtokbaadás lehetséges.

Tótvázsony a Balatontól északra, a megye székhelyétől, Veszprémtől 14 km-re, a Bakony lábánál fekszik, a Balaton-felvidék egyik festői szépségű medencéjében, a Vázsonyi-medence keleti részén. Balatonfüredtől 10 kilométer távolságra található. A falutól északra a Balaton-felvidék nyúlványát képező Csatár-hegy, és hegyes-völgyes erdővonulatok találhatók. Határát átszeli a Vázsonyi-Séd patak. Hangulatos, békés Balaton felvidéki település.

Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook oldalunkat!
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_178

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tótvázsony


Hasonló hirdetések

  • Eladó Telek, Tótvázsony 22.000.000 Ft
    Tótvázsony
    ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK TÓTVÁZSONY KÖZPONTJÁHOZ KÖZEL, CSENDES RÉSZEN! A TELEK: Mérete: 893 m2 Övezeti besorolása: Lf-02 Beépítés módja: (O), mint Oldalhatáros Legnagyobb beépítettsége: 30% Az épületmagasság megengedett legnagyobb mértéke: 4,5 m FIGYELEM...
    • Eladó ház, Lakás - Tótvázsony
    1 hónapja
    22 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Tradíció és szakértelem
    Tótvázsony
    Tradíció és szakértelem - Nem szeretnél építkezni ITT a megoldás ! ELADÓ MOBILHÁZCasanaetwork Balatonfüred Iroda eladásra kínálja a 2117 sz. kiváló lehetőségekkel bíró mobilházát.Mobilház jellemzői :-25 nm azonnal elvihető,berendezve- Tágas nappali k...
    • Eladó ház, Lakás - Tótvázsony
    7 hónapja, 1 hete
    7 875 000 Ft
  • Régen frissült
    Tótvázsonyi ház eladó
    Tótvázsony
    Sürgősen eladó Balatonfüredtől 10km-re, Tótvázsonyban lévő több generációs egyszintes családi ház. Alapterülete 138m2. Telek 1200m2. Az udvaron található egy kis pince, ami zöldségtárolásra alkalmas. Gyümölcsfák, füves udvar +murvás parkoló, távirány...
    • Eladó ház, Lakás - Tótvázsony
    8 éve, 3 hónapja
    21 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tótvázsony