Kitűnő szerkezeti állapotú, 120 nm-es családi ház Újkígyóson

20 900 000 Ft
Újkígyós
2 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10951656
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 120
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Újkígyóson a városközponttól 850 méterre, eladó egy 3 szoba + ebédlős, jó állapotú kockaház, 1600 nm-es telekkel.

Irányár: 20,9 MFt

Tel: +36205020207

 

Újkígyóson, jó lakókörnyezetben, rendezett utcában található az 1995-ben épült 120 nm-es családi ház. A telek összközműves, széles. A határoló falak 38-as téglából készültek, a közfalak vályoggal vegyesen. A betongerendából és béléstestekből álló födémre 2 cm lépésálló hőszigetelés, majd beton és arra saralás került. Remek a hőszigetelése a földszinti résznek, és beépíthető a padlástér is. Valószínűleg elegendő a 120 nm-es, hasznos alapterület, a 3 külön bejáratú szobával, és a konyhán felül egy étkezővel. Ha mégsem... felfelé gazdaságosan lehet terjeszkedni.

 

A ház nagyon komoly alapokon áll, nincs is rajta sehol repedés. A hagyományos és a korszerű építés ötvöződik benne. A vályog és a sár minden előnyét valamint a tégla és a beton legelőnyösebb tulajdonságait használták fel hozzá. A beton lábazat kívülről díszítő téglaburkolatot kapott, és dupla vízszintes vízszigetelést. 

 

Az elrendezése két gyermekkel a legideálisabb, de nagyobb családoknak is élhető a külön nyíló szobákból, és méretéből adódóan. Kedvező fenntartása miatt pedig párok és egyedülállók is bátran választhatják! Egy nappalival, egy hálóval és egy dolgozó vagy vendégszobával nyerhetnek kényelmes, egyszintes otthont belőle. 

 

Az ingatlan előkertes. A nagy telek sok lehetőséget rejt magában, jelenleg fű van benne és néhány fa, és dísznövények. A fűtés csempekályhákkal és kandallókkal évi 30 mázsa fát igényel. A gázfűtés is ki van építve, de mivel nem használták a konvektorokat leszerelték. A gázóra azonban a helyén van, nincs kikötve. Az új tulajdonos ha kívánja, visszaállhat a gázüzemre.

 

A 15 nm-es szoba korábban ebédlő volt, ezért itt járólap a burkolat. Ez a helyiség boltívvel választódott el az előszobától és a konyhától, amit gipszkartonnal befalaztak. Aki mégis jobban szereti az egybenyitott tereket, és pl. nappalinak használná vagy ebédlőnek ezt a szobát, az könnyedén visszaállíthatja az eredeti állapotot. Nem kell falakat kivenni hozzá, csak eltávolítani egy kevés gipszkartont. 

 

A konyhából nyílik egy tágas kamra, a fürdőszobában kád van, a WC külön mellékhelyiségben kapott helyet. A fűtött előszoba praktikus módon, egy zárt szélfogóból közelíthető meg, ez is hozzájárul a ház melegének megőrzéséhez. 

 

Aki egy kitűnő szerkezeti állapotú, élhető méretű kertes házra vágyik Újkígyóson, vagy csak valahol Békéscsaba közelében... annak ez jó választás lehet! Békéscsabától csupán 13 km-re helyezkedik el, autóval mindössze 11 percre. 

 

Újkígyós központja pedig 850 méter. Iskola, óvoda, bolt, orvosi rendelő, posta megközelítőleg ekkora távolságra vannak. Jöjjön, tekintse meg!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bárdi Judit

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Újkígyós


Hasonló hirdetések

  • Építési telek Újkígyóson
    Újkígyós
    Építse meg álmai otthonát Újkígyóson! Ebben az egyre népszerűbb Békés Vármegyei kis városban , kínálok eladásra, 587 m2-es építési telket, mely műút mellett helyezkedik el. Az utcában minden közmű megtalálható. Újkígyós, Békéscsabától 15 km-re, Gyulá...
    • Eladó ház, Lakás - Újkígyós
    2 napja, 17 órája
    1 200 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Újkígyós, 130nm, 26900000 Ft
    Újkígyós
    Eladásra kínálok Újkígyóson, egy előkertes, szerkezetileg kifogástalan állapotú, beton alappal, beton lábazattal, téglafalazattal, beton födémmel épített, jó állapotú 130 m2-es, 3 szobás + étkezős családi házat, ami a városközponttól nem messze lévő ...
    • Eladó ház, Lakás - Újkígyós
    6 napja, 22 órája
    26 900 000 Ft
  • ÁRCSÖKKENÉS!!! Újkígyóson 4 szobás Családi ház eladó (Falusi csokra is)
    Újkígyós
    A Lévai ingatlan és Hiteliroda megvételre kínál Újkígyóson egy 3 szobás családi házat. A lakóingatlan hasznos alapterülete 97 nm, részei:konyha, kamra, fürdőszoba (WC-vel együtt), folyosó,  étkező, 3 szoba. Két bejárattal rendelkezik. Főbb paramétere...
    • Eladó ház, Lakás - Újkígyós
    1 hete, 1 napja
    12 900 000 Ft
  • 5 szobás, tégla építésű, cseréptetős családi ház
    Újkígyós
    Újkígyós déli részén, csendes mellékutcában, jól használható, széles utcafrontú, 1171m2-es telken eladó egy masszív, tégla építésű, 5 szobás, 135m2-es, két szintes kialakítású, felújítást igénylő családi ház. Az ingatlan alsó szintjének központjában ...
    • Eladó ház, Lakás - Újkígyós
    1 hete, 2 napja
    9 900 000 Ft
  • ÁRCSÖKKENÉS!!!  Újkígyóson jó állapotú 3 szobás családi ház eladó
    Újkígyós
    ÁRCSÖKKENÉS!!!! A Lévai Ingatlan és Hiteliroda megvételre kínál Újkígyós központjától nem messze egy jó állapotú családi házat. Az ingatlan 1960-as években épült, vegyes (vályog+tégla) falazattal. Az előkertes családi ház folyamatosan karbantartott: ...
    • Eladó ház, Lakás - Újkígyós
    2 hete, 1 napja
    21 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bárdi Judit

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Újkígyós