Ezt a hirdetést archiválták.

Áron alul eladó újszerű, fiatalos, nagyon szép keretes ház Üllőn, Bp-től 15 percre

Üllő Hosszúberek útja
6 éve, 11 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Üllő
    Üllő
    Üllőn eladó egy 637 m2 telken álló, 80 m2-es, 3 szobás lakható állapotú családi ház.A ház önálló, de telekhatárra épült, hagyományos Kádár-kocka jellegű jelenleg egyszintes épület.A ház a 1960-as években épült, szerkezetileg stabil, vegyes falazatú, ...
    • Eladó ház, Lakás - Üllő
    1 napja, 8 órája
    41 000 000 Ft
  • Eladó ház, Üllő
    Üllő
    Üllőn kínálunk megvételre egy új építésű, 86 nm-es, kulcsrakész ikerházi lakást, amely csendes, erdő melletti területen épült fel. A lakás teljesen elkészült, a vételár kiegyenlítése után azonnal beköltözhető. A napelemek felszerelése még hátra van, ...
    • Eladó ház, Lakás - Üllő
    1 napja, 8 órája
    74 900 000 Ft
  • Eladó ház, Üllő
    Üllő
    Eladó ház Üllőn!Üllőn vált eladóvá egy 253 nm-s összközműves telken lévő nettó 84 nm-s lakrésszel rendelkező családi ház.Az ingatlanhoz tartozik egy 7,5 nm-s kazánház, egy 18 nm-s szerelőaknás garázs és egy fedett beálló is amely 2 autó számára bizto...
    • Eladó ház, Lakás - Üllő
    1 napja, 8 órája
    42 000 000 Ft
  • Eladó ház, Üllő
    Üllő
    Üllőn 302 m2-es telken ELADÓ ház! A ház 1960-ban épült. A ház hasznos alapterület: 81 nm amelyből egy kellemes elosztású lakás lett kialakítva .A bejárat a belső kertből nyílik, belépve egy előtér fogad minket innen jobbra nyílik egy boltívvel a kony...
    • Eladó ház, Lakás - Üllő
    1 napja, 8 órája
    41 000 000 Ft
  • Eladó ház, Üllő
    Üllő
    Sportliget lakóparkban Üllő legkedveltebb részén a Sportliget lakóparkban kínálunk eladásra egy Nappali+3 hálószobás családi otthont.Az ingatlan egy 330 négyzetméteres telken található, melyre autóval a beállási lehetőség biztosított.Fűtése hőszivatt...
    • Eladó ház, Lakás - Üllő
    1 napja, 8 órája
    75 999 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3158655
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 180
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Tulajdonostól áron alul eladó újszerű, fiatalos, jó elrendezésű, napfényes, kellemes terekkel rendelkező, kétszintes kertes házunk, Budapesthez nagyon jó közlekedéssel (20 percre a belvárostól). Budapest közelében kertes házba, csendes környezetbe vágyó többgyermekes családnak ideális választás. A házban 2 nappali + 4 db külön nyíló egész szoba, egy félszoba és két fürdőszoba áll rendelkezésre.
 
A ház bővítése és teljes felújítása 2009-ben készült el, a tetőtér 2013-ban került beépítésre. A tetőszerkezet Bramac Duna tetőcseréppel (50 év garanciával), hőtükör fóliával és Rock Wool táblás kőzetgyapot hőszigetelő rendszerrel készült.
 
Az alsó szinten hatalmas, világos, nagy terasszal és kertkapcsolattal rendelkező nappali-étkező-konyha, tágas fürdőszoba (fürdőkáddal, wc-vel és épített zuhanyfülkével), külön wc helyiség (kialakításra vár), továbbá kamra és két szoba található.
 
Felső sziti nappaliból nyílik a három tágas, külön bejáratú szoba és fürdőszoba (ez utóbbi még befejezetlen állapotú, így saját ízlés szerint alakítható ki). A házat saját részre építettük, jó minőségű építőanyagokból, átgondoltan, hosszú távra tervezve. Fala ytong és tégla, kívülről fél éve kapott dryvit hőszigetelést. Minden helyiségben új bukó-nyíló fa nyílászárók kerültek beépítésre, melyek kiválóan szigetelnek. A ház rezsije kifejezetten alacsony! A ház klímája rendkívül kellemes, hőszigetelése tökéletes, energiatakarékos, fűtése gazdaságos - a nyári kánikulában pedig kellemesen tartják a falak a hűvös levegőt.
 
Az alsó szint mindenütt gres padlólap burkolatot kapott padlófűtéssel, a hálószobákban laminált parketta és lapradiátor van. Kombi cirkó biztosítja a meleget, de a kémények lehetővé teszik kandalló, kemence (vízteres, a központi fűtéshez csatlakoztatható) építését vagy fatüzelésű kályha használatát is. A szobákban a felső szinten is laminált parketta padlóburkolat van. Az alsó szint nappali-étkező-konyha részében fagerendás a mennyezet.
 
A ház mögött téglából épült, cseréptetős melléképület van, mely barkácsoláshoz, kerti szerszámok, kerti gépek, fűnyíró, bicikli, robogó tárolására alkalmas. Alatta kis pince helyezkedik el (kb 6 négyzetméter alapterületű), mely fagyérzékeny növények, virágok átteleltetésére illetve borospincének is használható. A telek 800 m2 alapterületű, füvesített, termő gyümölcsfákkal (alma, körte, szilva, meggy, mandula, őszibarack, dió). Kellemes, árnyékos: pihenéshez, kikapcsolódáshoz, kertészkedéshez és gyerekek számára ideális. A környék üdülőövezet hangulatú, nagyon csendes, jó szomszédsággal.
 
Buszmegálló és vonat 5 percnyi sétára. 10 percnyi távolságban, Monoron uszoda, játszóterek, a közelben szabadidőpark, horgásztavak, strandok és remek kirándulási lehetőségek találhatóak. A vonat 30 percenként jár a Bp. Nyugati pályaudvar Cegléd vonalon, Ferihegy 15 perc, Kőbánya-Kispest 20 perc, a Nyugati pályaudvar 35 perc vonattal, a busz Vecsésen át szintén Kőbánya-Kispestig jár. Bevásárlási lehetőségek: A közelben Monoron vagy Üllőn 3-5 percnyi autóúttal elérhető Tesco, Lidl, Penny, Spar, Aldi üzletek.
 
A Ferihegyi Market Central 15 perc. Orvosi rendelő, posta, iskola, óvoda, pékség 5 perc autóval, vagy két megálló busszal. Hosszú távra tervezőknek, nagycsaládnak vagy kétgenerációs családnak tökéletes új otthon - távol a város zajától, mégis elérhető közelségben mindenhez, jó közlekedéssel.
 
Érdeklődni lehet a [------] telefonszámon. Keressenek, kérdezzenek, hívjanak bizalommal. 

Elhelyezkedés
Üllő

Hosszúberek útja

 
Elhelyezkedés
Üllő

Hosszúberek útja