Eladó Társasházi lakás, Vác, Belváros, 45nm, 54500000 Ft

54 500 000 Ft
Vác Belváros
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11283119
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 45
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Vác belvárosában, földszinti, 45,49 m2-es, 1 szoba +nappalis, ÚJ ÉPÍTÉSŰ társasházi lakás eladó!

Ha szeretne a belváros szívében élni és élvezni annak minden előnyét, ahol karnyújtásnyira találja a kényelméhez szükséges szolgáltatásokat (hivatal, bevásárlás, szabadidő, vendéglátás, egészségügy), akkor ne halassza el a lehetőséget.
A beruházó megbízható, projektjeit az értékteremtés jegyében valósítja meg, szívesen használja az innovatív megoldásokat, minőségi ingatlanokat, minőségi alapanyagokból és minőségi munkával valósít meg.

A társasház 10 lakásból áll, melyekből jelenleg 3 lakás van eladó sorban. Építészetileg és színvilágában az épület mediterrán megjelenésű, a falburkolatokra jellemzőek a meleg, természetes színek, a belső udvarban kellemes a zöld felület látványa. Minden lakás egyedi elrendezésű.
Látványtervek, valamint beltéri REFERENCIA képek, a galériában találhatók, melyek a beruházó által a közelmúltban megépített ingatlanokról készült.

EXTRA: A társasház kapubejárata körüli, valamint lépcsőház belső falain végig futó, egyedi függőleges LED világítás, a könnyebb közlekedésért. Lakásajtó keretek és kilincsek, szintén LED világítással vannak ellátva. Társasház kapunyitása kóddal, az autóbejáró pedig elektromos kapunyitóval működtethető. Széles lépcsőház, mely nemcsak a napi közlekedésnél, hanem a költözésnél is kifejezetten előnyös.

Közművek: víz, villany, csatorna

Falszerkezet: Teherholdó falak Porotherm 30 NF, lakások elválasztása egymástól és a lépcsőháztól, SILKA falazóelemmel készül, mely kiváló hanggátló tulajdonsága mellett nagyfokú szilárdságáról ismert. A belső válaszfalak 10 cm -es Porotherm téglából készülnek. A gipszkarton falak nem szerepelnek a tervekben.

Tetőszerkezet: Bramac betoncserép

Homlokzati nyílászárók /hőszigetelés: műanyag bukó /nyíló 6 légkamrás, 3 rétegű üvegezéssel ellátott ablakok. Külső, belső könyöklők, 2 cm vastag kőburkolatból készülnek. Hőszigetelt redőnytokok, alumínium redőnnyel, elektromos mozgatással szerelve. 15 cm vastag EPS hőszigetelés

Belső nyílászárók: Kiváló hang és hőszigeteléssel ellátott, NÍVÓ márkájú ajtók. A bejárati ajtó szintén NÍVÓ márkájú, alu-fa, tokszerkezete zártszelvény, 5 ponton záródó, biztonsági ajtó MABISZ minősítéssel igazolt. Kilincs megvilágítással, kémlelő nyílással, ajtó körül futó LED megvilágítással, a sötétben is könnyen látható körvonalakért.

Beltéri burkolatok: Előtér -közlekedő és vizesblokk, szoba, nappali mázas kerámia lap, fürdőszobában csempézett falak, az erkélyeken gres padlólap.

Fűtés: Levegő -víz hőszivattyú, mely a lakások fűtését -hűtését biztosítják, valamint a melegvíz ellátást. WC és fürdő helyiségekben padlófűtéssel, utóbbiban plusz elektromos fűtésű törölköző szárítóval, a többi helyiségben pedig padló ill. mennyezeti fűtés -hűtés készül.

Energetikai tanúsítvány: BB

Helyiséglista:
• nappali: 17,14 m2
• konyha-étkező: 6,31 m2
• előtér: 3,80 m2
• közlekedő: 2,64 m2
• szoba 1: 11,57 m2
• fürdő +WC: 4,03 m2

A lakáshoz 1 db tároló és 1 db saját fedetlen autóbeálló tartozik, mely a meghirdetett vételár részét képezi.

A társasház tervezett átadása 2023. december vége.
CSOK + állami támogatott hitel az idei évben még igénybevehető!

Ha a leírtak alapján az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a részeltekért, vagy bejárásért! A műszaki paraméterekről, bővebben telefonon vagy személyes megtekintéskor kaphat tájékoztatást.
Az adott ingatlanról a galériában talál alaprajzot, ahol a tájolás alapján eldöntheti, mely lakás az Önnek legmegfelelőbb.

Ha a leírtak alapján az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a részeltekért, vagy személyes bejárásért!


amerikai konyha, étkező, kert, összkomfortos, kocsibeálló, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vámos Lívia

  • +363038-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vác

Belváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó Társasházi lakás, Vác, Buki, Kőhíd utca, 45nm, 54500000 Ft
    Vác, Buki, Kőhíd utca
    Vác É-i részén, a Duna part szomszédságában kínálunk eladásra új építésű társasházi lakásokat. A beruházásban 39 lakás épül, 5 szinten (földszint, 1-3. emelet és a legfelső penthouse szint), mélygarázzsal, lifttel, külső parkolóval. A társasház parko...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 hete
    54 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vámos Lívia

  • +363038-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vác

Belváros