Eladó Társasházi lakás, Vác, Buki, Kőhíd utca, 84nm, 86900000 Ft

86 900 000 Ft
Vác Buki Kőhíd utca
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10445093
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 84
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Vác É-i részén, a Duna part szomszédságában kínálunk eladásra új építésű társasházi lakásokat. A beruházásban 39 lakás épül, 5 szinten (földszint, 1-3. emelet és a legfelső penthouse szint), mélygarázzsal, lifttel, külső parkolóval. A társasház parkos zöldövezetben épül, hatalmas fák ölelésében. A természet közelsége miatt, a lakások kialakításában fontos szerepet játszik a fény és a zöld panoráma, ezért a nagy nyílászáró felületek, üvegkorlátok behozzák a fényt a lakásokba. Külső jegyeiben egy modern, letisztult épület, pazar zöldpanorámával. A sétálni vágyóknak egy karnyújtásnyira van a Duna part, a sport kedvelői pedig kiépített bicikli úton juthatnak el Verőce -Nagymaros, vagy Sződliget – Göd irányába.
A választék a 29 m2-es garzontól, a 140 m2-es tetőteraszos penthous-ig terjed. A lakások többsége a földszinten kertkapcsolatos és/vagy teraszos, míg az emeleteken minden lakás nagy erkéllyel, a legfelső szinten tágas tetőterasszal rendelkezik.
Lifttel minden szint (mélygarázstól a penthouse szintig) közvetlenül elérhető.

A képek között a lakások, tárolók, garázsok és felszíni beállók ALAPRAJZAI megtalálhatók!
Ebben a hirdetésben, az 3. EMELETI lakásokat kínáljuk eladásra, melyeket még nem kötöttek le:

• 301 lakás: 45,90 m2 / szoba: 2 / erkély: 7,95 m2 / kertkapcsolat: nincs / ára: 48,2 M Ft
• 302 lakás: 83,52 m2 / szoba: 4 / erkély: 18,83 m2 / kertkapcsolat: nincs / ára: 86,9 M Ft
• 307 lakás: 57,4 m2 / szoba: 3 / erkély: ...... m2 / kertkapcsolat: nincs / ára: 65,9 M Ft
• 308 lakás: 46,50 m2 / szoba: 2 / erkély: 8,40 m2 / kertkapcsolat: nincs / ára: 52,5 M Ft

Felszereltség:
A lakások kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra. A vételár tartalmazza a lakások villanyszerelvényeit (dugaljak, kapcsolók), szaniterek, beltéri ajtók, a hideg- és melegburkolatok, melyek részben választhatók. A konyhabútor és világítótestek nem képezik a vételár részét. Minden erkélyt üvegkorláttal és mellvédfallal lesz ellátva, így nyitott és egyben zárt egységként funkcionálnak. A lakások biztonsági bejárati ajtóval szerelik. Nagy üvegfelületű, háromrétegű műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, minden hálószobában redőnnyel és szúnyoghálóval lesznek szerelve.

Beállók, garázsok és tárolók:
Minden lakáshoz vásárolható teremgarázs, némelyik elektromos töltési lehetőséggel (4 – 5,5 M Ft) vagy felszíni beálló (1,8 M Ft), illetve tároló helyiség (2,1 M Ft). A széles teremgarázshelyek kialakítása lehetővé teszi a kerékpártárolást is.

Műszaki adatok:
A ház hűtés-fűtése korszerű, energiaforrást előállító, víz-levegő hőszivattyúval történik, mely kedvezményes tarifájú árammal üzemeltethető. Helyiségenként szabályozható mennyezeti hűtés-fűtés rendszerű, sok előnye mellett zajmentes és egészséges. Energiatakarékos, így alacsony rezsiköltséggel számolhatnak az ottlakók. A lakások 1x32A elektromos ellátással rendelkeznek.
Azt elfogyasztott hidegvíz, fűtés-hűtés energia, valamint elektromos energia lakásonként önálló mérés alapján kerül elszámolásra.
Kivitelezés befejezése: 2023. december
Környék, közlekedés:
A társasház a 2-es főútról és az M2-es autóútról egyaránt megközelíthető. Az M0-ás körgyűrű autóval 20-25 perc alatt elérhető. Sétatávolságon belül található a bicikliút, a Buki horgásztó és mellette a Duna-part, játszótér, buszmegálló, élelmiszerbolt. A környék jól kiépült, a társasházat körülölelő zöld övezet mégis csendes, békés hangulatot áraszt. A közelben helyközi és távolsági buszok közlekednek, így könnyen megközelíthető több óvoda, általános és középiskola, illetve a sportcsarnok.
Biciklivel 8-10 perc alatt elérhető a belváros. Nagymaros és Zebegény közvetlenül megközelíthető a társasház előtt futó EuroVelo 6-os kerékpárútról, míg dél irányában Újpesttel köti össze Vácot a bicikliút. A Dunakanyar festői partszakaszán kívül kedvelt turisztikai célpont a térségben a Börzsöny hegység, mely autóval kb. 20 percre fekszik a Zöld Duna Társasháztól.

Ha érdeklődne az ingatlanok felől, vagy szeretné megtekinteni az építkezés helyszínét, hívjon bátran!


erkély, amerikai konyha, kert, lift, összkomfortos, saját parkoló, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vámos Edit

  • +363023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vác

Buki
Kőhíd utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó társasházi téglalakás Vácon a Szent László úton.
    Vác
    Eladó társasházi téglalakás Vácon a Szent László úton. Eladásra kínálok Vác déli részén a Szent László úton, 6 lakásos társasház, földszintjén 71 m2-es, két szobás erősen FELÚJÍTANDÓ, összkomfortos téglalakást. A lakóingatlan magán viseli az adott ko...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 1 órája
    28 900 000 Ft
  • Vác-Törökhegyen 2 db ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 3 szobás sorházi lakás, saját autóbeállóval eladó!
    Vác
    Vác-Törökhegyen 2 db ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 3 szobás sorházi lakás, saját autóbeállóval eladó! Kertvárosias környezetben a 2 szintes négylakásos társasházi lakások 2 db földszinti kertkapcsolattal és 2 db emeleti teraszos lakások megvásárolhatóak! 1/ Földszinti...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 1 órája
    54 000 000 Ft
  • Eladó új építésű lakások Vác belvárosában. 39.15M Ft
    Vác
    Eladó új építésű lakások Vác belvárosában. Vác történelmi belvárosában, a központi piac közelében, egy perc sétára, eladásra kínálok 7 lakásos társasházban, még eladásra kerülő három tetőtéri lakást. A lakások Ytong falazatú, 15 cm-es kőzetgyapot szi...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 1 órája
    39 150 000 Ft
  • Eladó új építésű lakások Vác belvárosában.  45.4 M Ft
    Vác
    Eladó új építésű lakások Vác belvárosában. Vác történelmi belvárosában, a központi piac közelében, egy perc sétára, eladásra kínálok 7 lakásos társasházban, még eladásra kerülő három tetőtéri lakást. A lakások Ytong falazatú, 15 cm-es kőzetgyapot szi...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 1 órája
    45 400 000 Ft
  • Vác-Törökhegyen 2 db ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 3 szobás sorházi lakás, saját autóbeállóval eladó!
    Vác
    Vác-Törökhegyen 2 db ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 3 szobás sorházi lakás, saját autóbeállóval eladó! Kertvárosias környezetben a 2 szintes négylakásos társasházi lakások 2 db földszinti kertkapcsolattal és 2 db emeleti teraszos lakások megvásárolhatóak! 1/ Emeleti la...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 1 órája
    52 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vámos Edit

  • +363023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vác

Buki
Kőhíd utca