Eladó Társasházi lakás, Vác, Kőhíd lakópark, 46nm, 49800000 Ft

49 800 000 Ft
Vác Kőhíd lakópark
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10467652
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 46
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Új építésű, Dunához közeli hőszivattyús lakások Vácon, liftes társasházban!

Igazán kellemes zöld környezetben, a Dunához közel épül ez a 39 lakásos liftes társasház, 5 szinten (4 + penthouse) amelyhez tárolók, mélygarázs és kültéri parkolók is fognak tartozni. A lakások a garzonoktól (28 nm –től) egészen a nagy akár 140 nm-es penthouse lakásokig fognak terjedni. Jellemzően nagy nyílászáró felületek és a teraszoknál üvegkorlátok lesznek kialakítva, hangsúlyozva ezzel a lakóterek természetes megvilágítását és kiemelve a szemet gyönyörködtető zöld környezetet.


FŰTÉS:

Az épület fűtési rendszerét a ma legkorszerűbb megújuló energiaforrást előállító gépészeti megoldással, hőszivattyúval fogják kivitelezni, amely kedvezményes tarifás áramot biztosít, így alacsony rezsiköltséggel számolhatnak az ottlakók. A helyiségenként szabályozható mennyezeti hűtés-fűtés rendszer sok előnye mellett zajmentes és egészséges.

LAKÁSOK:

A lakások többsége a földszinten kertkapcsolatos és/vagy teraszos, míg az emeleteken minden lakás nagy erkéllyel, a legfelső szinten tágas tetőterasszal rendelkezik. Minden szinten található 1 szobás garzon, illetve 2, 3 és 4 szobás lakás (ezek mindegyikében a nappali az egyik szoba, a többi hálószoba). Ezáltal fiatal pároknak és többgyermekes családoknak egyaránt elérhető a megfelelő méretű és szobaszámú lakás. A hatékony alaprajzi elrendezés, a nagy erkélyek, a zöld panoráma és a nyugodt környezetnek köszönhetően akár otthoni irodaként (home office) is funkcionálhatnak a lakások. Lifttel minden szint (mélygarázstól a penthouse szintig) közvetlenül elérhető, így minden korosztály számára könnyen megközelíthető valamennyi lakás.

LAKÁSFELSZERELTSÉG:

A lakásokat kulcsrakész állapotban adjuk át. A vételár tartalmazza többek közt a lakások villanyszerelvényeit (pl. dugaljak, kapcsolók, stb.), szanitereit, a beltéri ajtókat, a hideg- és meleg burkolatokat, melyek részben választhatók. A konyhabútor és világítótestek azonban nem képezik a vételár részét. Minden erkélyt üvegkorláttal és mellvédfallal látnak el, így nyitott és egyben zárt egységként funkcionálnak. A lakásokat biztonsági bejárati ajtóval zárjuk le. Nagy üvegfelületű, háromrétegű műanyag nyílászárókat építenek be, melyek minden hálószobában redőnnyel és szúnyoghálóval lesznek ellátva.







BEÁLLÓK ÉS TÁROLÓK:
Minden lakáshoz vásárolható teremgarázs vagy felszíni beálló, illetve tároló helyiség. A széles terem garázshelyek kialakítása lehetővé teszi a kerékpártárolást is.


Vác tömegközlekedéssel a zónázó vonatjáratokkal mindössze 26 perces menetidővel elérhető a Nyugati-pályaudvarról. Autóval közlekedve két út is rendelkezésre áll Budapest irányába, mégpedig a régi
2-es út és az új kibővített M2 –en is meg lehet közelíteni a települést.

A kedvező közlekedés, a város folyamatos fejlődése és szépsége, a Dunakanyar közelsége és a számos referencia munkával és múlttal rendelkező megbízható beruházónak köszönhetően igen kedvező, értékálló befektetés ebben a liftes mélygarázzsal rendelkező új épületben lakást vásárolni.

KIVITELEZÉS BEFEJEZÉSE:
2023. december

Ár: .....






Hívását hétvégén is szívesen fogadom!


- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás



terasz, amerikai konyha, kert, lift, összkomfortos, kocsibeálló, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Oravecz Rozália

  • +367028-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vác

Kőhíd lakópark


Hasonló hirdetések

  • Eladó Társasházi lakás, Vác, Kőhíd lakópark, 46nm, 49800000 Ft
    Vác, Kőhíd lakópark
    Új építésű, Dunához közeli hőszivattyús lakások Vácon, liftes társasházban! Igazán kellemes zöld környezetben, a Dunához közel épül ez a 39 lakásos liftes társasház, 5 szinten (4 + penthouse) amelyhez tárolók, mélygarázs és kültéri parkolók is fognak...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 hete, 3 napja
    49 800 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Oravecz Rozália

  • +367028-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vác

Kőhíd lakópark