Örökpanorámás újszerű ház Vácon

92 000 000 Ft
Vác
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10309203
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 151
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Zöldövezetre Vágyó Családoknak Vácon

Vác örök panorámás utcájában eladó egy épülő, penthouse jellegű 151 nm-es, dupla teraszos, 4 szobás, megújuló energiás családi ház, 1012 nm-es telken, jelenlegi készültségi állapotában.

Gyönyörű Pilis-Naszály-Budai hegyekre néző KÖRPANORÁMA, jó levegő, kertvárosi-, de természet közeli zöld övezet!

Egy meglévő épület teljes átépítésével a szerkezet- hivatalos engedély tervek (építész-épületgépész, villamossági) alapján- kialakításra került.
A ház energetikailag zöld otthonként tervezett, 30-as Porotherm OKOS (passzívházas) téglából és 15 cm-es EPS hőszigetelő rendszerrel épül. Hőszivattyús padlófűtésre és meleg víz előállításra van tervezve.
A szigetelés teljes körű, különös tekintettel a hő hidakra, páralecsapódásra. 3X32A bővített villanyóra, a víz- villanyvezeték és szigetelés, nyílászárók beépítve.
Az építkezés minden fázisa bemutatható fotók alapján.
A ház befejezése (burkolások, fűtés, szaniterek beszerelése, falfelületek vakolása, festése, eco emésztő) az új tulajdonosra vár
Esztétikus, tágas térérzetet és a panorámás kitekintést az EXTRA méretű penthouse teraszok és a hőszigetelt panorámás nyílászárók biztosítják. A földszinti félig fedett terasz 30 nm-es, a penthouse tetőterasz 70 nm-es, az ablakok mindegyike zöld felületre néz.

Beosztása:
1.Pinceszint: ingatlan részben alápincézett. Egy garázs (16,4 nm) és 2 tároló (19 nm) van a pinceszinten.

A lakószint a földszinten és a tetőtérben van az alábbi beosztás szerint:
2.A földszinten helyezkedik el a 43 nm-es amerikai konyhás nappali óriási üvegfalas kialakítással, extra kilátással. A 30 nm-es részben fedett terasz a konyhából és a nappaliból is megközelíthető

3.Eltolt szinten van a szülői háló (16,5 nm) egy fürdőszobával (7,7 nm) és gardróbbal (5,3 nm).

4.Emeleti szinten egy panorámás közlekedőről léphetünk a két hálószobába (11,7/13 nm), fürdőszobába (3,3 nm) és a tetőteraszra.

A 360 fokos körpanorámás tetőteraszról (70nm) nemcsak a környező hegyekben gyönyörködhetünk, hanem a budai hegyeket, Lágymányosi hidat és a budapesti tűzi játékot is megcsodálhatjuk.
A beépíthetőség megengedi, 2 db felszíni autóbeálló kialakítását.
Az ingatlanhoz a zöldövezeti fekvése ellenére, majdnem végig aszfaltos út -, néhány méteren (kb 100 m) zúzott köves, stabil út vezet.
A buszmegálló kb 15 percre van, mellyel Vác barokk belvárosa, a Duna part, a vasútállomás pár perc alatt megközelíthető, autóval mindez 5 perc.
Budapest 24 perc alatt megközelíthető az emeletes zónázókkal, és az óránkénti buszjárattal. Autóval az M2-esen 25 perc a főváros. Vác főpályaudvaránál két P+R parkoló van.
Vác az agglomeráció egyik legvonzóbb városa helyi vagy közeli munkahellyel, jó infrastruktúrával, kulturális-, sportélettel, természeti szépségével.

Aki zöldövezetre, jó levegőre, nyugalomra is vágyik egy extra családi házban, megtalálta Otthonát!
Meglévő lakását segítünk eladni. Ingyenes értékbecsléssel, hitel tanácsadással, egyedi hitel konstrukciókkal várjuk érdeklődőinket.




garázs, panorámás, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kis Ágota

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vác


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Vác
    Vác, Zab utca
    Eladó Sorházi Lakás - Egy Igazi Családi Paradicsom Vác Csendesrét LakóparkbanKépzelje el otthonát a természet ölelésében, ahol a város zaját csak távoli emlékként őrzi. Eladásra kínálok egy igazi gyöngyszemet sorházi lakás formájában, amely minden sz...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 7 órája
    68 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Vác
    Vác, Hattyú utca
    Ritka lehetőség a környéken!Vácon, a Hattyú utcában vált eladóvá egy a 2000-es évek elején épült társasházban egy másfélszobás, gyönyörű kis lakás. Ebben az épületben tényleg ritkaságszámba megy, ha egy lakás eladó sorra kerül, aminek természetesen a...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 7 órája
    42 900 000 Ft
  • Eladó ház, Vác
    Vác, Káptalan utca
    Eladó újépítésű ház Vácon a belváros szívében a Duna parttól karnyújtásnyira!Az ingatlan alapterülete két szinten kb. 200 m2, mely egy 175 m2-es saját használatú telekrészen fekszik. Az épület szerkezetkész ami lehetőséget ad a vásárló számára, hogy ...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 7 órája
    150 000 000 Ft
  • Eladó ház, Vác
    Vác, Jókai Mór utca
    Eladó Vác központi részén található 220 négyzetméteres családi ház egy 308 négyzetméteres telken.Ha szeretne egy olyan ingatlant amelyet a saját lépére formálhat és tükrözheti a nagypolgári életérzést!Az ingatlan jelenleg 3 szobából melyek nagy méret...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 7 órája
    120 000 000 Ft
  • Eladó ház, Vác
    Vác, Petőfi Sándor utca
    2 LAKÁSSAL AZ UDVARBAN! Vác belvárosában, a Dunapart és a Dom közelében eladó egy századfordulós polgári építésű udvari családi ház, benne két lakással. Az első lakás 99 nm-es, két nagy egybenyíló szobával, konyhával, fürdővel, előszobákkal rendelkez...
    • Eladó ház, Lakás - Vác
    1 napja, 7 órája
    110 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kis Ágota

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vác