Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó igényes ikerház Vácdukán

24 980 000 Ft
Vácduka Hársfa sor
9 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-959404
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 50
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Kedves Otthonkereső!
 Vácduka település újépítésű lakóparkjában, csendes helyen minden igényt kielégítő ikerház eladó.
 
EXTRÁK:
Elektromos kapu,
Fúrt kút,
Klíma,
Tv-csatlakozó a teraszon és a fürdőben,
 központi porszívó,
kandalló,
Exkluzív kád,
Terasz,
Bárpult,
Infraszauna,
Medence,
Napozóterasz,
Riasztó.  
 
Az ingatlan elhelyezkedését tekintve, olyan területen található, ahol az utca egyik oldalán vannak csak ingatlanok. Nem messze található egy lovarda, valamint az utca végén szántó, rövid sétával elérhető az erdő, ahol patak és vadas park is található. Az ingatlan 500nm2-es telken helyezkedik el. A ház, telken való elhelyezkedése optimális. Kb. 120nm2-es előkerttel és 300nm2-es hátsó kerttel rendelkezik.
    Az alapterület 55nm2, az 50nm2-es tetőtér beépítésére, van lehetőség. Az alsó szinten található egy amerikai konyhás nappali (34nm), háló+gardrób (12 nm), fürdő, wc, előtér, valamint a lépcsőfeljáró és a konyhából nyíló fedett terasz (34nm). A tetőtérben, 3 szoba valamint egy fürdő alakítható ki, az új tulajdonos igényeinek megfelelően.
    A ház több kényelmi funkcióval van ellátva. A könnyű parkolásról ELEKTROMOS KAPU gondoskodik. A locsoláshoz rendelkezésre áll egy fúrt kút. Az elő és a hátsó terasz is korláttal van ellátva. A ház fűtését egy kandalló, valamint kondenzációs kazán biztosítja (padlófűtés) . A hűtésről KLÍMA gondoskodik. 4 TV csatlakozó szolgálja a kényelmet a nappaliban, a hálóban, a fürdőben valamint a teraszon.
    A fürdőben TV található és egy 2 személyes exkluzív szív alakú KÁD, (Ravak Love Story) valamint méretre gyártott egyedi bútorok.
  A nappaliban és a konyhában kovácsolt bútorok és rozsdamentes dizájn világítás is helyet kapott. A házban a KÖZPONTI PORSZÍVÓ alapszerelés rendelkezésre áll, bármikor készülék csatlakoztatható hozzá. A konyhában beépített bútor és háztartási gépek vannak(IKEA).
   A 34nm2-es teraszon található egy épített BÁRPULT, hűtővel, TV, HÁZIMOZI, valamint egy ülő és egy étkezőgarnitúra. Itt kapott helyet az INFRA SZAUNA. A kertben, épített tűzrakó hely és sziklakert található.
   A nyári kikapcsolódásról az udvaron, egy merev falú 25nm2-es (amerikai gyártmányú) MEDENCE, valamint a hozzá tartozó 25nm2-es NAPOZÓTERASZ gondoskodik. A medence rendelkezik esti világítással és ellen áramoltató készülékkel.
   Az ingatlan védelméről, RIASZTÓ rendszer gondoskodik, amely távfelügyeletre van bekötve.
Amennyiben megtetszett ez a minden kényelmet kielégítő 2009 év közepén épült fiatalos kialakítású ház, kérem hívjon a lenti elérhetőségeken. Az ingatlan ára, tartalmazza a beépített bútorokat, az összes felsorolt extrát, és igény szerint, további megállapodás keretében az összes bútort és gépet.

Kapcsolat a hirdetővel
  • V.Dániel

  • 0630557-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vácduka

Hársfa sor


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Vácduka, 165nm, 129900000 Ft
    Vácduka
    Vácdukán 165 m2-es, 4 szoba + nappalis családi ház eladó! Vác és Veresegyház között félúton található Vácduka, ez a kedves, családi-házas település, egyre bővülő, jelenleg 1700 fős lakosságával. Ha még nem döntötte el hol szeretne élni, akkor ne hagy...
    • Eladó ház, Lakás - Vácduka
    2 napja, 17 órája
    129 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Vácduka, 180nm, 179000000 Ft
    Vácduka
    Vácdukán kínálok eladásra egy 180 m2, 4 szoba + amerikai konyhás, tégla építésű, panorámás, teljeskörűen bútorozott kétgenerációs családi házat 1100 m2 parkosított telken. Ez a kiemelkedően magas műszaki tartalommal és intelligens megoldásokkal létre...
    • Eladó ház, Lakás - Vácduka
    1 hete, 5 napja
    179 000 000 Ft
  • Eladó ház, Vácduka
    Vácduka, Ifjúság utca
    Ezt a házat nyugodtan merem ajánlani, mert egy tökéletes, örök otthona lesz egy szerencsés családnak.A lakószintA bejárati ajtón áthaladva egy előtérbe lépünk be, innen jobbra nyílik a vendégmosdó, balra a garázs, egyenesen haladva a konyha, következ...
    • Eladó ház, Lakás - Vácduka
    1 hete, 6 napja
    119 000 000 Ft
  • Eladó 150 m2-es családi ház Vácduka
    Vácduka
     Ezt a házat  nyugodtan merem ajánlani, mert egy tökéletes,  örök otthona lesz egy szerencsés családnak.A  lakószintA bejárati ajtón áthaladva egy előtérbe lépünk be, innen jobbra nyílik a vendégmosdó,  balra a garázs, egyenesen haladva  a  konyha, k...
    • Eladó ház, Lakás - Vácduka
    2 hete, 1 napja
    119 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Vácduka, 79nm, 59000000 Ft
    Vácduka
    Azonnal költözhető, felújított családi házat kínálunk eladásra Vácduka főútján. Kiváló lehetőség kínálkozik azok számára, akik rendezett, folyamatosan fejlődő falusi környezetben, megfelelő infrastruktúrával ellátott helyen keresik új otthonukat. A h...
    • Eladó ház, Lakás - Vácduka
    2 hete, 5 napja
    59 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • V.Dániel

  • 0630557-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vácduka

Hársfa sor