Eladó 140 m2-es családi ház Váchartyán, Váchartyán

78 900 000 Ft
Váchartyán Váchartyán
1 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10473847
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 140
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Váchartyán Budapesttől 30 km-re északkeleti irányban fekszik.
A Cserhát dombjai védik a zord északi széltől, délre kinyílik a láthatár, így jó időben ellátni akár Leányfalu, Szentendre és a budai hegyeken nyugvó házak pislákoló ablakáig.

A település könnyen megközelíthető Budapest-Nyugati pályaudvarról, illetve Vác felől a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon, valamint a Vác-Aszód szárnyvonal menetrend szerinti járatain autóbusszal, vagy az M2-es autópályán.
Itt, csendes, rendezett családi házas utcában muskátlis ablakú spalettás házak szomszédságában került eladósorba egy felújított családi ház.
A ház FÖLDSZINTES elrendezése minden korosztály számára ideális, hatalmas amerikai konyhás nappalija csak arra vár hogy gyerekek csicseregjék körbe és töltsék be nevetésükkel a hatalmas hálószobákat.
Az épület felújítása külső hőszigetelést, új nyílászárókat, gázcirkóról működő padlófűtést, az elektromos és vízhálózat megújulását, födémszigetelést, burkolatcseréket foglalt magába.
140m2-én praktikus elrendezés valósult meg:
3 tisztességes méretű hálószoba, nagy zöldre nyíló ablakokkal, kellemes padlófűtéssel, zuhanyos fürdőszoba, szeparált illemhely kézmosóval, polcozott kamra, és a már említett nagy egybe nyíló amerikai konyhás nappali alkotják a helyiséglistát. A kertre néző terasz 10m2, bőven elfér rajta kertibútor, grill, hintaágy.
Még egy hálószoba kialakításra vár, jelenleg műhelyként üzemel, de fűtéssel ellátott, szigetelt, ablakos, jól kihasználható helyiség. Minimális ráfordítással az alapterületbe vonása esetén nappali + 4 hálószobás Otthont varázsolhatunk.
A kert teljesen intim, gyönyörűen gondozott, majd 1600 m2-én kútról működő automata öntözőrendszer , virágágyások, örökzöldek és díszcserjék várják az ide látogatót. A régebbi melléképületekből tárolóhelyiségek és garázs alakult.
A medence minden nagy család álma, homokszűrős vízforgatórendszere betonöntött gépházban duruzsol, külső borítását már új gazdája választhatja.
Az ház feletti padlás rengeteg plusz tárolóhellyel szolgál. A házikóba több bejáratot is nyitottak, így könnyűszerrel két generációssá alakítható, így kimondottan ajánlott nagyszülőkkel, vagy felnőtt gyermekkel költözőknek, de vállalkozásban gondolkodók is megtalálhatják számításaikat, hiszen utcafrontra nyíló szobájából üzlethelyiség létesíthető.

Per/teher/igénymentes RÖVID IDŐN BELÜL BIRTOKBAVEHETŐ!

Jöjjön el, tekintse meg, ha fontos a Főváros közelsége, mégis zöld környezetben , kényelmes, felújított Otthonban képzeli el családját egy dinamikusan fejlődő település virágos utcájában!






Hitel? CSOK? Babavárókölcsön?
HÍVJON!
Segítünk eligazodni!

csatorna, gáz, villany, víz, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Váchartyán

Váchartyán


Hasonló hirdetések

  • Eladó 78 m2-es ikerház Váchartyán, Váchartyán
    Váchartyán, Váchartyán
    Váchartyán csendes mellékutcájában kínáljuk eladásra ezt a most épülő ikerházat. Budapesttől mindössze 25 percre található autóval ez a kedves kis falu. Az ingatlan 2 generáció számára is lehetőséget nyújt a lépcsőház külön bejáratú kialakításával. E...
    • Eladó ház, Lakás - Váchartyán
    1 napja, 12 órája
    55 000 000 Ft
  • Eladó 120 m2-es ikerház Váchartyán, Váchartyán
    Váchartyán, Váchartyán
    Váchartyán csendes mellékutcájában kínáljuk eladásra ezt a most épülő ikerházat. Budapesttől mindössze 25, Váctól 8 percre található autóval ez a kedves kis falu. Az ingatlan 2 generáció számára is lehetőséget nyújt a lépcsőház külön bejáratú kialakí...
    • Eladó ház, Lakás - Váchartyán
    1 napja, 12 órája
    69 000 000 Ft
  • Eladó 188 m2-es családi ház Váchartyán
    Váchartyán
    Megvételre kínálunk Váchartyánban egy belső kétszintes 2006-ban épült családi házat. vízórás...
    • Eladó ház, Lakás - Váchartyán
    5 napja, 18 órája
    112 500 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Váchartyán, 112nm, 63900000 Ft
    Váchartyán
    ELADÓ családi ház Váchartyánban! SZÉP HÁZ, SZÉP TELEKKEL, JÓ ÁRON! Váchartyán Rudnay-kert részén, szépen karbantartott csaknem 112 m2-es 3 + 1 félszobás, összkomfortos családiház vált eladóvá, amelyhez egy kb. 18 m2-es önálló garázs tartozik. A ház s...
    • Eladó ház, Lakás - Váchartyán
    1 hete, 2 napja
    63 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Váchartyán, 69nm, 26900000 Ft
    Váchartyán
    Kedvező vétel, remek ajánlat, önálló családi ház saját telken, Váchartyán csendes mellékutcájában. Kellemes méretű, 670 m2-es telken található, mely két utcai bejárattal rendelkezik. Kényelmes, egyszintes elrendezés: előtér, fürdőszoba-toalett, ablak...
    • Eladó ház, Lakás - Váchartyán
    1 hete, 2 napja
    26 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Cseriné Bakos Anikó

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Váchartyán

Váchartyán