Eladó 158 m2-es családi ház Velence, Velence

150 000 000 Ft
Velence Velence
1 napja, 2 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11249831
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 158
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gyönyörű PANORÁMÁS OKOS álomotthon Velencén!

Velencén, a Velence Korzóhoz és a Velencei-tóhoz egy karnyújtásnyi távolságra, 738 m2-es gyönyörűen parkosított, összközműves telken, újratervezett és TELJESEN ÁTÉPÍTETT, kétszintes, emeleti és PANORÁMÁS tetőteraszos, modern, nappali három szobás, 115,84 m2 hasznos lakóterű (bruttó 169,95 m2) DNY-i tájolású okos családi ház, és egy kisebb 42,32 m2 hasznos lakóterű (bruttó 47,32 m2) nappali egy szobás kisebb ház, garázzsal, terasszal, HŐSZIVATTYÚVAL FŰTÖTT kerti medencével eladó.

Az utcáról a távvezérelt kapun juthatunk az udvarba, melyből egy acél biztonsági bejárati ajtón át a házba, a különleges hangulatú, egy légtérben található előtér-konyha-étkezőbe. Az étkezőből kiléphetünk a földszinti teraszra, mely mellett a medence található. Az étkezőből balra jutunk a nappaliba, melyből a lépcsőtér, a földszinti hálószoba, a zuhanyzós fürdőszoba és a mellékhelyiség érhető el.
A kényelmesen járható lépcsőn felérve, az emeleten, a közlekedőből jobbra nyílik a fürdőszoba, egy hálószoba, melyhez egy gardrób kapcsolódik, szemben egy másik szoba, illetve balra haladva jutunk az emeleti nagyméretű teraszra, melyről gyönyörű panoráma nyílik a tóra.
A méretes teraszról kényelmes kültéri lépcsőn jutunk a tetőteraszra, ahonnan egyedi PANORÁMA tárul a szemünk elé.
A hőszivattyűs, 6x2,5 méteres 1,5 méter mély medence a kert idegen tekintetektől védett és gyönyörűen benapozott részén fekszik a parkosított, gyümölcsfás kertben.
A medence mellett a nyári forróságban is hűs árnyékot adó szőlőlugas található, mely alatt áthaladva érhetjük el a kisebb, 43,32 m2-es okos házat és a 13,82 m2-es garázst. A kis ház földszintjén található egy légtérben a nappali-étkező-konyha, a fürdőszoba-mellékhelyiség. Szintén innen indul a lépcső a tetőtérbe, ahol egy tágas szoba található.

A ház beton sávalapra, tégla fő- és válaszfalakkal épült, beton födémekkel, a lapostető megfelelő hő-és vízszigeteléssel.
A 2022-ben történt teljes átépítés során a házat hőszigetelték (10 cm) és a házban mindent kicseréltek: a homlokzati- és beltéri nyílászárókat, a teljes víz-, szennyvíz- és villanyvezeték hálózatot, a szanitereket, burkolatokat.
Minden külső nyílászárón alumínium, távvezérelt redőny, és a nyíló ablakokon szúnyogháló található.

A kis ház is beton sávalapra, tégla falazattal, ácsolt fa tetőszerkezettel épült. A teljeskörű átépítés során új, kanadai zsindely héjalást, és szintén új nyílászárókat, vezetékeket és burkolatokat kapott.
A burkolatok tekintetében mindkét házba, a vizes helyiségekben és a kisház amerikai konyhás étkezős nappalijába ízléses járólap, a szobákba, a lépcsőkre és a nagyház nappalijába esztétikus laminált padló burkolat került.

Mindkét épületen több ponton záródó biztonsági acél bejárati ajtó található, a külső nyílászárók 3 rétegű, hőszigetelt üvegezéssel ellátott műanyagok, a beltéri ajtók esztétikus dekorfóliás kivitel.
A házak fűtését a padlóban elhelyezett fűtófólia és fűtőkábel biztosítja. Szintén gondoskodhat a fűtésről a nagyobb házba beépített összesen 5 db hűtő-fűtő split klíma( a földszinten 1 db 3,2/3,4 kW, és 2 db2,2/2,4 kW), az emeleten 2 db 2,5/2,8 kW melyek a ház hűtését is ellátják.
A kisebb házban 2 db 2,2/2,4 kW hűtő-fűtő klíma található.
A meleg víz ellátásról házanként egy-egy korszerű villanybojler gondoskodik.
Az átépítés során videós kaputelefont építettek be.
Az ingatlan biztonságára 3 db kültéri kamerával működő kameraendszer és egy beltéri mozgás- és nyitásérzékelővel ellátott riasztórendszer vigyáz.
Távvezérelhető a riasztó, kamera, redőny, klíma.

A HÁZ EREDETILEG SAJÁT RÉSZRE KÉSZÜLT, MINDEN RÉSZLETÉBEN ALAPOS, ÁTGONDOLT ÉS A LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGŰ KIVITELEZÉSŰ!

Csendes, családi házas övezet, bevásárló központhoz, óvodához, iskolához, autóbuszmegállóhoz, vasútállomáshoz, kerékpárúthoz, vízparthoz közel.
Buszmegálló és a vasútállomás is séta távolságra van.

Egy igazi gyöngyszem!
Hívjon, és nézzük meg, amíg még megvan!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

csatorna, villany, víz, terasz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Paraidi Mihály Barna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Velence

Velence


Hasonló hirdetések

  • Eladó 126 m2-es családi ház Velence
    Velence
    Velence legfrekventáltabb helyén, mégis elrejtve a forgalom zajától eladó egy két lakrészből álló családi ház.Az 1970-es években épült kisebbik ház, ami 44 m2-es, egyéni igényekhez mérten felújítható, jelenleg gázkonvektoros fűtése van, szőnyegpadlós...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 3 órája
    94 000 000 Ft
  • Eladó 112 m2-es családi ház Velence, Velence
    Velence, Velence
    Velencén, a vasútállomástól 1200 m-re, aszfaltozott utcában, családi házas övezetben, 1052 m2-es gyönyörű, összközműves telekre, 60-as években épült, de 2019-ben teljes felújításon átesett, kétszintes, mediterrán, nappali négyszobás, 112,8 m2 hasznos...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 2 órája
    76 000 000 Ft
  • Eladó 31 m2-es üdülő, nyaraló Velence, Velencefürdo
    Velence, Velencefürdo
    VELENCE csendes, zöldövezeti, üdülőövezetben TELEK és FAHÁZAS NYARALÓ egyben! Velencén, Velencefürdő csendes, zöldövezeti részén 538 m2-es rendezett összközműves telken, 1980-as években épült, földszintes, 2 szobás 31,29 m2 hasznos lakóterű (bruttó 3...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 2 órája
    22 500 000 Ft
  • Eladó 64 m2-es téglalakás Velence, Velence
    Velence, Velence
    Velencén, a központhoz közel, kétemeletes, jól karbantartott, téglaépület 1. emeletén, nappali és két szobás, erkélyes, 64 m2 hasznos lakóterű (bruttó 79,59 m2), D-i tájolású, felújított, redőnyös, alacsony rezsijű, első szinti lakása eladó, 4,5 m2-e...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 2 órája
    44 900 000 Ft
  • Eladó 146 m2-es családi ház Velence, Bence-hegy
    Velence, Bence-hegy
    Velencén ÖRÖKPANORÁMÁS ÚJ Családi Ház! Velencén a Bence-hegyen 539 m2-es gyönyörű ÖRÖKPANORÁMÁS, összközműves telken, ÚJ, kétszintes, nappali négyszobás, 146,8 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 182,1 m2), D-i tájolású családi ház, NAGY TERASSZAL, 17,54 m2...
    • Eladó ház, Lakás - Velence
    1 napja, 2 órája
    149 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Paraidi Mihály Barna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Velence

Velence