SÜRGŐSEN ELADÓ A VÉRTES HEGYSÉG LÁBÁNÁL TÁJVÉDELMI TERÜLETEKKEL KÖRÜLÖLELT TAKAROS KIS FALUCSKA CSEN

42 900 000 Ft
Vértesboglár
2 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11251168
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 90
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
SZERETNE JÓ LEVEGŐN A NYUGALOM SZIGETÉN ÉLNI?
A TERMÉSZET SZERELMESE?
FONTOS A GYORS KÖLTÖZÉS?
AKKOR JÓ HELYEN JÁR, ITT A REMEK ALKALOM!

SÜRGŐSEN ELADÓ A VÉRTES HEGYSÉG LÁBÁNÁL TÁJVÉDELMI TERÜLETEKKEL KÖRÜLÖLELT TAKAROS KIS FALUCSKA CSENDES UTCÁJÁBAN EGY 3 SZOBÁS 2 FÜRDŐSZOBÁS CSALÁDI HÁZ 640 NM-ES TELKEN.

Eladásra kínálok Vértesbogláron egy kiváló elrendezésű jó állapotú 90 nm-es 3 szobás tetőtér beépítéses családi házat, átmenő forgalomtól mentes, nagy fákkal szegélyezett széles utcában.

Az alsó szinten előszoba, tágas étkezős konyha kamra egy nagy szoba fürdőszoba külön w.c, lépcsőház, valamint a lejáró a garázsba és a kazánházba, a felső szinten közlekedő 2 szoba fürdőszoba található. Az elektromos vezetékek 5 éve, a vízvezetékek és mindkét fürdőszoba néhány hónapja újult meg teljes egészében. A ház és az udvar rendezett folyamatosan karban tartott, akár egy tisztasági festés után beköltözhető igény szerint.

Az ingatlan alatt pince található, itt utcai bejáratos nagyméretű garázs, kazánház és tüzelő tároló kapott helyet. A főépület mögött több melléképület is található, valamint egy, az udvarról megközelíthető garázs is ki van alakítva.

Fűtése gazdaságos, vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, de lehetőség van gáz bekötésére is, ha erre igénye van az új tulajdonosnak. A melegvíz felfűtése új Ariston villanybojlerrel történik, ami kedvező tarifás éjszakai árammal működik. A házban az ipari áram is van.

A településről:

Vértesboglár lakosságát nagyrészt svábok teszik ki, a rájuk jellemző rendszeretet és tisztaság meghatározza település arculatát. A boglári emberek kedvesek, nagy szeretettel ápolják a hagyományokat. Itt található a népszerű Vérteslovas Erdei iskola és lovaspark is. Élhető kis település. minden megtalálható benne amire szükség van az itt élők számára.

A főváros autóval 35, Székesfehérvár 30 perc alatt elérhető. Közvetlen Budapesti buszjárattal óránként induló járatokkal kb. 1 óra alatt Budapest szívében lehetünk, ahonnan Metróval, Bkk. járatokkal a város bármely pontja könnyedén elérhető.

A településen kisebb üzletek, szolgáltatások, a 10 percre található Bicskén bevásárlóközpont éttermek, és számos nagyáruház megtalálható.

Családi okok miatt vált eladóvá, kifizetést követően azonnal birtokba vehető

Ezen a településen a falusi CSOK és támogatott hitelek igénybe vehetők!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK! NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN FINANSZÍROZÁSÁHOZ EGYEDÜLÁLLÓ HITELKONSTRUKCIÓ, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS! Szakértő kollégánk.13 bankkal áll kapcsolatban Kérje személyre szabott ajánlatunkat

További információért keressen a hét bármely napján.
Jöjjön el nézze meg szeressen bele és tegyen ajánlatot!
Rugalmasan megtekinthető, hétvégén is!

Ha új ingatlan vásárlásához a meglévő ingatlanát szeretné értékesíteni, abban is szeretném felajánlani a közreműködésüket, számos kereső ügyfelünk van.

További szolgáltatások:
Igény esetén kedvező feltételekkel ügyvédi közreműködést biztosítunk ügyfeleinknek!
Ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást.
Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét a megtekintési nyilatkozat aláírásával nyugtázza.

garázs, műhely

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferkócza Erika

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vértesboglár


Hasonló hirdetések

  • Eladó 145 m2-es családi ház Vértesboglár, Csendes
    Vértesboglár, Csendes
    Fejér vármegyében, Vértesbogláron eladó egy családi ház, 1213 nm-es telken. Az ingatlan nettó 170 nm-es, lakórész 117 nm, szuterén garázzsal 54 nm hasznos alapterület, valamint 100nm garázs és tároló, melynek az 50%-át vettük figyelembe. Az alagsorba...
    • Eladó ház, Lakás - Vértesboglár
    4 napja, 12 órája
    59 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferkócza Erika

  • +367077-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vértesboglár