Eladó 180m2- es bámulatos otthon, extra kivitelben!

124 900 000 Ft
Veszprém Újtelep
2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11664440
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 180
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Amennyiben egy meseszép, minőségi anyagokkal felújított, tágas élettérrel rendelkező otthont keres, kérem ne lapozzon tovább!

 

A Patent Home Ingatlaniroda eladásra kínálja a #00115 referenciaszámú 180 m2 -es sorházat Veszprémben!

 

Az épület teljeskörű felújításon esett át az elmúlt évek során:

 

- A tető új Bramac cserépfedést kapott, ezzel egyidejűleg a tetőlécek és fólia cseréje, valamint a tetőtér szigetelése is megtörtént

 

- Az épület 10 cm-es hőszigeteléssel rendelkezik, az antracit kültéri falburkolat esztétikus külsőt kölcsönöz a háznak

 

- A víz- és villanyvezetékek cseréje mellett a fűtés korszerűsítése sem maradhatott el, a radiátorokat a praktikus padlófűtés váltotta fel, mely a földszinten és az emeleten külön-külön szabályozható

 

- Új nyílászárók kerültek beépítésre, alumínium redőnyökkel, szúnyoghálóval felszerelve

 

- Mozgásérzékelős riasztó- és kamerarendszer került telepítésre

 

- 4 db Gree hűtő-fűtő légkondicionáló biztosítja az ideális hőmérsékletet nyáron, de másodlagos fűtésként akár télen is

 

- A fürdőszobák nemcsak új burkolatot, hanem már a mai kor igényeihez igazodó épített zuhanyzók ( a földszinten és az emeleten is), szabadonálló fürdőkád, valamint dupla mosdó is helyet kapott.

 

A sorház mélygarázs része mindösszesen 60 m2. Itt található a gépház (7 m2), valamint egy tároló (12 m2) A 41 m2 –es garázsrészben akár két gépjármű is kényelmesen elfér, a ház előtti téli jégkaparást el kell felejteni.

 

A gépházban helyett kapott a háziasszonyok álma, a vízlágyító berendezés is. Ennek köszönhetően itt vízkövet nem, maximum vízcsepp lerakódást kell tisztítani.

 

A letisztult belső terek kialakítása a tulajdonos részéről a megfontoltságot tükrözik.

 

A ház földszintjén található a tágas nappali - konyha – étkező (56 m2), mely elegendő szabad teret biztosít a közös tevékenységekhez - hiszen a családok nagy része a legtöbb időt itt tölti, valamint egy fürdőszoba (4 m2).

 

A nappalihoz kapcsolódik egy 16 m2- es fedett terasz, mely a hátsó kertre néz és bizony külön szerepet kapott: a kikapcsolódást biztosítja.

 

Az itt található pihenő sarok és jakuzzi (mely a vételár részét képezi) nagy segítséget nyújthat egy fárasztó nap után a család minden tagjának. A terasz szélérzékelős automatizált alumínium redőnnyel ellátott.

 

Az emeletre vezető lépcső és a hozzá kapcsolódó saválló kerettel rendelkező biztonságos üvegkorlát, valamint a 3D-s lélegző fal már önmagában is a ház egyediségéről árulkodik.

 

Az emeleten 3 szoba és egy nagy fürdőszoba található. A legnagyobb méretű szobából egy impozáns megjelenésű tolóajtóval leválasztásra került egy  6 m2- es gardrób is.

 

Ebben a házban minden helyiség önmagáért beszél.

 

Jöjjön velem, nézzük meg együtt! Higgye el, nem fog csalódni!

 

Amennyiben a #00115 referenciaszámú Patent Home Ingatlaniroda által kínált veszprémi sorház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését forduljon hozzám bizalommal!

 

Ingatlanirodánk díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel, illetve ügyvédi tanácsadással is áll Ügyfeleink rendelkezésére!

 

 

Köszönöm, hogy elolvasta hirdetésem.

 

Farkas Nikoletta

Ingatlanértékesítő

 

Patent Home Ingatlaniroda

+36 20 339 1533

nikoletta.farkas@patenthome.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Farkas Nikoletta

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Veszprém

Újtelep


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Veszprém
    Veszprém
    Eladó Veszprémben egy 1985-ben épült, 3+1 szobás, részben felújított, dupla garázsos, 100 m2-es, családi ház. Az épület statikailag kifogástalan, stabil szerkezetű, betonfödémes.2017-ben megtörtént a tetőszerkezet megerősítése és a lakótér szakszerű ...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 3 órája
    59 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Veszprém
    Veszprém
    Eladásra kínálunk Veszprémben egy 1985-ben épült, 3+1 szobás, részben felújított, dupla garázsos, 100 m2-es, családi házat. Elosztását tekintve, az ingatlan földszintjén egy elő-terasz, előszoba, 2 lakószoba, 1 gardróbszoba, közlekedő, konyha-étkező,...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 3 órája
    59 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Veszprém
    Veszprém
    Veszprémben, a Cholnoky lakótelepen eladó egy részben felújított 42 m2-es lakás. Elrendezését tekintve amerikai konyhás nappali, hálószoba, előtér és egy fürdő WC-vel került kialakításra. A nappaliból erkély nyílik, gyönyörű panorámás kilátással a Ba...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 4 órája
    33 000 000 Ft
  • ELADÓ FEJÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ GYULAFIRÁTÓTON
    Veszprém
    Lido Home Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a felújítandó családi házat Gyulafirátóton! Fő jellemzői: -818m2-es telken található a 140m2-es hasznos lakótérrel rendelkező ház -Az épületben található kettő szoba, hálószoba, nappali, tornaszoba, kettő ...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 6 órája
    55 000 000 Ft
  • ELADÓ FELÚJÍTOTT TÉGLALAKÁS VESZPRÉM CHOLNOKY VÁROSRÉSZBEN
    Veszprém
    Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a lakást Veszprémben! Fő jellemzői: -3 szobás, 77m2 alapterületű első emeleti lakás -Az ingatlanban található kettő hálószoba, egy nappali, egy konyha, egy fürdőszoba, külön helyiségben toale...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 napja, 6 órája
    65 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Farkas Nikoletta

  • +36 20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Veszprém

Újtelep