Eladó 53 m2-es panellakás Veszprém, Stromfeld

35 500 000 Ft
Veszprém Stromfeld
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12389916
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 53
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
**"Kényelem, belvárosi hangulat és modern kialakítás Veszprémben!"**
**"CSAK ÖN HIÁNYZIK AZ ÚJ OTTHONÁBÓL!"**
**"Klasszikus külső, modern belső - ideális otthon minden korosztálynak!"**

**INGATLAN HELYSZÍNE**
Veszprém Jutasi úti lakótelepén található a panel építésű lakóház, ahol a tágas, 53 négyzetméteres otthona várja új tulajdonosát. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, hiszen mindössze pár percre van belvárostól és a városi közlekedési csomóponttól. Az épület a város kellemes, nyugodt részében található, a nagy frekvenciájú forgalmától távol. Ideális azok számára, akik szeretik a csendes, nyugodt környéket, de mégis csak egy ugrás a város pezsgő életétől.

**ÉPÜLET JELLEMZŐI**
Az ingatlan egy 10 emeletes, panel építésű házban található, ahol lift segíti a lakók közlekedését. A lakás a második emeleten helyezkedik el, és egy saját tároló is rendelkezésre áll. A ház előtti parkolóhely ingyenesen használható.

**AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL**
Kiváló elrendezésű, 2 szobás lakásról van szó, melynek ablakai északra néznek. 2020 után minőségi munkával felújították a burkolatokat, a szanitereket, a lámpatesteket, a beltéri ajtókat és a konyhabútort is. Ezen felül az új tulajdonosát új radiátorok is várják. Az egész lakást melegítő egyedi mérőórás távfűtési rendszer hatékony működik.

**A KÖRNYÉK JELLEMZŐI**
A környék azok számára ideális, akik szeretik a nyugodt, de mégis izgalmas lakókörnyezetet. Élelmiszerboltok, iskolák és orvosi centrumok könnyen elérhetőek. Több kisebb park és játszótér is megtalálható a közvetlen közelben, így a gyermekes családok számára is tökéletes választás lehet ez az otthon. Az ingatlan kedvelői a város és a belváros pezsgő életének közelében, de mégis távol a forgalom zajától élvezhetik az otthonuk nyugalmát.
Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is, időpontegyeztetést követően rugalmasan megtekinthető.

Jöjjön el, nézze meg, tegyen rá ajánlatot!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is, hogy az ügyfelek számára zökkenőmentes és biztonságos tranzakciót biztosítsunk.

Energetikai tanúsítvány: jelenleg még nincs.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Zoltán

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Veszprém

Stromfeld


Hasonló hirdetések

  • Eladó 53 m2-es panellakás Veszprém, Stromfeld Aurél utca
    Veszprém, Stromfeld Aurél utca
    +++LAKÁS ELADÓ+++Eladó egy  lakás Veszprémben, melynek vételára 38 900 000 HUF. Ez az otthon 53 négyzetméteres tágas terekkel várja új tulajdonosát, ár/érték arányban kiváló, négyzetméterenkénti ára 733 962 HUF. Az ingatlan egy 9 emeletes panelépület...
    • Eladó ház, Lakás - Veszprém
    1 hete
    35 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nagy Zoltán

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Veszprém

Stromfeld