Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 226 m2-es családi ház Vonyarcvashegy, Taverna

198 000 000 Ft
Vonyarcvashegy Taverna
4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10318088
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 226
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A település békés és csendes utcájában kerül megvalósításra és értékesítésre két szomszédos, különálló telken lévő családi ház. A mai kor követelményeinek megfelelően a ház a külső modern és elegáns megjelenése mellett, tökéletes otthont és életteret biztosít. Az épületet tágas, világos és kiemelkedően jól használható terek jellemzik. A nagy légterű, galériás nappali, a 3 nagy hálószoba, mely közül az egyikhez önálló fürdőszoba és gardrób is tartozik(main bedroom), a hatalmas teraszok tényleg minőségi környezetet biztosítanak. A teraszba szerkezetileg integrált medence létesítésének és jacuzzi elhelyezésének lehetősége biztosított. Akár a nagy teljesítményű elektromos grillhez való elektronikai kiállás, valamint a terasz fűtése is kivitelezésre kerül, a car port-nál lévő elektromos töltőcsatlakozóval együtt. A kert fenntartható, esztétikus és izolációt biztosító, döntően örökzöldekkel kerül telepítésre. További extra lehetőségek, opcionálisan: -a terasz fedett részénél üvegfüggöny építhető ki, így a nagy terasz minden évszakban élvezhető, akár télikertként is funkcionálhat -az alsó szinten található "Dolgozószoba" elnevezésű helyiségből kialakítható igény szerint akár fitness/wellness, edzőterem, dolgozó/alkotószoba, iroda, műhely, raktár...stb. -a kert automata öntözőrendszer és robotfűnyító telepítése esetén minimális gondozási igénnyel ápolt és szépen karbantartott lesz. -a ház alá akár dupla beállásos garázs is létesíthető EZ AZ A HÁZ, AHOVÁ MINDIG ÖRÖM LESZ MEGÉRKEZNI ÉS OTTHONÁNAK TUDNI. A ház az energetikai szempontokat figyelembe véve passzív házként funkciónál (nem álom a 0Ft-os villanyszámla). A kedvezményes "zöld hitel" feltételeit a ház energetikailag teljesíti. Az épület falazata WIENERBERGER POROTHERM 50 THERMO RAPID DRYFIX lézervágott okostégla, amely a jelenleg használható legmodernebb tégla. Az épület nincs lefojtva nikecellel, lélegezhet, mégis jobb a hőszigetelése. A nyílászárók 6 kamrás profilból, 3 rétegű üveggel készülnek. A napelemrendszer a ház villamosfogyasztásának megfelelően kerül méretezésre. Fűtés: elektromos infrapanel. Hűtés: méretezett hőszivattyús klíma. Gyengeáram: szobánként TV, internet, riasztó kiépítés. A pontos részletekért keressenek bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Juhász Emese

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vonyarcvashegy

Taverna


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 226 m2-es családi ház Vonyarcvashegy, Taverna
    Vonyarcvashegy, Taverna
    A település békés és csendes utcájában kerül megvalósításra és értékesítésre két szomszédos, különálló telken lévő családi ház. A mai kor követelményeinek megfelelően a ház a külső modern és elegáns megjelenése mellett, tökéletes otthont és életteret...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    4 hónapja
    198 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Juhász Emese

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vonyarcvashegy

Taverna