Eladó Családi ház, Vonyarcvashegy, 185nm, 148000000 Ft

148 000 000 Ft
Vonyarcvashegy
2 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10811620
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 185
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Igényesen felújított családi ház Vonyarcvashegyen a strand és a kikötő közelében

Vonyarcvashegyen, a Balatontól pár utcára igényesen felújított, kiadásra is alkalmas, 185 m2-es családi ház, saját borospincével, önállóan lakható kerti házikóval, medencével, garázzsal eladó.

Az 1993-ban épült ház masszív alapokon és falakból áll, tulajdonosa annak idején magának építette, az akkor elérhető minőségi anyagokból. A házat 2020-ban felújították, ekkor sor került többek között a nyílászárók cseréjére, a tető felújítására 30 cm szigeteléssel és síklemez tetőfedéssel, a tetőtér beépítésére, a villanyvezetékek részleges és a vízvezetékek, valamint a burkolatok és szaniterek teljes cseréjére, homlokzatfestésre, térkövezésre és a wpc kerítés kialakítására. A házban vastag falai miatt klímára nincs szükség, de a tetőtérben a tulajdonosok a csatlakozási lehetőség kialakították, ha később mégis szükség lenne rá.

A ház földszintből, emeletből és beépített tetőtérből áll, mindhárom szinten a szobákhoz külön terasz tartozik. Hátra, a kert felé a földszinten egy további nagy terasz található. A földszinten van a 20 m2-es garázs, egy nappali erkéllyel, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és külön WC. A konyhából nyílik a ház mögötti, kertre és a 3x5 m-es merevfalú medencére néző 40 m2-es terasz.
Az emeleten 3 szoba, fürdőszoba és külön WC található, a tetőtérben pedig egy tágas, 45 m2-es apartman található, étkezővel, külön fürdőszobával, WC-vel, és egy nagyméretű terasszal.
A pincében 45 m2-es berendezett borospince, mellette kisebb bortároló pince található

A kert végében egy különálló, 36 m2-es, beton alapra épített faház van, melyben előtér, előtér, 2 szoba, fürdőszoba konyha, kamra található. A tulajdonosok ezt az épületet jelenleg kerti szerszámokat tárolására használják, de a faház felújítás után egy jól hasznosítható plusz ingatlant jelent.

A nagyméretű garázsban víz és ipari áram van. Az 519 m2 telken elegendő hely van több autó, gyümölcsfák, kerti főzőhely számára.

A vonyarcvashegyi LIDO Strand, a település központja és a Vonyarc Marija Hajó és Jachtkikötő egyaránt 8-10 perc kényelmes sétával elérhető.

A KÖRNYÉKRŐL:

Vonyarcvashegy a Balaton egyik legszebb és legkedveltebb nyaralóhelye, csodás panorámával, vendégszerető, kedves helyi lakosokkal. Strandja a nyaralók körében nagyon kedvelt, többször elnyerte már a legjobb balatoni strand címet, hatalmas zöld területtel, rengeteg fával és gyermekbarát, modern játszóterekkel várja a nyaralókat.
A település szolgáltatásai folyamatosan fejlődnek, a Vonyarc Marina hajó- és jachtkikötőben szép számban bérelhetők kikötőhelyek, folyamatosan bérelhetők hajók, éttermével és számtalan szolgáltatásával jelentős fejlődést biztosít a település lakói és az ingatlanok tulajdonosai számára az elkövetkező években.
Keszthely a Balaton fővárosa 5 km-re, Hévíz alig pár kilométerrel távolabb fekszik. Mindkét város egész évben számos turisztikai és kulturális programmal, látnivalóval, bevásárlási lehetőséggel várja a turistákat.

További információkért forduljon hozzám bizalommal akár este, vagy hétvégén is.


erkély, terasz, pince, villany, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, világos, kamra, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szlovacsek Anita

  • +363092-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vonyarcvashegy


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Vonyarcvashegy, 300nm, 76000000 Ft
    Vonyarcvashegy
    Árcsökkenés ! 3 szinten 3 külön bejáratú lakás ! Vonyarcvashegy Balatonhoz közeli kis utcájában családi ház eladó ! Az épület 3 szintes , alapterülete 95 m2 az összes hasznos terület kb. 300 m2. Alul szuterén található, amelyben kialakításra került e...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 5 órája
    76 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Vonyarcvashegy, 134nm, 185000000 Ft
    Vonyarcvashegy
    Keszthelytől 6 km távolságra helyezkedik el Vonyarcvashegy. Kedvelt település az itt lakók körében és az idelátogató vendégek számára is. Infrastruktúrája jónak mondható. Minden megtalálható ami a napi élethez, kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz szükség...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 12 órája
    185 000 000 Ft
  • Eladó ház, Vonyarcvashegy
    Vonyarcvashegy
    Szép környezetben!Eladó Vonyarcvashegyen egy 1985-ban épült, tetőtér beépítéses családi ház. Az ingatlan kellemes környezetben, nyugalmas zsákutcában található. A parkosított kert nagyon jó méretű, különálló garázzsal, fedett autó beállóval, tárolóva...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 15 órája
    57 800 000 Ft
  • Balatoni oldalon eladó családi ház!
    Vonyarcvashegy
    A Gold Balaton Home Ingatlaniroda megvételre kínálja a 44 480-as sorszámú VONYARCVASHEGYI CSALÁDI HÁZAT. Balatoni oldalon eladó családi ház 1500 m-re helyezkedik el a parttól zöldövezeti környezetben. Parkosított, rendezett szép udvar veszi körbe a h...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 16 órája
    145 000 000 Ft
  • Sorházi lakás nagy telekkel, balatoni panorámával Vonyarcvashegyen
    Vonyarcvashegy
    A Gold Balaton Home Ingatlaniroda megvételre kínálja a 183 100 416-os sorszámú VONYARCVASHEGYI SORHÁZI LAKÁST. Ritkaságnak számító, nagy kertkapcsolattal rendelkező, 3 hálószobás 2 nappalis, teraszos, három erkélyes, bútorozott, 165m2 lakóterű, széls...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 16 órája
    89 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szlovacsek Anita

  • +363092-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vonyarcvashegy