Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó ház, Vonyarcvashegy

290 000 000 Ft
Vonyarcvashegy
7 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11044157
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 28
  • Alapterület (m²): 840
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kivételes lehetőség, befektetésre, vállalkozásra!

Vonyarcvashegy Balaton-közeli részén eladó egy lakóházat, több apartmanházat és éttermet magába foglaló üdülő komplexum, aminek nettó összmérete 837 nm, mindez 3 egymás melletti telken, melynek összmérete 2945 nm.
A vendégfogadásra kialakított két skandináv stílusú apartmanház melynek egyenkénti mérete 104,6 nm magába foglal 3 külön bejáratú apartmant, amelyikből kettő amerikai konyhás nappalival, fürdő külön WC-vel, egy hálószobával és egy darab két hálószobást apartman.
Kívülről kapcsolódik hozzá egy háztartási helyiség és egy finn szauna. A két apartmanházat egy külön kis utcából is meg lehet közelíteni, ahol a gépkocsiknak van parkolási lehetőség. A két apartmanházat mediterrán stílusú kert veszi körül, virágokkal, fákkal, ahol egy fa pavilon, kiülő, grillező és egy 5x12m-es fedett, de nyitható úszómedence is található.

A nagyobbik telken a lakóház-étterem épület folytatásában foglal helyet a harmadik apartmanház ahol két magasföldszinti apartman található, hatalmas amerikai konyhás nappalival egy nagy hálószobával és fürdő külön WC-vel. Az apartmanház tetőterében kialakításra került egy külön apartman két szobával, fürdő WC-vel.

A főépület földszintjén egy 151,5 nm-s előkészítő helységekkel, borospincével, tárolókkal kiegészített meleg konyha van kialakítva. Hozzá kapcsolódik egy éttermi rész, ahol külön bár, étterem, külön kávézó, vendég mosdók és egy hatalmas 74 nm-s fa szerkezetű és borítású, világos vendégtér van, amihez egy 60 nm-s fedett terasz is kapcsolódik.
A ház első és második szintjén egyenként 98,8 nm-s lakótér helyezkedik el, nappalival, két nagy, egy kis szobával, külön fürdő és WC-vel, konyha kamrával.
Az üdülő komplexum folyamatosan üzemel, vendégeket fogad. A radiátoros központi fűtési rendszert minden épületben külön a méretekhez igazított gázkazán biztosítja. A meleg víz ellátást villanybojlerek adják, de napkollektor is melegíti a vizet.
2014-től folyamatos karbantartással üzemel, 2022-ben a Kisfaludy program keretében tető felújítást, burkolatok, vizes helyiségek felújítását, nyílászárók cseréjét, a medence burkolását végezték el.
A komplexum a 71 sz. főúthoz közel, egy csendes mellékutcában van, kb. 600 m-re a strandtól. Szépen kialakított, fákkal, dísz-cserjékkel, virágokkal telepített előkertje védi a ház nyugalmát, intim hangulatát, az egész terület kerítéssel és sövénnyel van körülvéve. A főépület mellett saját füves, fákkal árnyékolt parkoló van, ahol a vendégek biztonságban tudhatják járműveiket. Itt akár 20-25 gépjármű is elfér.

Nézzük meg ezt az ígéretes vendégházat együtt akár hétvégén is!

Referencia szám: HZ051486-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ardó Mónika

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Vonyarcvashegy


Hasonló hirdetések

  • Vonyarcvashegyen örökpanorámás családi ház eladó!
    Vonyarcvashegy
    1. Magyar leírás 2. Deutsche Beschreibung 3. English description Eladásra kínálok Vonyarcvashegy egyik csendes kis utcájában, egy csodaszép örökpanorámás 3 szintes családi házat! A házból szép panoráma nyílik a természeti tájakra és a Balatonra. Első...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 1 órája
    155 072 741 Ft
  • Eladó ház, Vonyarcvashegy
    Vonyarcvashegy
    Szép környezetben!Eladó Vonyarcvashegyen egy 1985-ban épült, tetőtér beépítéses családi ház. Az ingatlan kellemes környezetben, nyugalmas zsákutcában található. A parkosított kert nagyon jó méretű, különálló garázzsal, fedett autó beállóval, tárolóva...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 2 órája
    57 800 000 Ft
  • Vonyarcvashegy: PANORÁMÁS nyaraló domboldalban!
    Vonyarcvashegy
    Vonyarcvashegy hegy felőli oldalán, csodálatos fenyveserdő alján eladó egy 45 m2-es, amerikai konyha nappali + 2 hálószobás, TÓRA PANORÁMÁS közművekkel ellátott kis nyaraló 485m2 privát kerttel! Az 1950 m2-es telken sorházkén négy lakóegység találhat...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 5 órája
    42 000 000 Ft
  • Panoráma felső szinten - eladó családi ház az erdő alatt Vonyarcon
    Vonyarcvashegy
    A Gold Balaton Home Ingatlaniroda megvételre kínálja a 183100390-es sorszámú BALATONI panorámás VONYARCVASHEGYI CSALÁDI HÁZAT. A három szintből álló (alagsor, földszint, tetőtér) nettó 364 m2-es, (teraszok, erkélyek beszámítása nélkül az alagsori hel...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 5 órája
    233 000 000 Ft
  • Vonyarcvashegyen örökpanorámás családi ház eladó!
    Vonyarcvashegy
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál VONYARCVASHEGYI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált VONYARCVASHEGYI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - a családi ház Vonyarcvashegy csendes, nyugodt részén található, az ingatlanból csodálatos kilátás nyílik a...
    • Eladó ház, Lakás - Vonyarcvashegy
    1 napja, 5 órája
    188 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ardó Mónika

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Vonyarcvashegy