Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 180 nm-es Új építésű Családi ház Zánka

159 900 000 Ft
Zánka
1 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9074585
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 180
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ZÁNKÁN PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Az ár az emelt szintű szerkezetkész állapotot tartalmazza :
külső színezés és belső vakolás,tető, bádogozás,külső nyílászárók,kertkapu.
Nincsenek az árban a belső nyílászárók, szaniterek, burkolatok, kapcsolók, kapumozgató motor, pince és a kerti kőház felújítása, térkövezés és a hőszivattyú.

Zánka központjában eladó ez a kétszintes, 180 nm-es családi ház, amely – megtartva az előzményépületből a régi 30 nm-es pincét - kerül teljes újjáépítésre. Belterületi lakóingatlan, szép balatoni panorámával ! A házban 4 külön bejáratú hálószoba és egy amerikai konyhás nappali, két fürdőszoba kerül kialakításra. A földszint nettó alapterülete 110 nm, a tetőtér pedig 70 nm. Mindkét szinten tágas (18 nm-es) panorámás teraszok lettek elhelyezve, melyekről páratlan balatoni panoráma látható.
A ház a kor magas műszaki és esztétikai követelményeinek maximálisan megfelel. Fűtése/hűtése hőszivattyúval megoldott. BB energetikai besorolás. A ház 44-es Wienerberger okostéglával, monolit födémmel, antracit színű tetővel épül. A 639 nm-es, 14 m széles telken áll egy kb. 40 nm-es régi kőház, melynek funkciója választható, felújítása az új tulajdonos feladata. A személyautók parkolására az udvaron van lehetőség. Tervezett átadás 2022. nyár. Elhelyezkedése : a strand és a vasútállomás 1,4 km, 20 perc kényelmes sétatávolságra, buszmegálló, közért 50 méterre található.
Zánka a Nivegy völgy és a Káli medence kapuja. A települést északkelet felé elhagyva kezdődik a Nivegy völgy, ahol a térség legjobb szőlői találhatók. Zánka bárkinek lehet a Jolly Joker, mert régiós központként bármerre indulunk elképesztő mennyiségű látnivalót és programlehetőséget találunk, de tökéletes helyszín a nyugodt nyári pihenés kedvelőinek is.



Mivel ingatlanközvetítő irodánk építész- és ingatlanfejlesztő irodával párosul, így minden hiteles szakmai segítséget meg tudunk adni, mellyel segíteni tudjuk döntését.
- megbízható ügyvédi háttér
- építészeti tervek, statikai vizsgálatok, építésügyi szakértői vélemények készítése
- energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése
- díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés
Látogasson el honlapunkra : ingatlanguru.com, ahol a teljes portfóliónkat megtekintheti illetve kövesse Balatoniingatlanguru facebook és balatoni_ingatlanguru instagram oldalunkat! Honlapunkon olyan eladó ingatlanokat is talál, amelyek a hirdetési portálokon nem szerepelnek.
Megtisztel bizalmával, ha segítségére lehetünk új otthona megtalálásában vagy ingatlana értékesítésében! Hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: 4780_220

Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Zánka


Hasonló hirdetések

  • PANORÁMÁS LUXUS CSALÁDI HÁZ
    Zánka
     PANORÁMÁS LUXUS CSALÁDI HÁZ - Balaton közelségében ZÁNKÁNA CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 1932-es számú, PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZAT .A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált ZÁNKAI CSALÁDIHÁz Jellemzői: ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLAN. ...
    • Eladó ház, Lakás - Zánka
    2 hónapja
    149 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Margit Molnár

  • +367074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Zánka