Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó ÚJ ÉPÍTÉSŰ családi ház Zsámbékon!

53 700 000 Ft
Zsámbék Belváros
4 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5140054
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 115
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nagycsaládosok, családalapítás előtt állók FIGYELEM!

Építkezne, de nincs elképzelése? Igénybe venné a CSOK-ot, Babaváró hitelt? Szeretne egy teljesen új építésű házban élni? Nem szeretne elszakadni a főváros adta lehetőségektől, de igényli a természet közelségét, csendet, a friss, tiszta levegőt? Ne is keresse tovább, itt a lehetőség!

Pest megyében, Budapesttől nyugatra, 35 kilométerre Zsámbékon, azon belül is egy csendes utcában kínálok megvételre egy teljesen új építésű 2 szintes, 4+1 szobás családi házat. A könnyített beton falazóblokkból készülő (polisztirol beton), nettó 115,2 négyzetméteres, duplaösszkomfortos ház 500 négyzetméteres telken helyezkedik el, pazar kilátással a Budai hegyekre.

VÁRHATÓ ÁTADÁS: A HIVATALOS ÉPÍTÉSIENGEDÉLYTŐL SZÁMÍTVA HOZZÁVETŐLEG 4 HÓNAP ALATT
Ház: Az új otthona, magas minőségű építési technológiával épül és az alábbi elrendezéssel kerül megépítésre. A telkekre egy 6 méter széles magánúton lehet behajtani, kiegészítve járdával és növényzettel. Erről az útról lehet megközelíteni a házakat.

Földszint:
A fedett terasz alatti bejáraton belépve egy hatalmas tér fogad minket, ahol balra lesz kialakítva a földszinti, különálló mellékhelyiség és egy tároló. Az előszoba végén balra találjuk a háztartási helyiséget, a lenti hálószobát és az abból nyíló kádas, Wc-s fürdőszobát. Az előszobából jobbra érkezünk meg a nappaliba, onnan pedig az étkezővel kialakított konyhába. A nagy térnek és világosságnak köszönhetően, igazán kedves helyszín lehet a háziasszonyok számára. A nappaliból nyíló ajtón keresztül juthatunk ki a hátsó, fedett teraszra. A bejárattal szemben található lépcsőn tudunk felmenni az emeleti szintre.

Emelet:
A közlekedő az emeleti szint középpontja, innen elérhető mind a három szoba, fürdőszoba és az erkély is. Balra található az ingatlan egyetlen félszobája, amelynek ablakai az erkélyre és a front oldalra néznek. A közlekedővel szemben és jobb kéz felé kialakításra került egy- egy hálószoba és teljesen felszerelt- káddal, zuhanyzóval, wc-vel- fürdőszoba.

Helyiséglista:
Földszint:
Szélfogó: 4,43 m2 (Előszoba)
Wc: 1,65 m2
Tároló: 1,81 m2
Nappali: 19,60 m2
Konyha + étkező: 10,39 m2
Közlekedő: 3,28 m2
Háztartási helyiség: 3,70 m2
Hálószoba: 12,04 m2
Fürdő: 5,16 m

Emelet:
Közlekedő: 12,51 m2
Fürdő: 7,51 m2
1. Hálószoba: 11,51 m2
2. Hálószoba: 9,10 m2
3. Hálószoba: 12,50 m2
Terasz: 10,5 m2

Kert:
Gépkocsi beállás az udvarra, ahol a növények telepítést és füvesítést a kivitelező elvégzi. Leier típusú betonkerítés: lábazattal, oszlopokkal, betétekkel, mezővel.
Járda és tér burkolat a kocsi beállónak.

Műszaki állapot:
A családi ház teljesen új építésű, közművesített telken (Kútvíz, Víz, csatorna, nappali és vezérelt áram a telekre bevezetve, AD-VESZ mérőórával.) helyezkedik el. Az ingatlan könnyített beton falazóblokkból készül (polisztirol beton). Az épületszerkezet teljesen hőhídmentes
Páraáteresztő, nagyon jó hőszigetelő, kiegészítő dryvitozás nélkül is megfelel a követelménynek.
41cm falak, nyáron hűtést nem igényel. Csendes belső udvarban, budai hegyekre néző, 12,5metert emelkedik a telek. Födém hanggátló könnyített betonból készül. Vasbeton lemezalap, 30cm hőszigetelő réteg. Korszerű műanyag ablak 3 rétege üvegezéssel. Színezett szobák páraáteresztő, lélegző festékkel.
Ezek a tervek még személyre szabhatóak.
Gáz: igény esetén, feláron behozható.
Jó minőségű burkolatok, szaniterek lesznek felszerelve, ezektől felárban el lehet térni.

Fűtés:
Elektromos fűtés lesz kialakítva. Az épületgépészeti rendszerleírás szerinti ajánlás alapján történik a fűtőtestek kiválasztása a helyiségekbe, hogy az előírt fűtés teljesítményt képes legyen fenntartani. Napelemeknek csövezés előkészítése.
FELÁRBAN VÁLASZTHATÓ NAPELEMTECHNOLÓGIA, EZZEL KAPCSOLATBAN ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON!

Környék:
A közelben lévő Kálvária domb miatt, a környéket a helyiek Zsámbék Rózsadombjának is hívják Több iskola és óvoda működik a településen, számos bevásárlási lehetőség elérhető lakói számára. Az utca csendes, hangulatos, meghitt otthont nyújt leendő tulajdonosainak. Éghajlati viszonyai közel azonosak a főváros budai oldaláéval. Az ország egyik legszárazabb, mégis egyben legkellemesebb éghajlatú települése.

Közlekedés:
Az M1-es autópályáról a 26-os kilométerénél van lehajtó Zsámbék felé, de elérhető az 1-es főút felől is.
Mivel a településen áthalad az 1-es főutat a 10-es főúttal összekötő 102-es út is, ezért a Pilis felől is jól megközelíthető. A 10-es főútról Piliscsabán és Pilisjászfalun is le lehet térni Zsámbék irányába. Mindkét útvonalon Tinnye, Perbál és Tök településeket érintve érünk a településre, utóbbi a 102-es út, amely megy tovább Herceghalom, az M1-es autópálya és az 1-es főút felé.
Budakeszi illetve Budapest II.-XII. kerülete felől két irányból is megközelíthető: Telki és Budajenő érintésével Perbálig az 1103-as, majd onnan Tökön át a 102-es úton, illetve Pátyon keresztül az 1102-es úton.
Megközelíthető még Bajna felől, Szomoron keresztül az 1105-ös úton, illetve Bicskéről az 1104-es úton.
Budapestről, a Kelenföld vasútállomástól induló 770-es, 774-es, 775-ös, 777-es, 778-as, 798-as és 799-es, valamint Széll Kálmán térről induló 783-as, 784-es, 785-ös, 786-os, 787-es, 789-es, 791-es és 795-ös buszokkal lehet megközelíteni.
A településen nincs vasútállomás, legközelebb a Budapest–Hegyeshalom–Rajka-vasútvonal herceghalmi állomása található, 9 km-re.
A települést a jövőben az M1-es autópályát Esztergommal összekötő M100-as számú autóút fogja tehermentesíteni.

Változtatási lehetőségek:
Egyszeri változtatás ingyenes.
Feláras változtatási lehetőségek: lakáson belüli válaszfalak változtatása, gipszkarton és előtétfalak, extra szaniterek, több elektromos kiállás, extra burkolatok, redőnyszerelés, belül fóliázott homlokzati nyílászárók

A kivitelezésnek nem tárgya:
Konyha bútor, konyhai fali csempe, beépített szekrény, fürdőszobai szekrény, redőnyök illetve árnyékolástechnika, tűzhely, konyhaicsaptelepek ill. lámpatestek, szikkasztó építése, díszkert építése.
A kivitelezőnek joga van a leírásban szereplő márkák és típusok cseréjére, de csakis írásban.

A HIRDETÉSBEN SZEREPLŐ BELSŐ KÉPEK, INGÓSÁGOK, LÁTVÁNYTERVEK ILLUSZTRÁCIÓK, KÉPZELET SZÜLEMÉNYEI! EZT KÉREM FIGYELEMBE VENNI!

Ajánlom:
Ajánlom mindazon több gyerekes házaspároknak, pároknak, családalapítás előtt állóknak, akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Amennyiben fontos Önnek a minőségi munka, szakértelem, rugalmasság, akkor a kivitelező személye miatt is ajánlom a beruházást. Ha szeretne egy csendes, jól megközelíthető, nyugodt helyen élni, akkor mindenképpen javaslom, hogy ne várakozzon!
CSOK, BABAVÁRÓ HITEL, VAGY BÁRMILYEN FIZETÉSI KONSTRUKCIÓ ESETÉN HÍVJON, TUDUNK SEGÍTENI!

Amennyiben felkeltette érdeklődését a projekt, ne habozzon, hívja az adott telefonszámot és csapjon le mihamarabb erre a lehetőségre! KI LEHET HAGYNI, DE NEM ÉRDEMES!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Toma Viktor

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Zsámbék

Belváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Zsámbék
    Zsámbék, Erdélyi utca
    Eladó Zsámbékon a kertvárosban egy igényesen rendben tartott ikerház! AZ INGATLAN TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT ELADÓ!!!! Zsámbék csendes kertvárosi részén egy 2000-ben épült 176m2-es ikerház a hozzá tartozó 452m2 telekkel várja új tulajdonosait. A ház...
    • Eladó ház, Lakás - Zsámbék
    1 napja, 15 órája
    96 000 000 Ft
  • Eladó ház, Zsámbék
    Zsámbék
    A budapesti agglomerációban, csupán 20 percre Budapesttől, festői környezetben, a híres Józsefvárosi pinceterület közelségében, eladó családiház.A település adottságait figyelembe véve, a 2. századig visszanyúló történelmét ismerve, Zsámbék a térség ...
    • Eladó ház, Lakás - Zsámbék
    2 napja, 20 órája
    137 000 000 Ft
  • Eladó ház, Zsámbék
    Zsámbék
    Zsámbékon, a budai agglomeráció egyik kedvelt településén, Budapestről 30km-re, szép kertvárosi környezetben eladó családi ház! Az ingatlan nettó 300nm, mely 1000nm telken fekszik. Jelenlegi tulajdonos, sok éves tapasztalattal rendelkező építési váll...
    • Eladó ház, Lakás - Zsámbék
    2 napja, 20 órája
    135 000 000 Ft
  • Eladó ház, Zsámbék
    Zsámbék, Szilágyság utca
    MINŐSÉG, komfort és KÖRNYEZETBARÁT INGATLAN: mindezt ZsámbékON találja! ELADÓ Zsámbékon KÉT ÚJÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS iker családi ház, NAPPALI + 5 SZOBA, KÉT FÜRDŐVEL MOST ÉPÜLŐ modern, MAGAS MINŐSÉGŰ ingatlanok Zöld övezetben! BUDAPESTTŐL 20 PERC...
    • Eladó ház, Lakás - Zsámbék
    5 napja, 18 órája
    140 000 000 Ft
  • Eladó 150 m2-es ikerház Zsámbék, Szilágyság utca
    Zsámbék, Szilágyság utca
    MINŐSÉG, komfort és KÖRNYEZETBARÁT INGATLAN: mindezt Zsámbékban találja!ELADÓ Zsámbékon KÉT ÚJÉPÍTÉSŰ, ENERGIATAKARÉKOS iker családi ház, NAPPALI + 5 SZOBAMOST ÉPÜLŐ modern, MAGAS MINŐSÉGŰ ingatlanok Zöld övezetben!'BUDAPESTTŐL 20 PERCRE, átmenő ...
    • Eladó ház, Lakás - Zsámbék
    6 napja, 18 órája
    140 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Toma Viktor

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Zsámbék

Belváros