Eladó 85 m2-es családi ház Áporka

55 000 000 Ft
Áporka
2 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11252755
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 85
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Áporkán, Budapesttől 30 km-re kínálom eladásra ezt a külön bejáratú, 2 lakásos házat! Csendes utcában egy 1073 m2-es kellemes környezetben fogad minket egy 85 m2-es építmény.Friss levegő, Idilli környezet, távol a város zajától.Ajánlom Életművész, Festőművész embernek, akik erre az adottságra vágynak, amit ez a Otthon biztosít!Iroda, Műhely, Otthon, Munkahely, Hobbi, Kiállítóterem ... képzeljen el bármit, itt megvalósíthatja!Az utcához közelebbi lakrész:- Vegyes falazat (vályog)- Fedett tornácon érkezünk a bejárathoz- Kőzetgyapottal szigetelt fagerendás födém, parasztház stílus- A központi fűtés van kiépítve lapradiátorokkal (ez jelenleg üzem kívül van)- Fűtése jelenleg hűtő-fűtő klíma (3.5 kw) vagy infrapanellel megoldott- A lapradiátoros fűtés egy új cirkóval vagy vízteres kandallóval megoldhatjukA hátsó lakrész:- Az építések során itt már téglát használtak - 7 cm-es homlokzati szigetelést kapott- alternatív fűtés sparhelt - Pácolt nyílászárók, minőségi laminált padló és hidegburkolatokTeljes helyiséglista: 85 m2 (terasz 50%-ba számolva)Szoba 17 m2, Nappali 13,5 m2, Fürdő 6 m2, Konyha 6 m2, Kamra 1,9 m2, WC 1,9 m2, Nappali+amerikai konyha 14 m2, Fürdő 4 m2, Szoba 12 m2,  Fedett terasz 20 m2További értéknövelő tulajdonságok- 2 generációnak alkalmas a 2 lakrész miatt, nincs almérőkkel ellátva- Van lehetőség a hasznos alapterület bővítését kis költségvetésből tovább folytatni, erről majd a helyszínen tájékoztatom.- Örök Napsütés! A napelemek imádnák ha lenne! A lehető legjobb fekvése van a háznak!- Mindkét lakrész fűtő/hűtő klímával szerelt, 120 literes villany bojlerrel biztosítja a meleg víz ellátást- Gyűrűs kút ahonnan szivattyúzhatjuk a vizet locsoláshoz- A kapu motoros mozgatásra alkalmas a kiépítés előkészítése megtörtént- Hatalmas fedett tároló, mellyel bővíthető könnyedén a hátsó lakásunk- Vonzó, hangulatos, gondozott kert- Élhető fedett terek, gazdasági és tároló helységek- Duna-part 1000 méter- Spalettával ellátott ablakokÖsszközműves az ingatlan, per, igény és tehermentes! Hitelezhető!Új gázóra és a nyomáskapcsoló igénylését az új tulajdonosra bízzuk! A jelenlegi tökéletesen megvan nélküle! Így érzi jól magát! Hívjon és mutatom Önnek!Teljes körű és díjmentes hitelügyintézésben és a legjobb konstrukció kiválasztásában is segítünk, államilag támogatott kamatozású hitel konstrukciókkal és teljes körű ügyintézéssel.Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása – minden egy helyen az Ön kényelméért.

erkély, vízórás

Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Dávid

  • 3670772-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Áporka


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Áporka,  Nincs megadva, 78nm, 65900000 Ft
    Áporka, Nincs megadva
    Családok figyelem! Áporkán, kis forgalmú, csendes, aszfaltozott utcában, új építésű, bruttó 100,2 m2, nettó 78,3 m2 alapterületű, 22 m2-es pincével rendelkező, téglaépítésű, önálló családi ház eladó. Telekterület 972 m2. A ház kitűnő minőségű prémium...
    • Eladó ház, Lakás - Áporka
    3 hete, 1 napja
    65 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Takács Dávid

  • 3670772-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Áporka