Eladó 170 m2-es családi ház Balatonszőlős

159 900 000 Ft
Balatonszőlős
1 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12362500
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 170
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Balatonfüred szomszédságában eladó egy gyönyörű, új építésű két nappalival és négy hálószobával rendelkező családi ház.A részben alápincézett 148 m2 ház egy 729 m2-es telken helyezkedik el. Az épület szerkezete 38 cm vastag téglafallal és 12 cm (emeleten 20 cm) szigeteléssel biztosítja az energiatakarékosságot, melyet a BB energetikai tanúsítvány is igazol. A nyílászárók kétrétegű üvegezésűek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.A földszinten egy tágas, 25,92 m2-es nappali, hangulatos étkező, étkezőhöz kapcsolódó, de akár teljesen lezárható konyha, káddal felszerelt fürdőszoba, különálló WC, tárolóhelyiség és az étkezőből megközelíthető 14 m2 terasz található. A 72 m2-es (nettó 57 m2) emeleti rész egy második nappalival és négy hálószobával, egy zuhanyzós fürdőszobával és egy hangulatos 6 m2-es terasszal rendelkezik. A gyönyörű berendezés lakberendező keze munkáját dicséri. A bútorok megegyezés szerint megvásárolhatóak az ingatlanhoz. A ház alatti pince 44 m2, méretéből adódóan akár edzőterem vagy szauna kialakítására is alkalmas. A ház fűtését kondenzációs gázkazán, hangulatos fatüzelésű kandalló valamint a nappaliban és két emeleti szobában elhelyezett klímaberendezés biztosítja. A tetőn található 6x400 Wattos napelemrendszer szaldós elszámolási szerződéssel rendelkezik az áramszolgáltató felé. A ház már elkészült, várja új tulajdonosát. Az udvaron még folyik a tereprendezés mely során elkészül a parkosítás és részben térkővel lesz borítva, így kellemes környezetet biztosít majd a szabadidő eltöltéséhez. Itt az udvaron található egy terméskőből épített 12 m2-es boltíves pince, amelyből hangulatos nyári konyha, vagy borospince alakítható ki.Balatonszőlős egy gyönyörű település a Balaton északi partján, Balatonfüred közvetlen szomszédságában. A település közelében számos túraútvonal, kerékpárút és vízi sportolásra alkalmas terület található, így garantáltan mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódási formát. A helyi vendéglátóhelyek, borászatok pedig gondoskodnak arról, hogy a kulináris élvezetekről se maradjon le senki. Balatonszőlős ideális választás azoknak, akik közel a nyüzsgő Balatonfüredhez, de a természet közelségében, csendes környezetben szeretnének élni.

erkély

Kapcsolat a hirdetővel
  • Sali Réka

  • 36 20 5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonszőlős


Hasonló hirdetések

  • Eladó 170 m2-es családi ház Balatonszőlős, csendes
    Balatonszőlős, csendes
    Eladóvá vált Veszprém vármegyében, Balatonszőlősön egy 170,5 m2-es, 3 külön lakóegységből álló, panorámás ingatlan! A 91 m2 lakóteret kínáló főépület 2000-ben épült Porotherm téglából, azóta rendszeresen karbantartott, a vezetékek újak, a nyílászárók...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    3 hete, 1 napja
    128 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Sali Réka

  • 36 20 5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonszőlős