Eladó 170 m2-es családi ház Balatonszőlős, csendes

128 500 000 Ft
Balatonszőlős csendes
2 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12321110
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 170
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladóvá vált Veszprém vármegyében, Balatonszőlősön egy 170,5 m2-es, 3 külön lakóegységből álló, panorámás ingatlan!

A 91 m2 lakóteret kínáló főépület 2000-ben épült Porotherm téglából, azóta rendszeresen karbantartott, a vezetékek újak, a nyílászárók pedig műanyagra lettek cserélve. Betonfödémmel rendelkezik, a tetőtér beépítését a jelenlegi tulajdonosok megkezdték, így igény esetén tovább növelhető a hasznos alapterület.

Elosztását tekintve található benne két hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba, WC, kamra, valamint a nagyobb szobából nyílik egy 13,3 m2-es terasz, csodálatos tájpanorámával. Az alagsorban található továbbá egy 20 m2-es, kétállásos garázs, valamint tárolóhelyiségek is.
A fűtésről vegyestüzelésű kazán és hűtő-fűtő klíma gondoskodnak, a meleg vizet villanybojler állítja elő. A gáz telekhatáron található, így igény esetén könnyedén bevezethető.

A leendő tulajdonosok komfort- és biztonságérzetét tovább fokozza az elektromos kapunyitás és a wifiről üzemeltethető kamerarendszer.
A főépülettel egybeépülve található egy 59,5 m2-es, felújítandó állapotú házrész, mely kő és tégla szerkezetű. Itt 2 szoba, fürdőszoba WC-vel, konyha, kamra, valamint egy 9,4 m2-es terasz kerültek kialakításra.

A fűtésről itt kályha gondoskodik.

Ezt az épületrészt korábban albérlőknek adták ki, így akár a jövőben is hasznosítható ily módon.

A telken található még egy különálló, 20 m2-es minigarzon is, mely saját zuhanyzóval, WC-vel és konyhával rendelkezik.

Az 1049 m2-es, vadregényes, panorámás telken kerti kiülő, kisebb játszótér, tűzrakóhely és egy fúrt kút is található.

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, adottságai végett kiválóan alkalmas több generációnak, befektetésnek, vagy akár vendéglátóhely kialakítására is!

Balatonszőlős egy 600 fős község Balatonfüredtől északra, alig 5 km-re, Veszprémtől pedig 22 km-re található. A település csodálatos természeti környezetben fekszik a Balaton-felvidéken, számos vendégház és borospince található a faluban.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Maczucza Márton

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Balatonszőlős

csendes


Hasonló hirdetések

  • Eladó 170 m2-es családi ház Balatonszőlős
    Balatonszőlős
    Balatonfüred szomszédságában eladó egy gyönyörű, új építésű két nappalival és négy hálószobával rendelkező családi ház.A részben alápicézett 148 m2 ház egy 729 m2-es telken helyezkedik el. Az épület szerkezete 38 cm vastag téglafallal és 12 cm (emele...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    6 napja, 10 órája
    159 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Maczucza Márton

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Balatonszőlős

csendes