Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Balatonszőlős

Balatonszőlős
1 hónapja, 1 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Balatonszőlősön a természet ölelésében
    Balatonszőlős
    LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a családi házat Balatonszőlősön Fő jellemzői: - 3.066 m2-es telken található az összesen 140 m2 alapterületű, tetőtér beépítéses ingatlan, ami Balatonszőlős külterületén található, a Balatonf...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    1 napja, 6 órája
    92 000 000 Ft
  • Eladó 170 m2-es családi ház Balatonszőlős
    Balatonszőlős
    Balatonfüred szomszédságában eladó egy gyönyörű, új építésű két nappalival és négy hálószobával rendelkező családi ház.A részben alápicézett 148 m2 ház egy 729 m2-es telken helyezkedik el. Az épület szerkezete 38 cm vastag téglafallal és 12 cm (emele...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    1 napja, 9 órája
    159 900 000 Ft
  • Eladó 145 m2-es családi ház Balatonszőlős
    Balatonszőlős
    KÉT GENERÁCIÓS LAKÓHÁZAT KINÁLUNK ELADÁSRA BALATONSZŐLŐSÖN, A BALATON-FELVIDÉKI KELLEMES TELEPÜLÉSEN. Telek:1070nm Földszinti lakóegység: 77nm tornác,előtér, nappali, konyha,  fürdőszoba, 2 hálószoba, terasz déli tájolással Tetőtéri lakóegység: 68nm ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    1 napja, 11 órája
    154 900 000 Ft
  • Eladó 103 m2-es családi ház Balatonszőlős
    Balatonszőlős
    BALATONSZŐLŐSÖN TERMÉSZETKÖZELI LAKÓPARKBAN ÚJ ÉPITÉSŰ LAKÓHÁZAK ELADÓK! Az épités és az értékesités már elkezdődött! -Magas minőség, -nagyon szép természeti környezetben,  -átadás:2024 nyár vége -Modern , magas minőségű anyaghasználat és kivitelezés...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    1 napja, 11 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó 40 m2-es családi ház Balatonszőlős
    Balatonszőlős
    BALATONSZŐLŐSÖN PANORÁMÁS,  INGATLAN ELADÓ! A kiváló adottságokkal rendelkező Balaton-felvidéki település, 3km-re a Balatonfüredtől,frekventált, de mégis távol a nagy városi élet lüktetésétől. Alkalmas saját használatra,  valamint kiadásra egyaránt.A...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    1 napja, 11 órája
    24 990 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12223773
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 120
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Balatonfüredtől 5 km-re, Balatonszőlősön eladó egy 120m2-es, teljesen felújított, 2 generációs, 4+2 félszobás családi ház.
Az ingatlan egy 3000 m2-es telken fekszik, téglaépítésű, két szintes, tökéletes műszaki állapotú.

A felső szint külön lépcsőn és bejáraton is megközelíthető, így akár két generáció is kényelmesen élhet benne.
Az alsó szinten található egy téli kert jellegű nappali, konyha, hálószoba, valamint egy fürdőszoba (dupla méretű zuhanyzóval, wc-vel), valamint egy pince, ami tárolásra és baráti összejövetelekre is alkalmas.
A felső szinten két hálószoba, két előszoba és egy fürdőszoba (zuhanyzóval és wc-vel) került kialakításra.

Az ingatlanban vezetékes víz és villany van, a kertben pedig fúrt kút is rendelkezésre áll. A fűtés radiátoros hőleadással elektromos kazánnal, és egy vízteres cserépkályhával megoldott. A cserépkályha középső része sütésre is alkalmas.

A lakóházhoz tartozik egy fedett nyári konyha és társalgó terasz is, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a környező tájra.
Az ár részét képezi az ingatlanban található pl. mosogatógép, hűtő, beépített szekrények, villanytűzhely, valamint kültéri konyhai villanytűzhely és kerti bútorok.
A többi bútor megegyezés tárgyát képezi.

A ház teljes felújítása 2022 végén fejeződött be mely mind műszaki, mind pedig esztétikai szempontból hatott az ingatlanra.

A kert infrastruktúrájához tartozik:
- elektromos kapu, fedett kocsibeállóval, (2 személyautó parkolására) automata világítással
- 6m2-es zárható kerti tároló
- 50 m2-es fedett szaletli LED világítással
- 40 m2-es fedett kültéri konyha (beépített elektromos tűzhellyel, mosogatóval és hideg/meleg vízzel), 6 személyes szaunával, trópusi esőztetős hideg/meleg vizes zuhanyzóval, WC kézmosóval, mozgásérzékelős világítás, kerti tóval, és egy 120 literes bojlerrel.

Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan.
Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Elhelyezkedés
Balatonszőlős

 
Elhelyezkedés
Balatonszőlős