Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ház, Balatonszőlős

Balatonszőlős
2 hete

Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Balatonszőlősön a természet ölelésében
    Balatonszőlős
    LIDO HOME BALATONALMÁDI INGATLANIRODA eladásra kínálja ezt a családi házat Balatonszőlősön Fő jellemzői: - 3.066 m2-es telken található az összesen 140 m2 alapterületű, tetőtér beépítéses ingatlan, ami Balatonszőlős külterületén található, a Balatonf...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    2 napja, 3 órája
    92 000 000 Ft
  • Eladó 170 m2-es családi ház Balatonszőlős
    Balatonszőlős
    Balatonfüred szomszédságában eladó egy gyönyörű, új építésű két nappalival és négy hálószobával rendelkező családi ház.A részben alápicézett 148 m2 ház egy 729 m2-es telken helyezkedik el. Az épület szerkezete 38 cm vastag téglafallal és 12 cm (emele...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    5 napja, 23 órája
    159 900 000 Ft
  • Eladó 145 m2-es családi ház Balatonszőlős
    Balatonszőlős
    KÉT GENERÁCIÓS LAKÓHÁZAT KINÁLUNK ELADÁSRA BALATONSZŐLŐSÖN, A BALATON-FELVIDÉKI KELLEMES TELEPÜLÉSEN. Telek:1070nm Földszinti lakóegység: 77nm tornác,előtér, nappali, konyha,  fürdőszoba, 2 hálószoba, terasz déli tájolással Tetőtéri lakóegység: 68nm ...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    6 napja, 1 órája
    154 900 000 Ft
  • Eladó 103 m2-es családi ház Balatonszőlős
    Balatonszőlős
    BALATONSZŐLŐSÖN TERMÉSZETKÖZELI LAKÓPARKBAN ÚJ ÉPITÉSŰ LAKÓHÁZAK ELADÓK! Az épités és az értékesités már elkezdődött! -Magas minőség, -nagyon szép természeti környezetben,  -átadás:2024 nyár vége -Modern , magas minőségű anyaghasználat és kivitelezés...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    6 napja, 1 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó 40 m2-es családi ház Balatonszőlős
    Balatonszőlős
    BALATONSZŐLŐSÖN PANORÁMÁS,  INGATLAN ELADÓ! A kiváló adottságokkal rendelkező Balaton-felvidéki település, 3km-re a Balatonfüredtől,frekventált, de mégis távol a nagy városi élet lüktetésétől. Alkalmas saját használatra,  valamint kiadásra egyaránt.A...
    • Eladó ház, Lakás - Balatonszőlős
    6 napja, 1 órája
    24 990 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12327959
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 170
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Balatonszőlősön, Balatonfüredtől 5 km-re, 3 külön lakóegységből álló, összesen 170,5 m2-es panorámás ingatlan eladó!

- A főépület 2000-ben épült, Porotherm téglából, betonfödémmel. Jelenleg 91 m2 lakóterű, de az épületben a tetőtér beépítését a jelenlegi tulajdonosok megkezdték, így igény esetén tovább növelhető a hasznos alapterület.

A vezetékek újak, a nyílászárók pedig műanyagra lettek cserélve. Elosztását tekintve található benne két hálószoba, konyha, étkező, fürdőszoba, WC, kamra, valamint a nagyobb szobából nyílik egy 13,3 m2-es terasz, csodálatos tájpanorámával.
Az alagsorban található egy 20 m2-es, kétállásos garázs, valamint tárolóhelyiségek is. A fűtésről vegyestüzelésű kazán és hűtő-fűtő klíma gondoskodok, a meleg vizet villanybojler állítja elő. A gáz telekhatáron található, így igény esetén könnyedén bevezethető.

- A főépülettel egybeépülve található egy 59,5 m2-es, felújítandó állapotú házrész, mely kő és tégla szerkezetű. Itt 2 szoba, fürdőszoba WC-vel, konyha, kamra, valamint egy 9,4 m2-es terasz került kialakításra. A fűtésről itt kályha gondoskodik. Ezt az épületrészt korábban albérlőknek adták ki, így akár a jövőben is hasznosítható ily módon.

- A telken található még egy különálló, 20 m2-es minigarzon is, mely saját zuhanyzóval, WC-vel és konyhával rendelkezik.

Az 1049 m2-es, vadregényes, panorámás telken kerti kiülő, kisebb játszótér, tűzrakóhely és egy fúrt kút is található. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, adottságai végett kiválóan alkalmas több generációnak, befektetésnek, vagy akár vendéglátóhely kialakítására is!

A leendő tulajdonosok komfort- és biztonságérzetét tovább fokozza az elektromos kapunyitás és a wifiről üzemeltethető kamerarendszer.

Balatonszőlős egy 600 fős község Balatonfüredtől északra, alig 5 km-re, Veszprémtől pedig 22 km-re található. A település csodálatos természeti környezetben fekszik a Balaton-felvidéken, számos vendégház és borospince található a faluban.

Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan.
Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Elhelyezkedés
Balatonszőlős

 
Elhelyezkedés
Balatonszőlős