Ruhhy páramentesítő

15 990 Ft
Budaörs
1 napja, 10 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11167961
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KÜLÖNLEGESEN HATÉKONY - ez az egyedülálló RUHHY légpáramentesítő tökéletesen elnyeli és eltávolítja a levegőben felhalmozódott vizet. Nem igényel semmilyen patront vagy vegyszert. Gyakran előfordul, hogy egy magas páratartalmú helyiségben kellemetlen szag, gomba, penész keletkezik. Ezek az állapotok kedvezőtlenek az egészségre és befolyásolják a közérzetünket. A párátlanító beszívja a nedves levegőt, majd egy víztartályba kondenzálja azt . Teljesítménye akár 350/ml kondenzált víz naponta! Gondoskodik otthona megfelelő páratartalmáról, és ezáltal az Ön és szerettei egészségéről.


CSENDES MŰKÖDÉS - a páramentesítő rendkívül halkan működik, így nem zavarja a háztartást - különösen ott lesz alkalmas, ahol gyerekek vannak. A párátlanító nem fogja zavarni a napi tevékenységét vagy munkáját. Egész éjjel gond nélkül járhat, nem fogja zavarni az alvást, éppen ellenkezőleg - javítja annak minőségét .


KAPACITÁS - páramentesítő tartály kapacitása 1000 ml. Ez akár 72 órás munkára is elegendő! Ennek köszönhetően nem kell időnként vizet öntenie. A páramentesítő könnyedén otthon maradhat három napig! A készülék további előnye, hogy a tartály feltöltése után automatikusan kikapcsol.


ENERGIÁT TAKARÍTHAT MEG a 36 W teljesítményű párátlanító alacsony energiafogyasztást biztosít. A RUHHY párátlanító használata nem terheli a háztartási költségvetést, hatékonysága elegendő a készülék hatékony működéséhez . Kompakt méretű, ami azt jelenti, hogy bárhol elhelyezheti a lakásban: íróasztalon, komódon vagy a padlón.


RGB VILÁGÍTÁS - a víztartály RGB LED világítással van ellátva. Két világítási mód van: a színek automatikusan változnak, vagy a LIGHT gombbal kiválaszthatja a megfelelő színt. A párátlanítónak van egy "kikapcsolt" üzemmódja is, csak nyomja meg a "SLEEP" gombot.










MŰSZAKI ADATOK






fekete szín


anyag: műanyag


hozam: 350 ml naponta


víztartály kapacitása: 1000 ml


helyiség mérete: max. 15 m2


hangerő: 45 db


teljesítmény: 36 W


automatikus kikapcsolás a tartály feltöltése után: igen


Alkalmas: otthon, irodában, stb.


kivehető víztartály


levehető víztartály fedél


hordozható fogantyú: igen


méretek: méret: 25 x 15 x 13 cm


kábel hossza: 1,45 m


súly: 1,132 kg


súly a csomagban: 1,392 kg





TARTALOM






párátlanító


tápkábel







Ha túlzott nedvességet érez otthonában, ne becsülje alá a problémát. Az RGB világítással ellátott párátlanítóval a forrásnál oldhatja meg a problémát. A nedvességből képződő penész és gomba nemcsak esztétikai kellemetlenséget, hanem komoly egészségügyi kockázatot is jelenthet, különösen, ha hosszú ideig tartózkodik a nedves helyiségekben. Ezek viszont többé-kevésbé súlyos betegségekhez vezethetnek. Okozhatnak pl. allergiát, légzőszervi megbetegedéseket, fejfájást és szédülést, bőrproblémákat és csökkenthetik koncentrációs képességet. Mi több, a nedvesség a rovarok fejlődésének is kedvezhet, amelyek a meleg és nedves környezetben hosszú ideig otthon maradnak. A lakás nedvességelnyelője elengedhetetlenül szükséges, ha biztosítani akarjuk a háztartás minden tagjának kényelmét és egészségét.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Ruhhy páramentesítő
    Budaörs
    MEGELŐZHETI A PENÉSZ, GOMBÁK, KORRÓZIÓ KIALAKULÁSÁT - a páramentesítő hatékonyan szárítja a levegőt a lakásban, házban, garázsban, raktárban stb. Tökéletes a fürdőszobába vagy a konyhába. Csökkenti a levegő páratartalmát és megakadályozhatja a penész...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 10 órája
    3 490 Ft
  • Ruhhy párátlanító fekete
    Budaörs
    RENDKÍVÜL HATÉKONY  – ez az egyedülálló RUHHY párátlanító tökéletesen felfoghatja és eltávolíthatja a levegőben felgyülemlett vizet. Peltier technológián alapul – csendesen működik. A magas páratartalmú helyiségekben gyakran kellemetlen szag, gomba é...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 10 órája
    24 990 Ft
  • Ruhhy párátlanító
    Budaörs
    HATÉKONY - ez az egyedülálló RUHHY légpáramentesítő tökéletesen elnyeli és eltávolítja a levegőben felhalmozódott vizet. Nem igényel semmilyen patront vagy vegyszert. Gyakran előfordul, hogy egy magas páratartalmú helyiségben kellemetlen szag, gomba,...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 10 órája
    12 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs