Ruhhy párátlanító

12 490 Ft
Budaörs
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11213110
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
HATÉKONY - ez az egyedülálló RUHHY légpáramentesítő tökéletesen elnyeli és eltávolítja a levegőben felhalmozódott vizet. Nem igényel semmilyen patront vagy vegyszert. Gyakran előfordul, hogy egy magas páratartalmú helyiségben kellemetlen szag, gomba, penész keletkezik. Ezek az állapotok kedvezőtlenek lehetnek az egészségre és befolyásolhatják a közérzetünket. A párátlanító beszívja a nedves levegőt, majd egy víztartályba kondenzálja azt . A kapacitása akár 300/ml kondenzált víz is lehet naponta! Gondoskodik otthona megfelelő páratartalmáról, és ezáltal az Ön és szerettei egészségéről.


CSENDES MŰKÖDÉS - a páramentesítő rendkívül halkan működik, aminek köszönhetően nem zavarja a háztartást - különösen ott lesz alkalmas, ahol gyerekek vannak. A párátlanító nem fogja zavarni a napi tevékenységeket vagy a munkát. Könnyen járhat egész éjjel, és nem fogja zavarni az alvást, éppen ellenkezőleg - javítja annak minőségét .


KAPACITÁS - a páramentesítő tartály kapacitása 600 ml. Ez akár 48 órás munkára is elegendő! Ennek köszönhetően nem kell időnként vizet öntenie. A párátlanítót könnyedén otthon hagyhatja három napig! A készülék további előnye az automatikus kikapcsolás a tartály feltöltése után.




ENERGIATAKARÉKOSSÁG - a 22,5 W teljesítményű párátlanító alacsony energiafogyasztást biztosít. A RUHHY párátlanító használata nem terheli a háztartási költségvetést, hatékonysága elegendő a készülék hatékony működéséhez . Kompakt méretű, ami azt jelenti, hogy bárhol elhelyezheti a lakásban: íróasztalon, komódon vagy a padlón.

 







MŰSZAKI ADATOK






fekete szín


anyag: műanyag


feszültség: 220-240 V


adapter: 3 A


teljesítmény: 22,5 W


hozam: 300 ml naponta


tartály kapacitása: 600 ml


automatikus kikapcsolás a tartály feltöltése után: igen


alkalmas: otthon, irodában, stb.


kivehető víztartály


levehető víztartály fedél


dugó a víz kiöntéséhez


méretek (hossz / szélesség / magasság): 21 x 15 x 11 cm


kábel hossza: 1,45 m


súly: 0,799 kg


súly a csomagban: 1,292 kg





TARTALOM






párátlanító


töltő







Ha túlzott nedvességet érez otthonában, ne becsülje alá a problémát. Egy légpárátlanítóval a forrásnál oldhatja meg a problémát. A nedvességből kialakuló penész és gomba nemcsak esztétikai kellemetlenséget, hanem komoly egészségügyi kockázatot is jelenthet, különösen, ha hosszú ideig tartózkodik a nedves helyiségekben. Ezek viszont többé-kevésbé súlyos betegségekhez vezethetnek. Okozhatnak pl. allergiát, légzőszervi megbetegedéseket, fejfájást és szédülést, bőrproblémákat és csökkenhetik a koncentrációs képességet. Mi több, a nedvesség a rovarok fejlődésének is kedvezhet, amelyek a meleg és nedves környezetben hosszú ideig otthon maradhatnak. A lakás nedvességelnyelője elengedhetetlenül szükséges, ha biztosítani akarjuk a háztartás minden tagjának kényelmét és egészségét.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Ruhhy párátlanító fekete
    Budaörs
    RENDKÍVÜL HATÉKONY  – ez az egyedülálló RUHHY párátlanító tökéletesen felfoghatja és eltávolíthatja a levegőben felgyülemlett vizet. Peltier technológián alapul – csendesen működik. A magas páratartalmú helyiségekben gyakran kellemetlen szag, gomba é...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 4 órája
    24 990 Ft
  • Ruhhy páramentesítő
    Budaörs
    KÜLÖNLEGESEN HATÉKONY - ez az egyedülálló RUHHY légpáramentesítő tökéletesen elnyeli és eltávolítja a levegőben felhalmozódott vizet. Nem igényel semmilyen patront vagy vegyszert. Gyakran előfordul, hogy egy magas páratartalmú helyiségben kellemetlen...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 4 órája
    15 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs