Ruhhy párátlanító fekete

24 990 Ft
Budaörs
1 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11341262
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
RENDKÍVÜL HATÉKONY  – ez az egyedülálló RUHHY párátlanító tökéletesen felfoghatja és eltávolíthatja a levegőben felgyülemlett vizet. Peltier technológián alapul – csendesen működik. A magas páratartalmú helyiségekben gyakran kellemetlen szag, gomba és penész jelentkezik. Ezek az állapotok nem kedveznek az egészségnek, és negatívan befolyásolhatják közérzetünket. A párátlanító beszívja a nedves levegőt, majd a víztartályba kondenzálja. Hatékonysága napi 600 /ml kondenzvíz!  Biztosíthatja otthonában a megfelelő páratartalmat és ezzel Ön és szerettei egészségét.    







CSENDES MŰKÖDÉS -  a páramentesítő a  Peltier technológián alapuló, azaz rendkívül halkan működik , így nem zavarja a háztartás tagjait - különösen ott lesz megfelelő, ahol gyakran könnyed alvású gyerekek vannak. A párátlanító  nem zavarja napi tevékenységeit vagy munkáját . Problémák nélkül tud egész éjszaka működésben ,maradni, és nem zavarja az alvását, éppen ellenkezőleg - javíthatja annak minőségét.







KAPACITÁS TARTÁLY + TÖMLŐ -  a párátlanító tartály  űrtartalma  1500  ml . Ez akár  64 órás munkához is elegendő ! Ennek köszönhetően  nem kell időnként kiönteni a vizet . Könnyedén otthon hagyhatja a párátlanítót két napnál tovább! A készülék további előnye az automatikus leállítás a tartály feltöltése után. A készlet tartalmaz  egy tömlőt is, amelyet csatlakoztathat a párátlanítóhoz, és kivezetheti a vizet, például közvetlenül a mosogatóba . Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a párátlanítót olyan helyen hagyja, ahol ritkán jár.







LÉGTISZTÍTÓ  - olyan készülék, amely megszűri a levegőt és eltávolítja a szennyeződéseket. Ez egy olyan eszköz, amely tiszta levegőt biztosíthat a szobában, amelyben tartózkodik. A tisztító célja a szennyező anyagok eltávolítása lakásokban, házakban, irodákban és középületekben.



LEÍRÁS






fekete szín


anyaga: ABS + alumínium + AS + PVC


hatékonyság: 600 ml naponta


víztartály kapacitása: 1500 ml


Lehetőség a víz leeresztésére tömlőn keresztül: igen


"Leolvasztás" funkció - a párátlanító belső elemének automatikus leolvasztása


alacsony hőmérsékleten való munkavégzés képessége


időzítő


feszültség: 220-240V


teljesítmény: 90W


automatikus leállítás a tartály feltöltése után: igen


működési mód: Peltier rendszer alapján


Alkalmas: otthoni, irodai stb


kivehető víztartály: igen


levehető víztartály fedele: igen


tartomány 30m2


méretei: 36 x 24 x 13 cm


tömlő hossza: 100 cm


kábel hossza: 1,2 m


súlya: 2 kg


csomag súlya: 2,372 kg



TARTALOM






párátlanító


vízelvezető tömlő

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budaörs


Hasonló hirdetések

  • Ruhhy páramentesítő
    Budaörs
    KÜLÖNLEGESEN HATÉKONY - ez az egyedülálló RUHHY légpáramentesítő tökéletesen elnyeli és eltávolítja a levegőben felhalmozódott vizet. Nem igényel semmilyen patront vagy vegyszert. Gyakran előfordul, hogy egy magas páratartalmú helyiségben kellemetlen...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 19 órája
    15 990 Ft
  • Ruhhy párátlanító
    Budaörs
    HATÉKONY - ez az egyedülálló RUHHY légpáramentesítő tökéletesen elnyeli és eltávolítja a levegőben felhalmozódott vizet. Nem igényel semmilyen patront vagy vegyszert. Gyakran előfordul, hogy egy magas páratartalmú helyiségben kellemetlen szag, gomba,...
    • Elektronika - Budaörs
    1 napja, 19 órája
    12 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hasznos-Holmik Webáruház

  • 0670-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budaörs