+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Kertre néző, 4 szoba+teraszos családi otthon Bauhaus házban - Budapest XI. kerület, Kelenföld


Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4670359
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 115
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
XI. A Villányi út BAH csomóponthoz közel eső, de CSENDES mellékutcájában, egy kertes BAUHAUS épület 1. EMELETÉN kínálok eladásra egy 115 nm, NÉGYSZOBÁS, kertre néző, TERASZOS lakást.

A kétemeletes társasház kis lakóközösséggel rendelkezik, ápolt KERT veszi körül és kívül – belül folyamatosan KARBANTARTOTT. A zárt lépcsőház ablakai körül elhelyezkedő zöld szigetek üdítően hatnak.

A lakásba belépve az előszoba bal oldalán 2 külön nyíló dupla ablakos K tájolású egész szoba és egy VENDÉG toalett kapott helyet. Jobbra fordulva a tágas étkező konyha található, amiből jobbra nyílik a klasszikus, NAGYPOLGÁRI hangulatú nappali. Innen egy kétszárnyú ajtón át egy 6.5 nm kertre néző, D tájolású teraszra lépünk ki, ami ideális helyszíne egy reggeli kávénak madártrillát hallgatva vagy egy baráti beszélgetésnek egy üveg borral a hétvégén.

A NAPSÜTÖTTE teraszról a másik ajtón át a konyha étkező felöli oldalán is bemehetünk, ami a családi összejövetelek központi helye. A konyhából balra egy sarokkádas – zuhanyzós, toalettel is felszerelt ablakos fürdőbe érünk. Szemben a nappaliból egy intim belső, egész szoba tárul elénk, aminek ablakai D+NY tájolású és ideális szülői háló. Az előszobából nyíló szobák gyerekszobának / dolgozónak / vendégszobának egyaránt alkalmasak.

A lakás műszakilag és esztétikailag FELÚJÍTOTT állapotú; a vízvezetékek modernizációja, az elektromos hálózat újra kábelezése és 3 – fázisra bővítése szintén megtörtént. Igény szerint egy INFRASZAUNA is KIALAKÍTHATÓ az előszobában található méretes tároló helyén. A mai kor igényeinek megfelelően minden szoba internet- és kábeltv kapcsolattal ellátott, RIASZTÓRENDSZER is kiépítésre került.

A fűtés házközponti, amiről a karbantartott központi kazán gondoskodik. A közös költség a ház üzemeltetésével és felújításával kapcsolatos tételeken kívül a fűtést és a vízfogyasztást is tartalmazza, ami által a lakás fenntartási költsége kiszámítható és tervezhető.

A lakáshoz tartozik egy 12 nm, saját pincei TÁROLÓ, ezen felül a közös tároló is használható. A belső, zárt udvarban, egy saját használatú GÉPKOCSI BEÁLLÓ áll rendelkezésre, ami távirányítós kapuval ellátott.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő; a közelben játszótér, a BAH csomópontnál a 17 és 61 villamosok és számtalan buszjárat elérhető. A MOM Bevásárló központ 1 megállóra, a Gesztenyés kert és a Sas – hegy kilátó szintén sétatávolságra.

Összességében egy remekül megközelíthető, közkedvelt stílusban épült, kis lakóközösségű, kedvező elosztású, teraszos CSALÁDI ÁLOMOTTHON!

Kérdéseivel és megtekintéssel forduljon hozzám bizalommal!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1per adatvédelem

Hivatkozási szám: 78873

Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld


 
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kelenföld